BACHELORSTUDIES

Kandidaattiohjelma Taidekasvatusssa 2020/2021

Kun vain muutaman vuoden päästä, kandidaatin tutkinto voi olla erinomainen tapa jatkaa koulutusta ja hioa taitojasi tietyllä alalla. Voit saada paljon erilaisia ​​tutkintoja, joista voit valita monia työpaikkoja.

Mikä on taidekasvatuksen kandidaatti? Avustavat taiteen ja luovuuden levittämistä, nämä ohjelmat antavat opiskelijoille mahdollisuuden siirtää taiteen tuntemusta nuoremmille sukupolville. Opiskelijat voivat oppia vain taiteesta, eri mediasta ja heidän historiastaan, mutta myös oppia erilaisissa kouluissa. Tällaiset ohjelmat ovat yleensä intohimoisia inspiroimaan muita opettamaan lapsia ilmaisemaan itseään ja luomaan taideteoksia.

Kandidaatin hankkimisessa taidekasvatuksessa yksilöillä on yleensä taito luoda oman taideteoksensa. He voivat myös oppia kasvatuksellisia taitoja ja antaa heille mahdollisuuden opettaa yksityisissä ja julkisissa kouluissa sekä luovuutta, joka antaa heille mahdollisuuden järjestää ja muuttaa heidän jokapäiväistä elämää.

Taidekasvatuksen kandidaatti kestää yleensä noin neljä vuotta, mutta tämä voi olla erilainen jokaiselle koululle ja yksilölle. Tällaisen tutkinnon hinta voi vaihdella myös riippuen siitä, kuinka kauan se kestää.

Oppimisen kandidaatin taidekasvatuksessa voi olla monenlaisia ​​mahdollisuuksia opettaa. Monilla julkisilla ja yksityisillä kouluilla on taideopettajia, päiväkodeista lukion kautta. Voisi myös tulla itsensä rikastamisen taidetoimikunnan opettaja, joka keskittyy enemmän lasten jo olemassa olevan taiteen kunnostamiseen ja parantamiseen. Kuitenkin joku, jolla on kandidaatti taidekasvatuksessa, ei rajoitu pelkästään opetustekniikkaan vaan muuhun koulutuksen osa-alueeseen, kuten varhaiskasvatukseen, erityiskoulutukseen ja monikulttuuriseen koulutukseen.

Jos haluat saada kandidaatin taidekasvatuksen, on useita kouluja ja vaihtoehtoja opetustapoja. Useita tällaisia ​​ohjelmia varten on tarjolla verkkokursseja, joiden avulla opiskelijat voivat ottaa luokat etäisyyteen. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

6 tulosta kohteessa Taidekasvatus Filter

Taidekasvatuksen kandidaatti

Washington & Jefferson College
Kandidaatti
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Taidekasvatuksen päällikkö, joka liittyy taiteen ja taiteen historian laitokseen ja opetusministeriöön, valmistelee opiskelijoita opettamaan taidetta luokkahuoneessa, samalla ...

Lue lisää

Luova taiteen ja kulttuurin kandidaatti (koulutus) ja kasvatustieteen kandidaatti (kunnianosoitukset) (kuvataide)

The Education University of Hong Kong
Kandidaatti
BA
<
Täyspäiväinen
<
5 vuotta
Englanti
Kampus

Koulutuspäällikkö korostaa visuaalisen taiteen luomisen ja aihekohtaisen opetuksen ja oppimisen välistä yhteyttä. Tämä kietoutunut lähestymistapa antaa opiskelijoille mahdolli ...

Lue lisää

Taidekasvatustieteiden kandidaatti

United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Taidekasvatusohjelma on suunniteltu valmistamaan taiteenopettajia luokkiin K-9, sykli 1 ja sykli 2 Abu Dhabin koulutusneuvoston (ADEC) ja opetusministeriön luokittelun mukaise ...

Lue lisää

Poikamies taidekasvatuksen

Edna Manley College of the Visual and Performing Arts
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Taidekasvatus ohjelma antaa opiskelijoille kriittisen ajattelun taitoja, teknistä osaamista ja kykyä siirtää tietoa kuvataiteen virallisen opetuskäytössä.

Lue lisää

BFA-taiteen koulutus

Southern Utah University College of Performing and Visual Arts
BA
Syys 2021
Englanti

Taidekasvatuksen kandidaatti (BFA) keskittyy taiteeseen ja muotoiluun, taidehistoriaan ja opetusmenetelmiin. Opiskelijoilla on runsaasti mahdollisuuksia hallita erilaisia medi ...

Lue lisää

Poikamies in draamaa koulutuksessa

Edna Manley College of the Visual and Performing Arts
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Drama in Education on määritelty näkemys koulutuksen, joka on erottuva arvoja, menettelyihin ominaisuuksia ja vaikutuksia opettajan ja oppijan.

Lue lisää