BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 6 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Saudi-Arabiassa 2019/2020

Kandidaatin Saudi-Arabiassa voi olla erinomainen tilaisuus henkilökohtaisia, kulttuurisia ja henkinen kasvu. Korkeakoulutus Saudi-Arabiassa pidetään suuressa arvossa ja siellä on useita yliopistoja, joissa huippuluokan kandidaatin ohjelmia. Jotkut kandidaatin Saudi-Arabiassa ohjelmia, jotka kansainväliset opiskelijat voivat olla kiinnostuneita, ovat yritysten, rahoitus-, ja useita eri yhteiskuntatieteiden aloilla. Yliopistot Saudi-Arabiassa on modernit mukavuudet sekä asiantuntija tiedekunnissa.

Kandidaatin Saudi Arabia avulla opiskelija saa upottaa perinteinen arabien kulttuuria päivittäinen elämä. Opiskelijat jatkaa kandidaatin Saudi-Arabiassa löytää viihtyisä ja vieraanvarainen luonne paikallisen väestön. Paljon kansainvälisille opiskelijoille tutustua Saudi-Arabiassa, kuten historialliset nähtävyydet, monumentteja massiivisen hiekkadyynit, keitaita, souqs ja näyttäviä riuttojen.

Jos kandidaatin Saudi-Arabiassa kipinöitä olet kiinnostunut, niin selaa ohjelmia kerrotaan lisää. Ota ensi askel jo tänään!

Tulokset Filter

Poikamies in arkkitehtuurin insinööri

Alfaisal University
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Saudi-Arabia Riad

Arkkitehti Engineering ohjelma Alfaisal yliopistossa valmistelee tutkinnon monenlaisia ​​urapolkuja rakennusalalla, mukaan lukien suunnittelu koordinointi ja hallinta sekä projektinhallinta.

Ammattikorkeakoulu visuaalisen viestinnän alalla

Dar Al-Hekma University
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Saudi-Arabia Jedda

Visual Communication Department sisältää nykyaikaisia ja perinteisiä suunnittelumenetelmiä sovelluksessa, opetuksessa ja tutkimuksessa. Se pyrkii myös vahvistamaan paikallista muotoilukulttuuria, jonka avulla opiskelijat voivat muokata visuaalisen viestinnän tulevaisuutta alueella ja jopa maailmassa.

Sisustussuunnittelun kandidaatti

Dar Al-Hekma University
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Saudi-Arabia Jedda

Sisustussuunnittelulla on tärkeä rooli rakentamisen ja asumisen taiteen simuloinnissa sekä rakennus- ja sisätilojen suunnittelussa taiteellisella ja luovalla tavalla. Dar Al-Hakamahin yliopiston sisustussuunnittelu edistää koulutusta ja tietämystä, joka auttaa opiskelijoita ymmärtämään suurimpien suunnittelijoiden roolia ja tarjoaa monipuolisia ja perustavanlaatuisia näkökulmia sisustuksen maailmassa, joka kertoo ihmisen ympäristöstä ja asuintiloista. Se myös oikeuttaa opiskelijat täyttämään työmarkkinoiden maailmanlaajuiset standardit sekä osaamisensa ja taitonsa suunnittelun ja käytön alat sekä rajoittamattoman luovuuden suunnittelemalla viisautta ja kauneutta suunnitellut tilat.

Muotisuunnittelun kandidaatti

Dar Al-Hekma University
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Saudi-Arabia Jedda

Dar Al Hekman yliopiston muotisuunnitteluohjelma (Design and Architecture) tarjoaa monenlaisia muodin suunnittelua, myyntiä, tekstiilejä ja trendejä.

Arkkitehtuurin kandidaatti

Dar Al-Hekma University
Kampus Full-time 5 vuotta Syyskuu 2020 Saudi-Arabia Jedda

Yliopiston arkkitehtuuriohjelman tavoitteena on laajentaa opiskelijoiden näköaloja ja kehittää kykyjään tehdä oikeita päätöksiä ja varustaa heidät 2000-luvun taidoilla arkkitehtuurin alalla, jolle on ominaista nopea kehitys ja yhdistää teoreettiset tiedot ja tekniset taidot.

Bachelor of Science in Banking and Finance

Dar Al-Hekma University
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Saudi-Arabia Jedda

Dar Al-Hekman yliopiston pankki- ja rahoitusosasto tarjoaa kattavan ja kattavan akateemisen ohjelman, jolla valmistellaan päteviä ja korkeasti koulutettua henkilöstöä, joka pystyy mukautumaan dynaamisen ja innovatiivisen rahoituksen maailman vaatimuksiin. Se on ensimmäinen ohjelma alueella, joka tarjoaa myös polun islamilaiselle rahoitukselle vastauksena kiireelliseen ja kiireelliseen tarpeeseen työmarkkinoilla.