BACHELORSTUDIES

Suositut Kandidaattiohjelmat freiburg Saksassa 2021

Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut kaikki valitun yliopiston tai collegen vaatimat, kandidaattiopintojen sisältämät kurssit. Opintojen suorittaminen kestää kolmesta seitsemään vuotta, ja opintojen kesto riippuu siitä, missä tutkinto suoritetaan.

Saksa, virallisesti Saksan liittotasavalta, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta Länsi-Keski-Euroopassa. Maa koostuu 16 valtion ja sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Berliini.

Lounais-Saksan loput Freiburgin. Se on hopeakaivoksista Mount Schauinslandin että rahoituksellisesti ja taloudellisesti tukee kaupungin. Se on koti kuuluisa Albert Ludwig Freiburgin yliopisto sekä muiden koulutus-ja tutkimuslaitokset.

Vertaa kandidaatin tutkintoja freiburg Saksassa 2021

Tulokset Filter

Ekonomi - kansainvälistä hallintaa

STI ISW Business School Freiburg
BA
<
Täyspäiväinen
<
6 lukukaudet
Englanti
Kampus

BA in Business Administration - International Management ja monikulttuurisista taidoista on keskittynyt aiheista soveltavassa liiketalouden osalta kansainväliseen toimintaan y ...

Lue lisää

Mikrosysteemitekniikka

Albert-Ludwigs-Universität Freiburg
Kandidaatti
Loka 2021
Saksan kieli
Kampus

Mikrosysteemitekniikka tekee elämästämme terveellisemmän, onnellisemman, turvallisemman, mukavamman, monipuolisemman ja puhumattakaan helpomman. Sen avulla voimme valmistaa pi ...

Lue lisää