BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Saksan kielissa Euroopassa 2020

Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.

Saksa on kieli, jota puhutaan Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa ja monissa muissa maissa. Useat korkeakoulut tarjoavat saksan kielen opintoja, joita suorittaessaan opiskelijat pääsevät sekä hiomaan puhe-, lukemis-, kirjoitus- ja kuuntelutaitojaan että oppimaan uutta saksan kielestä ja kulttuurista.

Euroopassa, yksi maailman 's seitsemällä mantereella, on yleensä tunnettu läntisin niemimaa Euraasian. Toiseksi pienin maanosa, jossa 10.180.000 (km2), alue on koottu 50 maassa.

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Saksan kielissa Euroopassa 2020

3 tulosta kohteessa Saksan kieli, Eurooppa Filter

BSc Englanti ja toinen vieras kieli (ruotsi, espanja, saksa)

Klaipeda University
BSc
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Seuraava opinto-ohjelma perustuu vain englanninkielisiin yhteisiin kielitutkimuksiin, mutta myös käytännöllisesti katsoen englannin ja toisen kielen (ruotsin, espanjan, saksan ...

Lue lisää

Vt tutkimukset saksaksi

Universitatea De Vest Din Timisoara
Kandidaatti
Loka 2020
<
Täyspäiväinen
<
6 lukukaudet
15 Syys 2020
Saksan kieli
Kampus

Instituutti on perustettu vuonna 1992 toimiessaan Saksan kielellä sen tavoitteena taitava näyttelijä, erityisesti Saksan vaiheessa Romaniassa kouluttaa.

Lue lisää

Ba (Hons) in German

University of Kent, School of European Culture and Languages
BA
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Kampus

Sekä kulttuurisesti ja taloudellisesti, saksa on erittäin tärkeä kieli. Euroopassa, se puhuu enemmän ihmisiä kuin Englanti tai ranska.

Lue lisää