Kandidaatti

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Yhteiskuntatieteiden kandidaatti

Voit tutkia ohjaimet ja vaikuttaa takana ihmiskuntaa ja miksi yhteiskunta toimii tietyllä tavalla, kun opiskelet Bachelor of Social Sciences Waikaton. Tutkinto keskittyy nykyajan sosiaalisia kysymyksiä, tavat, joilla ihmiset ovat vuorovaikutuksessa näistä asioista ja miten tällaiset toimet voidaan seurata ja muuttaa.

Waikaton n yhteiskuntatieteiden kandidaatti (BSocSc) haastavat ajatella maailmaa ja ihmisiä, jotka elävät siinä. Kokoonpanossa suurelta osin tutkimukseen panostavia tutkinto, BSocSc kattaa nykyaikainen ja asiaa Tutkimuskohteita kuten työsuhteiden sosiaalipolitiikan ja ympäristön suunnitteluun.

Voit kehittää korvaamaton tutkimuksen valmiuksia ja taitoja tietojen kerääminen, analysointi, raportointi ja valistunutta päätöksentekoa alle asiantuntijan opastuksella maailman tunnustettu tutkijoita.

Tarjoamme jännittäviä aiheita ja erikoisalojen valita. Kaksi meidän pääaineet - Maantiede ja sosiologian - ovat rankattu 250 maailmassa (QS Rankings).

Tämä tutkinto voidaan myös opiskellut yliopistossa Waikaton Tauranga.

Uramahdollisuudet

 • Community Health Worker
<li>  v&auml;est&ouml;tutkija</li>
<li>  Diplomaatti</li>
<li>  Taloustieteilij&auml;</li>
<li>  Ty&ouml;suhteet Advocate</li>
<li>  Environmental Konsultti</li>
<li>  etiikka neuvonantaja</li>
<li>  ihmisen resurssienhallinta</li>
<li>  Iwi tai Maori Resource Development Officer</li>
<li>  analyytikko</li>

Käytännön kokemus

BSocSc omaksuu käytännöllisen lähestymistavan aihekohtaisia ​​kokemuksia ja mahdollisuuksia käytössäsi. Tämä sisältää ympäristön suunnitteluun retkiä, labs opiskeluun eläinten käyttäytyminen ja liikenne ja tieturvallisuus (tervojen) lab opiskeluun ajokäyttäytymiseen.

Monet humanistisen tiedekunnan ja yhteiskuntatieteet tutkinnoille tarjoavat työharjoittelua mahdollisuuksia tai hankkeita yrityksiin ja yhteisöt. Useimmissa tapauksissa nämä voivat kartuttavat koulutusohjelman.

Käy työharjoittelu sivu tietää enemmän.

Sisäänpääsy ja ilmoittautuminen

Olet oikeutettu hakemaan tämän verran, jos sinulla on yliopistoon ja tavata muita tutkinnon vaatimuksia. Kaikki muut sovellukset katsotaan tapauskohtaisesti tapauskohtaisesti.

Jotkut ensimmäisen vuoden paperit voi liittyä erityisiä edellytyksiä, joten tarkista luettelo papereita huolellisesti. Jos et täytä edellytyksiä, ota yhteyttä wfass@waikato.ac.nz sillä voi olla myös muita reittejä, jotka voit ryhtyä opiskelemaan tällä alalla.

Viimeksi päivitetty Huhti 2017

Oppilaitoksesta

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lue lisää

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Näytä vähemmän
Hamilton , Tauranga + 1 More Vähemmän