BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 14 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Taiwanissa 2019/2020

Taiwan 's korkeakoululaitoksen sekoittaa parhaat kiinalaisten ja amerikkalaisten koulutusjärjestelmään, johon kuuluu yli 100 yliopistojen, korkeakoulujen ja teknisissä korkeakouluissa. Kun valitset yliopisto AMK tutkimuksessa Taiwanissa, opiskelijat usein katsotte kouluja, jotka ovat tunnustaneet akateemisen vahvuuksia opintoalalla. Korkeat tulokset kansallisella yliopiston pääsykokeet ovat välttämättömiä ottamista osaksi kandidaatin ohjelman yksi Taiwanin arvokkaimmista instituutioita. Honors ohjelmat ovat vaihtoehto lahjakkaita opiskelijoita, jotka täyttävät tiukat tunnustukset valintaperusteet.

Bachelor-ohjelmat Taiwanissa junalla opiskelijoilta lahjakkuuden huomenna keskittymällä keskeisten tietojen ja taitojen he käyttävät urallaan. Distinguished AMK ohjelmia sähkötekniikan, biotieteet, kielitieteen, tietojenkäsittelytieteen ja hallinta tiede, National Chiao Tung University sijaitsee lähellä Hsinchu Science Park.Muut arvostavat julkisia yliopistot sijaitsee Taipeissa, Jhongli City, Tainan City, Minxiong ja Taichung.

Jos olet valmis oppimaan lisää sovelletaan kandidaatin ohjelma arvostettu yliopisto tai korkeakoulu Taiwanissa, siirry kohtaan kysy lisää! Voit pyytää tietoja lähetetään osoitteesi koulun muutamassa minuutissa käyttämällä web-lomakkeella.

Tulokset Filter

Kandidaatti kansainvälisissä asioissa ja diplomaatti

Ming Chuan University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Taiwan Taoyuan

Kansainvälisten asioiden ja diplomatian (IAD) kansainvälisen asioinnin ja globalisaation trendin mukaisesti kansainvälisen asioihin ja diplomatian aloihin keskittyvä ensimmäinen englanninkielinen opetusohjelma. Ohjelma perustuu teoreettisen ja käytännön tasapainon periaatteeseen, jolla pyritään vastaamaan globaalien markkinoiden vaatimuksiin ja nykyisiin suuntauksiin.

Matkailun ja matkailun kandidaatin tutkinto

Ming Chuan University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Taiwan Taoyuan

Kansainvälisen korkeakoulun matkailun ja matkailun pääaineen tavoitteena on vaalia henkilöstöä ammatillisen suunnittelun ja hallinnan tuntemuksella ja taidoilla yhdistämällä sekä matkailu- että matkailuun liittyvien palvelujen teoria ja käytäntö niin, että tutkinnon suorittaneet eivät vain pysty työskentelemään kansainvälisen matkailuteollisuuden, mutta parantaa tämän alan laatua.

Kandidaatin tutkinto Fashion and Innovation Managementissa

Ming Chuan University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Taiwan Taipei

Muoti ja innovaatiotoiminta (FIM) on ensimmäinen kolmikielinen ohjelma (englanti / ranska / kiina) International College of Ming Chuan University (MCU). Kansainvälisen muotisuunnittelun lahjakkuustarpeen ja MCU: n kolmen koulutustavoitteen (huippuosaamisen, ammattitaidon ja kansainvälistymisen) pohjalta olemme sitoutuneet auttamaan sekä kansainvälisiä että paikallisia opiskelijoita saavuttamaan globaali visio tarjoamalla sekä yritysten teoreettista tutkimusta että myös käytännön kokemuksia muotiteollisuudesta.

Kandidaatti journalismissa ja viestinnässä

Ming Chuan University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Taiwan Taipei

Journalism and Mass Communication (JMC) on globalisoitu ohjelma kurssisisällön, opettajien lähteiden, harjoittelupaikkojen ja tulevan työllisyyden osalta. Osana kansainvälistä korkeakoulua JMC ei ainoastaan ​​rekrytoi opiskelijoita, joilla on erinomainen englannin kyky, mutta myös monikielisiä opiskelijoita ympäri maailmaa. Tarjoamme myös monikielisiä hankkeita, jotta opiskelijamme saisivat käytännön mahdollisuuksia. Tulevaisuudessa yksi tavoitteistamme on kehittää ammatillisia vieraita kieliä. JMC: n opiskelijat voivat hakea opintoihinsa myös uuden median ja viestinnän hallinnon ohjelmaa opiskelemaan Ming Chuan University Michiganin sijainnissa.

