BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 38 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Suomessa 2019/2020

Mukaan World Economic Forum, Suomi n asteen koulutusjärjestelmä sijoittuu erittäin hyvin: toinen koko maailmassa. Useimmat korkeakoulut ja yliopistot ovat Suomessa julkisia, tai valtion varoista. Korkea-asteen koulutus on jaettu kahteen alueeseen: Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen. Molemmat koulut myöntää kandidaatin ja maisterin tutkintoja, mutta vain Yliopistot voivat antaa Ph.Ds. Kandidaatin tutkinto Information Technology, Media Engineering, International Business and Logistics, hoitotyö, sosiaaliala, rakennustekniikka, elektroniikka, Environmental Engineering kemiantekniikan ovat vain muutamia eri akateemisten ohjelmien tarjoamia oppilaitokselle Suomessa.

Yliopistot sijaitsevat ympäri maata, Tammisaaressa, Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Imatra, Kemi, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa ja Varkaus.Kokopäiväinen, osa-aikainen ja verkko-opiskelua tiloja, mutta osa-aikatyö ja online-aikataulut voidaan rajoittaa tiettyihin kandidaatin tutkintoa.

Jos haluat lisätietoja, miten voit ilmoittautua kandidaatin Suomessa, selaa alaspäin ja napsauta lukea lisää. Voit pyytää tietoja lähetetään suoraan teille yliopistossa tai korkeakoulussa valintasi muutamassa minuutissa täyttämällä lyhyt web-lomakkeella.

Tulokset Filter

BEng biotalouden suunnittelussa

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
Kampus Full-time 4 vuotta Tammikuu 2020 Suomi Hämeenlinna Riihimäki Valkeakoski Forssa + 3 lisää

Bioekonomian suunnitteluohjelma antaa sinulle insinöörin, jolla on tietoa ja taitoja, jotka asettavat kestävän kehityksen tavoitteenne toimeen. Tämä saavutetaan hankkimalla taitoja integroida digitalisointi ja tietotekniikka maan, metsien ja vesien biomassavirtojen hallintaan.

Insinööri, Informaatioteknologia (B.Eng)

South-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Suomi Mikkeli

Tietotekniikkaohjelmassamme keskitymme tietokoneiden verkko- ja toteutuspalveluihin modernissa datakeskusympäristössä. Opit rakentamaan turvallisia internet-yhteysverkkoja tai langattomia lähiverkkoja. Voit hallita ja käyttää palvelinympäristöjä. Myös tieto- ja verkkoturvallisuus on tärkeä osa opinnoista. Tietotekniset taidot kootaan yhteen internet-ajan järjestelmissä ja heidän kanssaan opit kehittämään ja prototyyppisiksi palveluiksi ja ymmärtämään niiden mahdollisuuksia globaalissa liiketoiminnassa.

Poikamies konetekniikan ja tuotantoteknologia

Saimaa University of Applied Sciences
Kampus Full-time 3.5 vuotta Elokuu 2020 Suomi lappeenranta

Degree Programme in Mechanical Engineering and Production Technology valmentaa kansainväliseen koneenrakennuksen uraa, erityisesti aloilla kone-ja automaatio-suunnittelu, tuotannon suunnittelu, tutkimus ja kehitys.

Hankinta- ja logistiikkatekniikan kandidaatti

JAMK University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Elokuu 2020 Suomi Jyväskylä

Osto- ja logistiikkatekniikka varmistaa, että tavaroiden, tietojen, pääoman ja ihmisten virtaukset siirtyvät oikeaan aikaan oikeaan paikkaan ja sopivaan kuntoon. Opit opiskelemaan ja työskentelemään eri kulttuurien ja taustojen ihmisten kanssa aidosti kansainvälisessä ympäristössä. Koko ohjelma toteutetaan englanniksi. Tämä koulu tarjoaa ohjelmia logistiikan, liiketoiminnan, matkailun ja logistiikan aloilla.

Insinööri (AMK) - tietotekniikka

Centria University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Elokuu 2020 Suomi Kokkola

IT-kenttä tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia nuorille luoville ihmisille, jotka hallitsevat perustaa ja tekniikkaa, jota rakennetaan uusien sovellusten ja järjestelmien rakentamiseen.

Varhaiskasvatuksen koulutuksen kandidaatin tutkinto-ohjelma

University of Turku
Kampus Full-time 3 vuotta Elokuu 2020 Suomi Rauma

Varhaiskasvatuksen opettajankoulutuksen kandidaatin tutkinto-ohjelman tavoitteena on kouluttaa varhaiskasvatuksen koulutusasiantuntijoita, mikä käsittää suomalaisessa yhteydessä koulutuksen, opetuksen ja hoidon jokaisen lapsen hyvinvoinnin, tasapainoisen kehityksen ja oppimisen tukemiseksi.

