BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 50 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Tšekissä 2019/2020

Tšekki on hämmästyttävän kaunis maa sijaitsee keskellä Eurooppaa. Ihmiset eri puolilta maailmaa tuntevat vetoa Tšekki liike, matkailu tai opiskelemaan. Opiskelijat, jotka valitsevat kandidaatin Tšekki voi kokea kaikki, että tämä kaunis maa tarjoaa, kuten dynaamisia kaupunkeja, historiallisia linnoja, kukoistava taide kohtauksia, ja kauniita maisemia. Being keskeisellä paikalla, opiskelijat ansaitsevat kandidaatin Tšekki on hyötyä helposti matkustaa ja tutkia muita osia sekä Itä-ja Länsi-Euroopassa.

Korkeakoulutus on arvostettu Tšekissä, ja tämä näkyy erinomaisesti kandidaatin Tšekki ohjelmia, joita tarjotaan. Akateeminen ohjelmat ovat laadukkaita ja yliopistoissa on modernit palvelut asiantuntija tiedekunta. On olemassa useita kandidaatin Tšekki ohjelmat ovat suosittuja kansainvälisiä opiskelijoita, kuten matkailu, talous, arkkitehtuuri ja kansainväliset asiat.

Voit oppia lisää Bachelor Tšekki lukemalla läpi ohjelmien alla. Ota seuraava askel jo tänään!

Tulokset Filter

Poikamies sosiaali- patologian ja ehkäisy

University of Hradec Králové, Faculty of Education
Kampus Full-time 6 lukukaudet Request Info Tšekki Hradec Kralove

Sosiaalinen patologia ja ehkäisy on kandidaatti tutkimuksen kenttä kehyksessä opiskelusuunnitelmaan Erikoistuminen pedagogiikka, järjestetään koko ajan muoto tutkimus.

Englannin filologian kandidaatti

University of Ostrava
Kampus Full-time 3 - 5 vuotta Syyskuu 2020 Tšekki Ostrava

Ohjelma yhdistää teoreettisen opetuksen tiedon ja taitojen käytännön soveltamiseen. Sen tavoitteena on tuottaa korkeakoulututkinnon suorittaneita, joilla on korkeatasoinen kielitaito - ammattitaitoiset englanninkieliset käyttäjät (C1 yhteisessä eurooppalaisessa kielten viitekehyksessä), jotka kykenevät kommunikoimaan englanniksi erilaisissa viestintäyhteyksissä ja erilaisissa laitoksissa. Ohjelma on olemassa vain "täydellisessä" versiossa.

Poikamies soveltavaa tietotekniikan

University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Tšekki Hradec Kralove

Kandidaatin tutkinto opintokokonaisuus Applied Informatics tarjoaa maadoitus tarvittavat uran tietokonejärjestelmiin (mukaan lukien sekä laitteistojen ja ohjelmistojen näkökohtia) ja kehittyneitä sovelluksia tietokoneita. Se tarjoaa myös merkittävän taustan jatko-maisterin tutkintoa.

Eurooppalainen liiketalouden kandidaatti (rahoituksen keskittyminen)

University of New York in Prague (UNYP)
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Tšekki Praha

Tämä kolmivuotinen opinto-ohjelma johtaa UNYP n myöntämään eurooppalaiseen kandidaatin tutkintoon (bakalář, Bc.), UNYP akkreditoitu Kansainvälisen akkreditointikomitean (IACBE) ja Tšekin opetus-, nuoriso- ja urheiluministeriön (MŠMT ). Tämä keskittyminen rahoitukseen valmistautuu opiskelijoille ammattiurallaan tarjoamalla useita erikoiskursseja viimeisen kahden lukuvuoden aikana (viimeinen vuosi) UNYP . Kurssit opettavat ammattitaitoiset ja kokeneet luennoitsijat, joilla on todistettu asiantuntemus ja valtakirjat rahoitus- ja rahoituspalveluissa.

Kandidaatti kansainvälisissä kehitysopinnoissa

Mendel University in Brno
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Tšekki Brno-Sever

Kandidaatin tutkinto-ohjelma Kansainvälisen alueellisen tutkimuksen tavoitteena on hankkia monimutkaisia ​​tietoja kehitysmaiden ja alueiden ongelmista, jotka ovat pääasiassa taloudellisia, ympäristöllisiä, sosiaalisia, kulttuurisia ja poliittisia.

Kandidaatti sähkötekniikassa ja tietotekniikassa

University Of West Bohemia - Faculty of Electrical Engineering
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Tšekki Pilsen 3

Kandidaatin opiskeluohjelma "Sähkötekniikka ja tietotekniikka" on tarkoitettu antamaan opiskelijoille mahdollisuus saada matemaattisia ja fyysisiä tietoja, tarvittava teoreettinen ja käytännön kokemus sähkötekniikasta, tietotekniikasta ja kybernetiikasta. He löytävät työpaikan sähkötekniikan ja tietotekniikan alan johtajien, asiantuntijoiden ja teknikkojen tehtävissä ja kykenevät - jatkamaan jatko-master-ohjelmaan - olemaan erikoistuneet käytännössä lyhyessä ajassa, - itsenäisesti harjoittaa liiketoimintaa kentällä.