Kandidaatti kansainvälisessä liiketoiminnassa ja kaupassa

Ming Chuan University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Taiwan Taipei

International Business and Trade -ohjelman kansainvälisen opiston tehtävänä on edistää maailmanlaajuista visioa sekä paikallisissa että kansainvälisissä opiskelijoissa. Lisäksi kehitämme asiantuntemusta kansainvälisessä liiketoiminnassa tarjoamalla opiskelijoille laadukasta liiketaloutta ammatillisissa oppiaineissa, jotka pyrkivät tasapainoon teorioiden ja käytäntöjen välillä. Ohjelma on myös omistettu viljelemään ja parantamaan opiskelijoiden näkökulmia liiketoiminnan etiikkaan ja sosiaaliseen vastuuseen.

Poikamies pankki- ja rahoitusalalla

CTBC Financial Management College
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Taiwan Tainan

Keskittyen sekä teoreettisia ja käytännön tietoa, meidän opetussuunnitelmien keskittyy käytännön sovelluksia ja tieteidenvälistä integraatiota. Meidän laitos tekee yhteistyötä CTBC Holding, Chinatrust Financial Group, sekä niihin liittyvät yritykset voivat olla taloudellisia harjoittajia välittää ammatillisia tietoja ja taitoja opiskelijoillemme hajautettuun oppimisympäristössä.

Poikamies kestävän kehityksen tieteen ja tekniikan

Tunghai University
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Taiwan Nantunin alue

Koulutus Tavoitteet: Kehitetään kykyä käsitellä kulttuurista monimuotoisuutta globaalissa yritysten ja teollisuuden. Puoltaa luonteen kehittymisen puitteissa vapaiden Science and Engineering koulutus.

Tutkinto kansainvälisessä johtamiskokemusta

Tunghai University
Kampus Full-time 4 - 5 vuotta Syyskuu 2020 Taiwan Nantunin alue

Department of ominaisuudet: kansainvälisten standardien opetussuunnitelman painopiste vaalia johtajia kansainvälisen näkökulman; keskitytään Englanti taitoja yritysten viestintää ja ilmaisu; palkata Amerikkalaiset koko ajan avustaja auttaa neuvonta Pakolliset kurssit; elastinen aikavälin suunnittelun aikaan, vuosittain säännöllisesti kutsuttu ulkomaisia ​​professoreita tarjoavat valinnaisia ​​kursseja; rekrytoida ulkomaisia ​​opiskelijoita vuosittain Taiwan yhteisiä opetus- ja liikematkat, loma-asunnon ja on ammatillinen mahdollisuuksia työharjoitteluun, ja se toi markkinoille alan jako auttaa uran ylimääräisiä ...

Chang Jung Christian University
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Taiwan Tainan

nctu eecs perustutkintoa arvosanoin ohjelma

National Chiao Tung University
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Taiwan Hsinchu

"NCTU EECS Opiskelijakirjasto Honors Program " on edelläkävijä peruskoulutuksessa tieteidenvälistä opetusta Taiwanissa.Tämä ohjelma luo joustava ja luova tutkimus ympäristön EECS alueella ja se on tärkeä askel NCTU pyrkii vahvistamaan sen korkeampi

Konepajatieteen kandidaatti

Yuan Ze University & College of Management
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Taiwan Taoyuan

Kandidaatin kansainvälinen tekniikan ohjelma on monitieteinen ohjelma, jota opetetaan englanniksi englannin kielellä insinööritieteiden korkeakoulussa.

Sähkötekniikan kandidaatti

Yuan Ze University & College of Management
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Taiwan Taoyuan

Kandidaatin kansainvälinen sähkö- ja viestintätekniikan ohjelma on monitieteinen ohjelma, jota opetetaan englanniksi sähkö- ja viestintätekniikan korkeakoulussa.

Bachelor in Computer Science

Yuan Ze University & College of Management
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Taiwan Taoyuan

Kandidaatin kansainvälinen informatiikan ohjelma on monitieteinen ohjelma, jota opetetaan englanniksi tietotekniikan korkeakoulussa.

Kemiantekniikan kandidaatti

Yuan Ze University & College of Management
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Taiwan Taoyuan

Kandidaatin kansainvälinen tekniikan ohjelma on monitieteinen ohjelma, jota opetetaan englanniksi englannin kielellä insinööritieteiden korkeakoulussa.