21 Kandidaatti Ohjelmat sisään Ukraina for 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Ukraina for 2024Filter
    • Poltava, Ukraina

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Venäjän kieli

    Kandidaatin tutkinto Liiketalouden ja ohjelmointi kurssi on suunniteltu valmistamaan IT-asiantuntijoita ohjelmoinnin tietämystä liike-mallinnus säätiöt välttämätöntä löytää ratkaisu käytännön työtehtäviin taloustieteen ja tietojärjestelmien hallinta.

    • Poltava, Ukraina

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Venäjän kieli

    Kandidaatin koulutusohjelma ja verotus mahdollistaa kansainvälisten opiskelijoiden hankkia tietoa muodostumista ja tulkinta taloudellisen tiedon, jota käytetään yrityksen johto ja määrittäminen kilpailuetua markkinoilla.

    • Kharkiv, Ukraina

    Kampuksella

    Tiedekunnan "Lentokoneiden ohjausjärjestelmät" -toiminnalla on päätavoite: koulutus monilla erikoisuuksilla, jotka täyttävät asianomaisten työmarkkinoiden nykyaikaiset vaatimukset. Vuodesta 2020 lähtien tiedekuntaan kuuluu 5 valmistuvaa osastoa ja 4 osastojen haaraa erikoistuneissa yrityksissä. Kandidaatteja, asiantuntijoita, maisteria, jatko -opiskelijoita ja tohtorikoulutettavia kouluttaa 95 opettajan opetushenkilöstö, ja noin 1000 opiskelijaa, mukaan lukien ulkomaalaiset, joilla on englannin kielen opetus, opiskelee tiedekunnan 14 koulutusohjelmassa. Logistiikkaan kuuluu 15 tietokoneluokkaa ja yli 20 koulutuslaboratoriota.

    • Kharkiv, Ukraina

    Kampuksella

    Lentokonetekniikan tiedekunta on yksi yliopiston perustieteellisistä tiedekunnista. Tiedekuntamme kouluttaa menestyksekkäästi korkeasti koulutettuja asiantuntijoita, jotka kykenevät ratkaisemaan kaikki tehtävät suunnittelun, tietokoneen suunnittelun, tuotannon, korjauksen ja huollon, testauksen ja sertifioinnin sekä nykyaikaisten lentokoneiden ympäristöturvallisuus- ja kuljetuspalvelujen alalla. Tiedekunta perustettiin 1. kesäkuuta 1930, ja sen opetushenkilökunta on tällä hetkellä 114 työntekijää

    • Dnipro, Ukraina

    Kampuksella

    Asiantuntijan on tiedettävä: - valtion standardit, työstökoneiden suunnittelu ohjelmisto -ohjauksella ja robottijärjestelmät; - koneiden ja mekanismien sähköiset, kinemaattiset, hydrauliset ja pneumaattiset kaaviot; - koneiden sähkölaitteet, joissa on ohjelmisto -ohjaus ja robotin tekniset kompleksit; - ohjelmistojen ohjausjärjestelmien rakenne; - menetelmät, joilla testataan työstökoneita ohjelmisto -ohjauksella ja robottijärjestelmillä teknisten ominaisuuksien noudattamiseksi; - perusmenetelmät töiden käyttöönottamiseksi ohjaus- ja mittauslaitteiden, testiohjelmien, metallityö- ja sähkötyökalujen avulla; - menetelmät ohjelmistojen ohjauksella varustettujen koneiden ja robottikompleksien mekaanisten laitteiden säätämiseksi; - koneen säätökartan kehittämisjärjestys ja yksityiskohtien käsittelyn ohjelmointi; - nykyaikaiset virheenkorjausmenetelmät ohjelmistojen ohjauksella ja robottijärjestelmillä osien työstöön; - menetelmät koneiden sähkömekaanisten ja elektronisten osien säätämiseksi ohjelmisto -ohjauksella ja robottikomplekseilla; - talouden perusteet, työn organisointi ja tuotanto.

    • Kyiv, Ukraina

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Ohjelma tarjoaa ammatillista koulutusta kansainvälisissä suhteissa, julkisessa viestinnässä ja alueellisissa tutkimuksissa keskittyen erikoistumiseen kansainvälisten prosessien (yhteistyö, integraatio, kansainväliset konfliktit) ja valtioiden ulkopolitiikan tutkimiseen.

    • Kyiv, Ukraina

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Koulutusohjelman tarkoituksena on muodostaa kyky soveltaa hankittuja tietoja, taitoja, taitoja humanistisiin tieteisiin, perustavanlaatuisiin ja ammatillisesti suuntautuneisiin tieteenaloihin taloustieteilijän tyypillisten tehtävien ratkaisemiseksi yhteiskunta- ja käyttäytymistieteellisissä tehtävissä.

