BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 29 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Sveitsissä 2019/2020

Sveitsissä asuu erinomainen oppilaitosten että ei ainoastaan ​​tarjota korkealaatuisia opetusta, mutta myös huippututkimusta. Opiskelijat eri puolilta maailmaa valitsevat kandidaatin Sveitsi ohjelman koulutuksen laatua, matala lukukausimaksut, eri koulutusaloilla, ja saatavuutta tiedekunnan. Tämän lisäksi Sveitsistä on paljon tarjottavaa opiskelijoille ulkopuolella luokkahuoneessa, kuten kauniit maisemat, dynaamisia kaupunkeja, ja matkustaa kaikkialla Euroopassa.

On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja kandidaatin Sveitsi määrin, mutta jotkut enemmän suosittuja ovat rahoituksen, kansainvälisten asioiden, vieraanvaraisuus, yritysten ja hallinta. Ohjelmat vaihtelevat kuitenkin vähintään kolme vuotta täysipäiväistä opiskelua tarvitaan ansaita kandidaatin Sveitsi tutkinto. Joustavuutta ajoituksen, on olemassa myös vaihtoehtoja osa-aika-ja online-opinnot kandidaatin Sveitsissä ohjelmaa.

Ota seuraava askel kohti tavoitteesi Bachelor Sveitsin tutkinto. Selaa vaihtoehtojen alla ja löytää ohjelma sinulle!

Tulokset Filter

Bachelor of Arts kansainvälisessä johtamisessa (kaksoistutkinto)

The International University in Geneva
Kampus Full-time Helmikuu 2020 Sveitsi Geneve

Jatka kansainvälistä uraa globaalissa liiketoiminnassa, monikansallisissa yrityksissä, perheyrityksissä, hallituksissa ja kansainvälisissä järjestöissä.

Kansainvälisen liiketalouden kandidaatin tutkinto, joka on erikoistunut kansainväliseen rahoitukseen

Geneva Business School (GBS)
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Sveitsi Geneve Espanja Barcelona Madrid + 3 lisää

Tämä rahoitustieteen kandidaatti on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa uransa monenlaisista rahoitukseen liittyvistä urakehityksistä, kuten investointipankkitoiminnasta, hedge-rahastojen hallinnasta, osakemarkkinoista, pankkitoiminnasta ja salkunhoidosta. Tämän ohjelman valmistuneet tulevat asiantuntijoiksi taloudellisten riskien arvioinnissa ja hallinnassa, mikä mahdollistaa niiden kansainvälisen rahoitusjärjestelmän hallinnan.

BA in Culinary Arts

B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Kampus Full-time 3 vuotta Avoin ilmoittautuminen Sveitsi sinimailanen

BHMS-liiketoiminta

Bachelor in Management (3 akkreditointia)

IFM University - Institute of Finance and Management, Geneva Switzerland
Kampus Full-time 3 vuotta Maaliskuu 2020 Sveitsi Geneve

Ammattilaisten ja alan asiantuntijoiden suunnittelema ohjelma on ihanteellinen kokemus tuleville johtajille. Kandidaatti tarjoaa innovatiivisen, työllistyvyyteen keskittyvän lähestymistavan opintoihin.

Kandidaatti graafisessa suunnittelussa ja / tai kuvituksessa

CANVAS
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Sveitsi Lausanne

Bachelor DEES Visuel Graphisme on 3-vuotinen koulutus, joka valmistautuu visuaalisen viestinnän pääammatteihin: grafiikkaan. Tämä graafinen ja digitaalinen ohjelma tarjoaa täydellisen valikoiman, jossa yhdistyvät luovuus, asiantuntemus ja ammattitaito. DEES-visuaalisen hankinnan jälkeen haltija hallitsee graafisen luomisen tai kuvan tekniikat. Hän on koulutettu luoviin periaatteisiin, erityisesti niihin, joita sovelletaan mainosgrafiikan tai kuvituksen ja sarjakuvien aloihin. Tätä ammattilaista pyydetään ehdottamaan graafisia ratkaisuja, suunnittelemaan erilaisia kuvia ja lopulta kehittämään visuaalisen viestinnän tuki. Tutkija DEES Visuel on hankkinut tarvittavan ammattimaisuuden ja monipuolisuuden idean kääntämiseksi tiukasti muodoissa, väreissä ja kuvassa. Graafisen suunnittelijan työ koostuu muun muassa erilaisten visuaalisen tunnistamisen sovellusten (kuten logot, opasteet, geneeriset tuotteet jne.), Viestintävälineiden (julisteet, esitteet, lehtimainokset jne.), Tuoteesitysten luomisesta ja ehdottamisesta. (kirjojen kansit, pakkaukset jne.) muodossa, joka myönnetään tämän hetken esteettiseen kehitykseen. Kuvittajan osalta se sijaitsee kirjoitetussa lehdistössä, kirjoissa (karikatyyrit, sarjakuvat, lasten lehdistö, erikoistuneemmat kirjat jne.), Verkkosivustoissa ja videopeleissä.

