BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 2 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Ugandassa 2019/2020

AMK 's tutkinnon voi johtaa koulutus-ovet, antaa mahdollisuuden urakehitys tai pohjustaa harjoittamisesta advanced degree. Tavoitteenamme on auttaa tuleville opiskelijoille navigoida ohjelman valintaprosessin onnistuneesti. Teemme asioita helposti tehostamalla haku.

Uganda isännöi vanhin yliopisto Itä-ja Keski-Afrikassa, joka on Makereren yliopisto. Tämä yliopisto on ollut keskus akateemista huippuosaamista vuosikymmeniä paitsi ugandalaisista opiskelijoita, mutta myös muiden opiskelijoiden alueella. Uganda on yli 30 julkisten yliopistojen.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Parhaat Kandidaattiohjelmat Ugandassa 2019/2020

Tulokset Filter

Journalismin kandidaatti

Cavendish University Uganda
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Uganda Kampala

Tällä ohjelmalla pyritään mahdollistamaan ympäröivän maailman kiehtovien opiskelijoiden arvostus ihmissuhteiden, sosiaalisten ja kulttuuristen ilmiöiden merkityksestä. Se on suunniteltu erityisesti henkilöille, jotka haluavat työskennellä viestintäyrityksissä, tiedotusvälineissä tai tiedotusviranomaisissa, viestintäsuunnittelijoissa, tiedottajana, toimittajina, tutkijoina tai analyytikoina esimerkiksi yleisradiotoiminnan ja elokuvapolitiikan aloilla.

Työskentely aikuisten kandidaattiohjelma

Cavendish University Uganda
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Request Info Uganda Kampala

Korkeakoulututkinnon ansaitseminen on tehty käteväksi aikuisille! Cavendish University Uganda uusi aikuiskoulutusohjelma tarjoaa eriytettyjä perustutkintoja, joiden avulla opiskelijat voivat valita useita kursseja, jotka ottavat tietyn ajan vuoden aikana heidän elämäntapaansa.