BACHELORSTUDIES

Suositut Kandidaattiohjelmat Ocala Yhdysvalloissa 2021

Kandidaatin 's tutkinto on palkittu suoritetusta perustutkintoa akateeminen ohjelma. Se on usein ensimmäisen asteen opiskelija sai hänen akateemisen uransa. Se yleensä kestää neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua ansaita kandidaatin tutkinnon.

Koulutus Yhdysvallat antaa pääasiassa julkisen sektorin kanssa ohjaus ja rahoitus tulevat kolme tasoa: valtion, paikallisten ja liittovaltion, tässä järjestyksessä.Yhteiset vaatimukset opiskella korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa sisältää oman tunnustukset essee (tunnetaan myös lauselma tarkoituksesta tai henkilökohtainen lausuma), opintosuoritusote, suositus / kirjaimilla ja kielikokeet

Ocala on läänin istuin Marion County, sijaitsee Floridassa, Yhdysvalloissa. Ocala korkeakoulutuksen tarjoajat tarjoavat 2 vuotta ja neljä vuotta astetta liiketoimintaa, neuvonta ja rahoitus. Kaupunki on myös koti maineikkain ammattikorkeakouluja, joissa on 21 kampuksilla.

Vertaa kandidaatin tutkintoja Ocala Yhdysvalloissa 2021

Tulokset Filter

Poikamies (BAS) liiketoiminnan ja organisaation johdon (lisävarusteena pitoisuudet)

College of Central Florida
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

CF tarjoaa Bachelor of Applied Science in Business ja organisaation johtaminen sekä viisi erikoisaloja.

Lue lisää

Poikamies (BAS) varhaiskasvatuksessa

College of Central Florida
BSc
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Katse tehdä ero maailmassa huomenna lasten kasvatuksesta tänään? Harkitse saada kandidaatin tutkinnon varhaiskasvatuksen.

Lue lisää