BACHELORSTUDIES

Suositut Kandidaattiohjelmat Chur Sveitsissä 2021

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa astetta ja on standardi korkeakoulutuksen lähes koko maailmassa. Kandidaatin tutkinnot voidaan ansainnut valtion yliopistojen, klo yksityisten yliopistojen, ammattikorkeakoulut ja kautta online yliopistot.

Sveitsi, virallisesti Sveitsin valaliitto, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta, joka koostuu 26 kantonien kanssa Bern kun istuin liittovaltion viranomaisille. Sveitsi 's riippumattomuus ja puolueettomuus on pitkään kunnia Euroopan suurvallat. Sveitsi on rauhallinen, vauras ja vakaa moderni markkinatalous alhainen työttömyys.

Chur tunnetaan ammattikorkeakoulun HTW (Hochschule fur Technik und Wirtschaft) Chur, tarjoaa kandidaatin, maisterin ja täydennyskoulutuksen ohjelmia. Se on jaettu kuuteen erilliseen tiedekuntaa - rakennustekniikan ja arkkitehtuurin, Information Science, Management, Media ja viestintä, teknologia ja matkailu.

Vertaa kandidaatin tutkintoja Chur Sveitsissä 2021

Tulokset Filter

Bachelor in Tourism

University of Applied Sciences of the Grisons FHGR
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Grisonsin ammattikorkeakoulun kandidaatin tutkinto-opintokurssi antaa arvon kattavaan turismikoulutukseen, jossa keskitytään kansainväliseen matkailuun ja vapaa-ajan hallintaa ...

Lue lisää