Ympäristötekniikan kandidaatin tutkinto

Tampere University Of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Suomi Tampere

Tee vaikutus ja ratkaise paikallisia tai maailmanlaajuisia ympäristöongelmia ympäristöinsinöörinä. Ympäristötekniikan koulutusohjelma on suunniteltu kouluttamaan kansainvälisiä ammattilaisia ​​energia- ja ympäristöteollisuudelle.

Kandidaatti kansainvälisessä liiketoiminnassa

Arcada
Kampus Full-time 3.5 vuotta Elokuu 2020 Suomi Helsinki

Jos haluat opiskella liiketaloutta ja johtamista englanniksi todella kansainvälisessä ympäristössä ja hankkia tietoa ja kokemusta, joka valmistaa sinut kansainväliseen uraan, niin tämä tutkinto-ohjelma on sinulle!

ESport-liiketoiminnan kandidaatin tutkinto

Kajaani University of Applied Sciences
Kampus Full-time 42 kuukautta Elokuu 2020 Suomi Kajaani

Hanki syvällisempi käsitys kilpailukykyisen pelaamisen moninaisista liiketoiminnoista ja liiketoiminnallisista elementeistä sekä elintärkeistä taidoista, joita Esports voi hallita ja suunnitella liiketoiminnaksi. Edetä seuraavalle tasolle!

Informaatioteknologian insinööri (BEng)

Oulu University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Elokuu 2020 Suomi Oulu

Oulu on tunnettu ICT-tekniikastaan ja innovaatioistaan. Tämä voidaan nähdä myös tekniikan alalla teknillisessä koulussa. Ohjelmistokehitystaitoja ja yritystietoutta kehitetään todellisen maailman hankkeissa. Kaikkien reaalimaailman projektien ja käytännön koulutuksen avulla voit verkostoitua työelämän kanssa jo opintojen aikana.

Kestävän kaupunkikehityksen kandidaatin tutkinto-ohjelma - hallintotieteet

Tampere University
Kampus Full-time 3 vuotta Elokuu 2020 Suomi Tampere

Kaupungit ovat inspiroivia areenoita liiketoiminnalle, kulttuurille ja arkielämälle. Heillä on kuitenkin monimutkaisia haasteita, jotka liittyvät ympäristöön ja yksilöiden hyvinvointiin. Kestävän kaupunkikehityksen kandidaatin tutkinto-ohjelma on monitieteinen ohjelma, jolla kehitetään näitä haasteita varten tarvittavia taitoja. Hallintotieteiden alueelle keskittyvät voivat analysoida kestävän kaupunkikehityksen ja suunnittelun hallinto-, poliittisia ja taloudellisia ilmiöitä.

Insinööritieteiden maisteriohjelma esineiden internetissä

Savonia University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Elokuu 2020 Suomi kuopio

Savonia UAS: n BSc-tutkinto-ohjelma pyrkii kehittämään tietotekniikan asiantuntijoita esineiden internetin erikoistumiseen. Opit kohtaamaan jatkuvaa muutosta globaalilla teknologialla ja ole herkkä kansainvälisten kumppaneiden asettamille vaatimuksille. Savonia-BSc: stä tulee erityisen ammattitaitoisia digitaalisen terveydenhuollon ja teollisuuden internetsisältöjen sovellusten ja palvelujen kehittämisessä, mikä antaa sinulle mahdollisuuden esimerkiksi pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka menevät maailmanlaajuisesti. Valmistuttuasi voit työskennellä sujuvasti monikulttuurisissa ryhmissä ja ohjata tiimisi tavoitteisiin. Savonia BScs työskentelee palvelu- ja tuotesuunnittelussa, tutkimuksessa ja myynnissä sekä muussa kansainvälisessä toiminnassa.

Bachelor's Program in Economics

Aalto University
Kampus Full-time 3 - 5 vuotta Elokuu 2020 Suomi Espoo

Uusi Bachelor's Program in Economics antaa sinulle työkalut ymmärtää ja muuttaa maailmaa.

Kandidaatin tutkinto teollisessa johtamisessa

Satakunta University of Applied Sciences
Online Full-time Part-time 3 - 4 vuotta Elokuu 2020 Suomi pori Rauma Suomi verkossa + 3 lisää

Tuotantotalouden opinnot sisältävät tuotteiden suunnittelun, suunnittelun ja optimoinnin. Voit saada opintojen aikana ymmärrystä liiketoiminnan johtamisesta.

AMK Arts - suunnittelu

Kymenlaakso University of Applied Sciences
Kampus 4 vuotta Elokuu 2020 Suomi kouvola kotka Mikkeli + 1 lisää

Tutkinto on 240 opintopistettä ja kesto on 4 vuotta. Opetuskielenä on Englanti.Opinnot alkavat syksyllä 2012 ja 16 opiskelupaikat