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto

Technical University of Liberec
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Tšekki Liberec

Bachelor's Business Administration -opintojen tavoitteena on valmistaa opiskelijoita hallitsemaan laajaa ammatillista toimintasuunnitelmaa liiketoiminnan taloudessa ja johtamisessa, mukaan lukien kirjanpito ja rahoitus yrityksille, jotka toimivat sekä valmistus- että palvelualoilla. Opiskelija saa perustiedot yritysjohdosta, liiketoiminnan johtamisesta, markkinoinnista, rahoituksesta ja kirjanpidosta sekä verotuksellisista kysymyksistä, kuten oikeudellisesta tietoisuudesta liike-elämän ja julkisten palvelujen alalla.

Tietotekniikan kandidaatin tutkinto: Tietojenkäsittely- ja järjestelmätekniikka

University of Pardubice
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2020 Tšekki Pardubice II

Opinto-ohjelma kouluttaa opiskelijoita suunnittelemaan ja soveltamaan tieto- ja viestintätekniikan ja tietokonepohjaisia menetelmiä päätöksentekoon. Erikoistuneet kurssit kattavat: geotietotekniikan, paikkatieteellisten tehtävien kartografian, monikriteerisen päätöksenteon julkishallinnossa jne. Valmistuneista tulee tietotekniikan ja järjestelmätekniikan asiantuntijoita.

Poikamies Englanti filologian

Palacky University
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Tšekki olomouc

Kolmen vuoden tutkimus sisältää kirjallisuuden tutkimukset (Introduction to Literary Theory, brittiläinen kirjallisuus 19. ja 20-luvuilla, amerikkalainen kirjallisuus alkuajoista asti 1. puoliskolla 20. vuosisadan);

Kandidaatti englanninkielisissä opinnoissa

Metropolitan University Prague
Kampus Full-time Part-time 6 lukukaudet Request Info Tšekki Praha + 1 lisää

Kolmen vuoden perustutkinto-ohjelma

Taloustieteiden kandidaatin tutkinto

Brno University of Technology
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Tšekki Brno

Koulutusohjelma Economics and Management keskittyy sekä teoreettisiin että käytännön tietoihin markkinataloudessa ja johtamisessa. Erikoistumista tarjotaan edelleen opintokokonaisuuksilla.

Kandidaatti ympäristötekniikassa

Czech University Of Life Sciences Faculty of Environmental Sciences
Kampus Full-time 3 löydä juris doctor ‑tutkinto Syyskuu 2020 Tšekki Praha

Ympäristötekniikan kandidaatin ohjelma keskittyy tarjoamaan opiskelijalle monimutkainen ymmärtäminen ympäristönsuojelusta ja painottaen luonnonvarojen hallintaa.

Valokuvauskurssi

FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague
Kampus Full-time 6 lukukaudet Request Info Tšekki Praha

BA Photography -ohjelma on avoin opiskelijoille, joilla ei ole akateemista taustaa valokuvauksessa. Englannin kielellä opiskelevilla on myös mahdollisuus osallistua englannin kielen luentoihin FAMU-kansainvälisessä ohjelmassa. | Opiskelijoilla on myös mahdollisuus työskennellä tunnettujen opettajien johdolla. Näihin studioihin kuuluvat Dokumentaarisen valokuvauksen studio, Staged-valokuva-studio, Post-käsitteellinen valokuvaustutkimus ja Multi-media-studio.

Bachelor in Computer Science

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Tšekki Praha

Tietojenkäsittelytieteen kandidaattiohjelman tavoite on laaja-alaisen tutkinnon suorittaminen kahdella alalla. Hankitun asiantuntemuksen ensimmäinen alue on soveltava tietojenkäsittelytiede, erityisesti kyky analysoida ja ohjelmoida reaalimaailman ongelmia, joiden avulla tutkinnon suorittaneet voivat saada työpaikkoja teollisuudessa suoraan kandidaatin tutkinnon päätyttyä. Toinen alue on teoreettinen tietojenkäsittely (mukaan lukien suhteellisen laaja matemaattinen perusta), jonka avulla tutkinnon suorittaneet voivat jatkaa opintojaan päällikön (ja mahdollisesti myös tohtorin) tasolla. Molempien edellä mainittujen alueiden kattavuus vastaa tietojenkäsittelytieteen asemaa teknisten ja luonnontieteiden rajalla.

Englannin kielen kandidaatti, joka on suunnattu koulutukseen - opetukseen suuntautunut musiikki

Charles University Faculty of Education
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Tšekki Praha

Oppimisen painopisteenä englannin kielellä opiskelijat saavat merkittävää osaamista kielitieteen aloilla (erityisesti kielitieteiden teoria ja niiden käytännön soveltaminen), englanniksi kirjoitettua kirjallisuutta, jossa eri kirjallisuustieteet tutkimalla opiskelijat oppivat myös analysoimaan ja tulkitsemaan monenlaisia kirjallisia tekstejä. Koulutukseen suuntautunut musiikki pyrkii kouluttamaan opiskelijoita musiikkiteorian ja -käytännön alalla.