BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 37 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Tanskassa 2019/2020

Tanska on yksi niistä EU-maista, joka viettää eniten korkea-asteen koulutusta, ja että investoinnit paljastaa olevansa hyvin käytettyä rahaa, kun lyhyt katsaus Tanskan 's yliopistojärjestelmän. Julkiset ja yksityiset yliopistot samankaltaisia ​​jakamaan yhdessä sitoutuneet tarjoamaan opiskelijoille pätevyys, teoreettiset ja käytännön tiedot ja taidot välttämättömiä alussa menestyksekkään uran. Olipa kaupungin Århusin, Kööpenhaminan, Flensburg, Køge, Roskilde tai Sønderborg, yliopistojen Tanskassa tarjoavat monipuolisia työselostus rikastuttaa oppilaiden "akateeminen kappaleita.

Kun suurten luonnontieteiden, yhteiskuntatieteiden, suunnittelu, web-kehitys, ympäristöjohtaminen, vieraanvaraisuus ja vapaa-ajan hallinta, liiketalous, modernia kielet, suunnittelu, viestintä, kansainväliset tutkimukset, myynti, markkinointi, ja, Bachelor ohjelmia Tanskassa on jotain tarjottavaa kaikenlaista opiskelija.AMK ohjelmia Tanskassa tyypillisesti kestää kolme vuotta, mutta myös osa-aikainen kurssi tarjontaa opiskelijoille, jotka haluavat lisätä lisäpätevyyden heidän CV työskennellessään noin kiireinen aikataulu.

Jos kandidaatin Tanskassa kuulostaa Seuraava askel tiellä, vieritä sitten alas lue lisää ohjelmia akkreditoitu kouluissa alla, tänään!

Tulokset Filter

Poikamies käsikirjoittamisen

South Gate Society Arts Center
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Tanska Aalborg

Nelivuotinen käsikirjoittaminen asteen keskittyy kehittämään tiedon tyylilajeja, käytännön soveltamista, ja julkaisu työ, kun taas rakennuksen, verkostot ja oppimisen taitoja jokaisen taiteilijan-yrittäjä tarvitsee rakentaa niiden liiketoiminnan ja brändin.

Poikamies taloushallinnon ja palvelut

Business Academy Aarhus
Kampus Full-time 7 lukukaudet Request Info Tanska Aarhus

Kandidaatin ohjelma Financial Management and Services sopii sinulle, jos haluat työskennellä monimutkaisia ​​neuvonta, myynti ja konsultointi tehtäviä esimerkiksi kirjanpitoa tai kiinteistön.

Poikamies (top up) Web-kehitys

Business Academy Aarhus
Kampus Full-time 3 lukukaudet Request Info Tanska Aarhus

Ohjelma keskittyy kehittämään web teknologioiden useita eri sovellusalueiden ja useita eri jakelukanavien kautta. Pidämme erityisen tärkeänä, että voit työskennellä teknologioita, joiden avulla voit toteuttaa monia erilaisia ​​töitä.

Poikamies (top up) tuotekehityksen ja integroiva teknologian

Business Academy Aarhus
Kampus Full-time 3 lukukaudet Request Info Tanska Aarhus

Tämä ohjelma antaa sinulle taitoja tarvitaan integroida eri tekniikat ja osaamisen kehittämisen yhteydessä teknisten järjestelmien ja tuotteita.

Poikamies (top up) kemian sekä biotekniikan, ruokaa tai prosessitekniikan

Business Academy Aarhus
Kampus Full-time 18 kuukautta Request Info Tanska Aarhus

Kemialliset ja biotekniikan, Food tai Process Technology on top-up kurssi kemian ja biotekninen analyytikoille, ja päätyttyä 18 kuukauden mittainen ohjelma voit saada alemman korkeakoulututkinnon. Ohjelma on suora reitti jatkokoulutukseen kemiallisten sekä biotekniikan analyytikot, ruoka tekniikan ja prosessin tekniikan.

Bachelor in Popular Fiction

South Gate Society Arts Center
Kampus Online Full-time Part-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Tanska Aalborg + 2 lisää

Insinööri konetekniikan - suunnittelu ja

Copenhagen University College of Engineering
Kampus 7 lukukaudet Syyskuu 2020 Tanska Kööpenhamina

Jos olet kiinnostunut ihmisten väliseen vuorovaikutukseen, tuotannon, ympäristöön ja talouteen, sitten Mechanical Engineering

Insinööri tieto-ja viestintäteknologian

Copenhagen University College of Engineering
Kampus 7 lukukaudet Syyskuu 2020 Tanska Kööpenhamina

Ohjelma sisältää kuuden kuukauden pakollisen harjoittelujakson yrityksen Tanskassa tai ulkomailla. Ohjelma alkaa syyskuussa ja helmikuussa.

ap tutkinto tietotekniikassa

Roskilde Business College
Kampus 5 lukukaudet Syyskuu 2020 Tanska Roskilde

AP Degree Programme in Computer Science - opiskelijan kiinnostunut ohjelmoinnin, rakentaminen ohjelmistojen ja viestintä.

Insinööri elektroniikan ja tietotekniikan

Copenhagen University College of Engineering
Kampus Syyskuu 2020 Tanska Kööpenhamina

Oletko kiinnostunut digitaalisen elektroniikan, tietoliikenne, matkapuhelimet, siirto, satelliitit digitalisointi, viestintäjärjestelmien suunnittelun, ohjelmoinnin

ap tutkinto Marketing Management (ad)

Roskilde Business College
Kampus 24 kuukautta Syyskuu 2020 Tanska Roskilde

AP koulutusohjelma Marketing Management - varten opiskelija ja kiinnostunut kansainvälinen markkinointi, talous ja viestintä

Arkkitehti- ja rakennushallinnon kandidaatti

University College of Northern Denmark
Kampus Full-time 7 lukukaudet Request Info Tanska Aalborg

Näetkö itsesi kehittämään, johtamaan ja hallinnoimaan suuria rakennusyrityksiä ja etsitkö uraa kansainvälisessä rakentamisessa?

Bachelor in Web Development

University College of Northern Denmark
Kampus Full-time 3 lukukaudet Request Info Tanska Aalborg

Haaveilet tulevaisuuden uran verkko- ja multimediatekniikasta? Onko sinulla jo AP-tutkinto tietojenkäsittelytieteessä tai multimediaesityksessä

Bachelor in Digital Concept Development

University College of Northern Denmark
Kampus Full-time 3 lukukaudet Request Info Tanska Aalborg

Oletko suorittanut suunnittelun, tekniikan

Bachelor in Sport Management

University College of Northern Denmark
Kampus Full-time 3 lukukaudet Request Info Tanska Aalborg

Haluatko osallistua urheilu- ja vapaa-ajan tapahtumien koordinointiin ja toimittamiseen? Oletko luonnollinen johtaja ja johtaja? Etsitkö mahdollisuuksia osallistua monenlaisiin sidosryhmiin? Haluatko pelata liigassa, jossa on kyse oikean joukkueen luomisesta, menneistä taloudellisista haitoista ja vastustuksesta ja oman näkyvän merkkisi jättämisestä? Ja haluatko tehdä siitä elämäntavan?