close

Suodattimet

Katso tulokset

Kandidaattiohjelma Taide ja muotoilussa 2020

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa astetta, joka tarjotaan korkeakouluissa ympäri maailmaa. Kandidaatin tutkinto on erinomainen tapa jatkaa koulutusta ja tarjotaan monilla eri aloilla. Mutta mikä on kandidaatin Taideteollinen? Tämä tutkinto on suunniteltu antamaan opiskelijoille syvällinen ymmärrys esteettisiä periaatteita, joiden avulla ne voivat käyttää taitojaan l… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa astetta, joka tarjotaan korkeakouluissa ympäri maailmaa. Kandidaatin tutkinto on erinomainen tapa jatkaa koulutusta ja tarjotaan monilla eri aloilla.

Mutta mikä on kandidaatin Taideteollinen? Tämä tutkinto on suunniteltu antamaan opiskelijoille syvällinen ymmärrys esteettisiä periaatteita, joiden avulla ne voivat käyttää taitojaan luoda erilaisia ​​tuotteita. Kurssit tarjotaan saattaa sisältää teorioita muodossa ja estetiikka, muotivirtaukset, taiteellinen analyysi ja suunnitteluperiaatteet; he saattavat myös sisältää enemmän teknisiä näkökohtia kuten valmistustekniikalla, olennaisia ​​ominaisuuksia, tai edes perus liiketoiminnan ohjausta. Opiskelija voi halutessaan erikoistua taiteen ja muotoilun tietyn tuotteen, kuten vaatteita tai koruja.

Valmistuen Alempi Taiteet ja suunnittelu on monia etuja, yksi joista tärkein on runsaasti tietoa ja teknistä koulutusta se tarjoaa.Se voi auttaa laajentamaan tietopohjaa ja taito asettaa auttaa opiskelijoita paremmin onnistunut tulevalla työuralla. Lisäksi kandidaatin tutkinto antaa arvokasta etua, kun opiskelijoille, jotka on kilpailla globalisoituneessa työmarkkinoilla.

Kustannukset ottaa kandidaatin tutkinto-ohjelma voi vaihdella suuresti riippuen rakenteesta yksittäisen ohjelman. Opiskelijat tulisi huolellisesti tutkia toimielinten he ovat kiinnostuneita määrittämään rahoituksen yhteensopivuutta.

Mitä uraa voidaan odottaa kandidaatin tutkinnon taiteen ja muotoilun? Tutkinnon voi tulla suunnittelijat, työskentelevät organisaatiot ympäri maailmaa. Muoti teollisuuden ja vähittäiskaupan alalla on korkea kysyntä taiteellinen suunnittelijoille. Jos tutkinnon valita, he voivat myös olla mahdollisuus oman yrityksen esittämään taitojaan. Ne voivat jopa löytää työtä koulutukseen, opettaa oppilaita suunnitella asioita.

Jos olet kiinnostunut ostamaan Poikamies Taideteollinen, sitten alkaa tänään. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
INTI International University & Colleges, Malaysia
Batu Pahat, Malesia +4 Lisää

INTI Centre of Art & Design (ICAD) on meidän upouusi tiedekunnassa INTI Subang Campus tarjoaa ura keskittyi ohjelmien tukena state-of-the-art facilities, vahva yritysten v ... +

INTI Centre of Art & Design (ICAD) on meidän upouusi tiedekunnassa INTI Subang Campus tarjoaa ura keskittyi ohjelmien tukena state-of-the-art facilities, vahva yritysten välisiä yhteyksiä ja maailmanlaajuinen resursseja todella maailmanluokan koulutus. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
3 - 4 vuotta
Englanti
Tammi 2021
Kampus
Green River College
kullanruskea, Yhdysvallat +1 Lisää

Opiskelijat voivat kestää kaksi vuotta Green River College, sitten siirtää yliopistoon täydentää neljän vuoden tutkinto.

Opiskelijat voivat kestää kaksi vuotta Green River College, sitten siirtää yliopistoon täydentää neljän vuoden tutkinto. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
2 - 4 vuotta
Englanti
Kampus

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä