BACHELORSTUDIES

Suositut Kandidaattiohjelmat Renton Yhdysvalloissa 2021

Kandidaatin tutkinto osoittaa, että tutkinnon kantaja on suorittanut korkeakouluopintoja. Tutkinto myönnettään 3 - 7 vuoden erikoistuneiden opintojen päätteeksi. Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa lukuisissa humanististen, luonnontieteellisten ja taideaineiden opintokokonaisuuksissa.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Renton on kaupunki King County, Washington. Sijaitsee 11 mailia (18 km) kaakkoon keskustasta Seattle, Washington. Renton oli ensimmäinen ratkaistaan ​​eurooppalaista syntyperää olevat ihmiset 1860-luvulla, ja sen varhainen talous perustui kaivostoiminnasta, savi tuotantoa, ja puutavaran vienti.

Vertaa kandidaatin tutkintoja Renton Yhdysvalloissa 2021

Tulokset Filter

Sovelluskehitys - Ammattikorkeakoulu

Renton Technical College
Kandidaatti
Syys 2021
Englanti
Kampus

Sovelluskehittäjät käyttävät tietokonekieliä ohjelmien luomiseen, jotka suorittavat tiettyjä tehtäviä tietokoneilla ja muilla laitteilla. Se on hyödyllinen erikoisuus korkean ...

Lue lisää