BACHELORSTUDIES

Suositut Kandidaattiohjelmat Tokat Turkissa 2021

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa astetta ja on standardi korkeakoulutuksen lähes koko maailmassa. Kandidaatin tutkinnot voidaan ansainnut valtion yliopistojen, klo yksityisten yliopistojen, ammattikorkeakoulut ja kautta online yliopistot.

Yliopistot Turkissa tarjota joko kaksi tai neljä vuotta koulutuksen opinnoissa, mutta jatko-ohjelmia viime vähintään kaksi vuotta. On noin 820 korkeakoulujen Turkki mukaan lukien 76 yliopistoissa yhteensä opiskelijamäärien yli miljoona. Opetuksen laadusta Turkin yliopistojen vaihtelee suuresti, jotkut tarjoavat koulutusta ja tiloja par kansainvälisesti tunnettu kouluissa.

Vertaa kandidaatin tutkintoja Tokat Turkissa 2021

Tulokset Filter

SISUSTUSarkkitehtuuri ja ympäristösuunnittelu

Gaziosmanpaşa University
Kandidaatti
Syys 2021
Englanti
Turkki

Sisustusarkkitehtuurin ja ympäristösuunnittelun laitos perustettiin vuonna 2012 yliopistomme kuvataidetieteelliseen tiedekuntaan.

Lue lisää

Gastronomia ja kulinaarinen taide

Gaziosmanpaşa University
Kandidaatti
Syys 2021
Englanti
Turkki

Nykyään, kun tekniikka kehittyy ja asiakkaiden mieltymykset muuttuvat, levyissä valmistettujen ruokien tulisi houkutella silmiä ennen ruokintaa.

Lue lisää

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Gaziosmanpaşa University
Kandidaatti
Syys 2021
Englanti
Turkki

Nykyään tieteen, tekniikan, kulttuurin ja talouden kehitys kaikilla aloilla vaikuttaa kaikkiin aloihin, ja tämä tilanne koskee luonnollisesti läheisesti ammatillista koulutust ...

Lue lisää