BACHELORSTUDIES

Suositut Kandidaattiohjelmat Shreveport Yhdysvalloissa 2021

Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa yliopistoissa ja collegeissa. Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut vaaditut kurssit, jotka oppilaitoksesta tai opintojen suoritustavasta riippuen voi suorittaa 3 - 7 vuodessa.

Koulutus Yhdysvallat antaa pääasiassa julkisen sektorin kanssa ohjaus ja rahoitus tulevat kolme tasoa: valtion, paikallisten ja liittovaltion, tässä järjestyksessä.Yhteiset vaatimukset opiskella korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa sisältää oman tunnustukset essee (tunnetaan myös lauselma tarkoituksesta tai henkilökohtainen lausuma), opintosuoritusote, suositus / kirjaimilla ja kielikokeet

Vertaa kandidaatin tutkintoja Shreveport Yhdysvalloissa 2021

Tulokset Filter

Tietojenkäsittelytiede, kandidaatti

Louisiana State University In Shreveport
BSc
Syys 2021
Englanti

Tietojenkäsittelytieteen kandidaatin tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä paikallisten, osavaltioiden, alueellisten ja liittovaltion virastojen kanssa. Jo ...

Lue lisää

Markkinointi, kandidaatti

Louisiana State University In Shreveport
BSc
Syys 2021
Englanti

Markkinoinnin käsitteitä käyttävät lähes kaikki organisaatiot, joilla on erilaiset kannat ihmislähtöisestä kvantitatiiviseen analytiikkaan.

Lue lisää

Kuvataiteen kandidaatti (BFA) digitaalisessa taiteessa

Louisiana State University In Shreveport
Kandidaatti
Syys 2021
Englanti

LSU Shreveportin taiteiden ja median laitos tarjoaa kaksi tutkinto-ohjelmaa: digitaalisen taiteen kandidaatin kandidaatin (BFA) ja joukkoviestinnän BA.

Lue lisää