    • Poltava, Ukraina

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Venäjän kieli

    Kandidaatin koulutusohjelma Business Analytics (BA) yhdistyvät liiketoimintaprosessien mallintaminen, IT-analytiikan, liiketoimintaprosessien analyysi, liike systeemianalyysin, liiketoimintaympäristön analyysi, strateginen liiketoiminnan analysointi, liiketoimintaprosessien uudelleensuunnittelu (BPR), liiketoimintaprosessien mallintaminen, ohjelmointi, web ohjelmointi, web suunnitteluun ja kehittämiseen, web projektinhallinnan ja on suunniteltu ...

    • Kharkiv, Ukraina

    Kampuksella

    Radioelektroniikan, tietokonejärjestelmien ja tietoliikenteen tiedekunta. Tiedekunta perustettiin vuonna 1959. Tällä hetkellä noin 100 opettajaa ja tutkijaa kouluttaa opiskelijoita ilmailun elektronisten järjestelmien ja verkkojen suunnitteluun ja valmistukseen. Valmistuneille on suuri kysyntä paitsi Ukrainassa myös kaikkialla maailmassa. Tiedekunta perustettiin 1. syyskuuta 1959, ja sen opetushenkilöstö on tällä hetkellä 121 työntekijää

    • Lviv, Ukraina

    Kampuksella

    Luova kilpailu Vaihe 1: Piirustus arkkitehtonisista yksityiskohdista, Vaihe 2: Piirustukset

    • Dnipro, Ukraina

    Kampuksella

    Asiantuntijan on tiedettävä: - lait, asetukset, asetukset ja muut määräykset tilastosuunnittelusta, kirjanpidosta ja tilintarkastuksesta, yrityksen taloudellisen toiminnan analysoinnista; - menettely suunnittelu-, kirjanpito- ja raportointi -asiakirjojen toimittamiseksi yrityksessä; - luettelo perustiedoista ja asiakirjojen koostumuksesta yrityksen tuotantosuunnitelmien laatimiseksi (liiketoimintasuunnitelmat); - nykyisen kirjanpidon ja valvonnan alaisten taloudellisten indikaattoreiden koostumus; - menetelmät yrityksen vuotuisten liiketoimintasuunnitelmien kehittämiseksi; - materiaali- ja työvoimakustannusten sääntelyindikaattorit; - suunnitellun ja arvioidun hinnan muodostamismenetelmät; - yrityksen sijoitustoiminnan organisoinnin periaatteet; - työn tuottavuuden ja tuotanto -ohjelman monimutkaisuuden indikaattorit; - talousanalyysimenetelmät ja tilastot; - menetelmät ja tekniikat tietojen keräämiseksi, käsittelemiseksi ja käyttämiseksi, materiaalien valmistelusäännöt sopimuksia varten; - työlainsäädännön, markkinatalouden, markkinoinnin ja johtamisen perusteet; - työsuojelua koskevat säännöt ja määräykset.

    • Kyiv, Ukraina

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Koulutusohjelman tarkoituksena on hankkia tarvittavat taidot kansainvälisen oikeuden luonteen ja toimintojen, sen johtavien oikeuslaitosten sisällön, lain soveltamisen sekä erilaisten sosiaalisten suhteiden kansainvälisen oikeudellisen sääntelyn rajojen ymmärtämiseksi.

    • Sumy, Ukraina

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Sekoitettu

    Ohjelma on suunniteltu yliopiston tehtävän ja strategian mukaisesti tarjoamaan opiskelijoille syvällistä teoreettista ja käytännön tietoa, taitoja ja ymmärrystä kansainvälisestä julkisoikeudesta, kansainvälisestä yksityisoikeudesta ja eurooppalaisesta oikeudesta.

    • Uzhhorod, Ukraina

    Täysaikainen

    Sekoitettu

    Koulutus- ja ammattiohjelma keskittyy opiskelijoiden hankkimaan ammattitaitoa, taitoja ja kykyjä nanoteknologian ja mikrojärjestelmien tekniikan ammattitoiminnan onnistuneeseen toteuttamiseen.

    • Kyiv, Ukraina

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Nykyaikaisissa globalisaatio-olosuhteissa Kiinan, Intian ja muiden kehitysmaiden ilmailumarkkinoiden tasaisella kasvulla työmarkkinoilla tarvitaan ammattilaisia, joilla on korkeampi tekninen koulutus ilmailun ja raketin tuotannon alalla. Ilmailulaitoksen ja avaruusjärjestöjen tiedekunta (FASS) kuuluisan ja arvovaltaisen ukrainalaisen korkeakoulun laitokselta NTUU «KPI» pystyy tarjoamaan maailmanlaajuisesti alan ammattilaisia.