BACHELORSTUDIES

Kandidaattiohjelma Saksan kielissa 2020

Kandidaatin tutkinnon Saksan on erinomainen tapa opiskelijoille edelleen niiden hallintaa saksan kielen ja siihen liittyvien murteita. Yksilöt, jotka läpäistyään ohjelman myös oppia lisää historiasta ja kulttuurista Saksa sekä muut saksankielisissä maissa.

Yksi ensimmäisistä kysymyksistä monet opiskelijat ovat, kun tutkitaan niiden tutkintovaihtoehtoja on, mikä on kandidaatin saksaksi? Tämä 4-vuoden perustutkintoa astetta on taipumus sisällyttää opintoja Saksan kirjallisuuden, elokuvan ja muiden kulttuurin aiheista. Keskitytään saksan kielen itsessään on varsin merkittävä, lukuisia kursseja ääntäminen, fonetiikka, ja käännös on tarpeen ja myös tarjotaan valittavien. Jotkut ohjelmat tarjoavat opiskella ulkomailla kokemus saksankielisessä maassa loppuun kasvattava kokemus.

On monia syitä, miksi opiskelija voi halutessaan jatkaa kandidaatin tutkinnon saksaksi, jotka menevät pitemmälle haluavat hallita kieli.Tämä ohjelma on päällekkäinen useiksi liittyvillä aloilla, kuten historiaa, kirjallisuutta, ja kulttuurintutkimus, jotka kaikki voidaan hyödyntää erilaisia ​​akateemisia ja työhön liittyvät asetukset.

Kustannukset Bachelor Saksan voivat vaihdella huomattavasti riippuen koulut harkitset osallistuu; yhteinen muuttujia ovat ohjelman kesto ja opiskella ulkomailla vaihtoehtoja. On tärkeää tarkkaan tutkia opetusta ja kaikki niihin liittyvät maksut kunkin yliopiston.

Tutkinnon tämä ohjelma on useita uran myyntipisteistä tutkia. Tämän päivän yhä maailmantaloudessa, Saksa ylpeilee neljänneksi suurin talous maailmassa. Se on virallinen kieli kuudessa Euroopan maassa, ja puhuu yli 200 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa. Ottaa yksityiskohtainen käsitys tämän kielen ja kulttuurin voi valmistaa sinua pitkälle akateemisia opintoja alalla, tai antaa sinulle reuna lukuisissa liiketoiminnan, laki, tai kansainväliset asiat.Jotkut valmistuneet tullut myös tulkkeja tai kääntäjiä.

On kansainvälisiä vaihtoehtoja tämän ohjelman eri kouluissa; jotkut ohjelmat ovat saatavilla verkossa. Voit aloittaa kurssin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

4 tulosta kohteessa Saksan kieli Filter

Kandidaatti saksaksi

Aquinas College
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Aquinas College saksan opinto-ohjelma edistää saksankielisten kulttuurien ymmärtämistä ja vaihtoa sekä Yhdysvalloissa että sen ulkopuolella. Integroitu kielitaito-ohjelma sisä ...

Lue lisää

BSc Englanti ja toinen vieras kieli (ruotsi, espanja, saksa)

Klaipeda University
BSc
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Seuraava opinto-ohjelma perustuu vain englanninkielisiin yhteisiin kielitutkimuksiin, mutta myös käytännöllisesti katsoen englannin ja toisen kielen (ruotsin, espanjan, saksan ...

Lue lisää

Vt tutkimukset saksaksi

Universitatea De Vest Din Timisoara
Kandidaatti
Loka 2020
<
Täyspäiväinen
<
6 lukukaudet
15 Syys 2020
Saksan kieli
Kampus

Instituutti on perustettu vuonna 1992 toimiessaan Saksan kielellä sen tavoitteena taitava näyttelijä, erityisesti Saksan vaiheessa Romaniassa kouluttaa.

Lue lisää

Ba (Hons) in German

University of Kent, School of European Culture and Languages
BA
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Kampus

Sekä kulttuurisesti ja taloudellisesti, saksa on erittäin tärkeä kieli. Euroopassa, se puhuu enemmän ihmisiä kuin Englanti tai ranska.

Lue lisää