Bachelor in Liberal Studies

European College for Liberal Studies
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Tammikuu 2020 Espanja Barcelona Belgia Bryssel Madrid Sveitsi Zurich Japani Tokio antwerp + 8 lisää

Perustutkinto-kurssit jaetaan ydinkursseille ja erikoistumiskursseille (merkityksellisiä pää- tai alaikäisille). Valinnaiset valinnat voidaan valita mistä tahansa perustutkintoa suoritettavista aikataulukursseista.

Bachelor in Tourism

University of Applied Sciences of the Grisons FHGR
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Sveitsi Chur

Grisonsin ammattikorkeakoulun kandidaatin tutkinto-opintokurssi antaa arvon kattavaan turismikoulutukseen, jossa keskitytään kansainväliseen matkailuun ja vapaa-ajan hallintaan.

Ba liiketoiminta ja markkinointi (Hons)

INSA Business, Marketing & Communication School
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Espanja Barcelona Sveitsi sinimailanen + 2 lisää

Ihanteellinen ohjelma saada ymmärrystä yritysten yleisen ja roolia markkinoinnin palvelun yritysten ja pienempien yritysten erityisesti. Ohjelma on selkäranka markkinoinnissa, mutta yleinen osa liiketoimintaa myös saavat merkittäviä kattavuutta. Koska markkinointi on yksi useista toiminnallisia alueita organisaation sisällä, tämä ohjelma yhdistää markkinoinnin roolit, tehtävät ja toiminnot muiden organisaatioiden toimintaa, kuten hallinta, kirjanpito ja talous.

Kansainväliset suhteet (BA)

Webster Leiden Campus- Webster University USA
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Alankomaat Leiden Kiina Shanghai Sveitsi Geneve Peking Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 7 lisää

Opiskelijat Kansainvälisten suhteiden annetaan mahdollisuus tutkia, kritiikkiä ja ymmärtää sosiaalisia, poliittisia ja taloudellisia vuorovaikutusta meidän nykyajan globalisoituneessa maailmassa. Kansainvälinen

Bachelor in Business Studies

United International Business Schools
Kampus Full-time Part-time 3 - 4 vuotta Tammikuu 2020 Sveitsi Zurich Belgia antwerp Espanja Barcelona Bryssel Madrid Japani Tokio Alankomaat Amsterdam Italia Milano Geneve + 14 lisää

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto koostuu 180 eurooppalaisesta opintopisteestä (ECTS) ja kestää 3–4 opintovuotta 9 kuukauden kokopäiväistä opiskelua varten (vastaavasti 9–12 neljäsosaa) valitun opintoradan ja intensiteetin mukaan. Kokonaishenkilökuntien määrä on 1800. Kurssit on suunniteltu maanantaista perjantaihin, klo 9.00 ja viimeistään kello 19.00, ja niitä opetetaan kokonaan englanniksi.

Bachelor Online -markkinointi ja sosiaalisen median hallinta (ISG)

IONISx
Online Part-time 12 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Ranska Ranska Online Sveitsi Sveitsi Online Reunion Reunion Online Niger Niger Online Mauritius Mauritius Online Martinique Martinique Online Madagaskar Madagaskar Online Luxemburg Luxemburg Online Libanon Libanon Online Gabon Gabon Online Ranskan Guiana Ranskan Guayana Online Ranskan Polynesia Ranskan Polynesia Online Norsunluurannikko Norsunluurannikko Online Kongon tasavalta Kongon ROC (Brazzaville) Online Kanada Kanada Online Algeria Algeria Online Belgia Belgia Online Liechtenstein Liechtenstein Online + 34 lisää

Opi määritellä sosiaalisen median ja sisällön markkinointistrategia, jotta kaikki digitaaliset tiedotusvälineet voivat viestiä

American kandidaatin tutkinto Hospitality & Tourism hallinta

DCT University Center – Switzerland
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Sveitsi sinimailanen Vitznau + 1 lisää

Ohjelmassa yhdistyvät Lynn yliopiston kandidaatin ja ammattiopinnot tutkinto Hospitality Management kanssa DCT Advanced Diploma in Hotel & Tourism Management.

Executive Bachelor's in International Management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Full-time Part-time 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Zurich + 1 lisää

Bachelor in Business Communication

ESM, Ecole de Management et de Communication
Kampus Full-time Part-time Request Info Sveitsi Geneve

Bachelor in Business Communication tarjoaa opiskelijoille välineitä ja tietotaitoa viestinnän alan, markkinointi ja suhdetoiminta, sekä julkisen ja yksityisen hallintojen sekä teollisuudessa ja palveluissa.

Kandidaatti taloustieteen

FernUni Schweiz
Online Part-time 9 lukukaudet Helmikuu 2020 Sveitsi Sveitsi Online

Moderni Ohjelma tarjoaa vankka tieteellinen perusta koulutus perusteet taloutta taloudellisen suunnan ja niiden tieteenalojen ja sovelluksia. Opiskelija saavuttaa teoreettinen perusta ja taitoja tunnistaa maailmantalouden tilanne ja oppimisen ongelmia valitsemalla sopiva tieteellinen menetelmä ja sen asianmukaisesta soveltamisesta itsenäisesti ratkaista.