BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Varhaiskasvatusssa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2020/2021

Kandidaatin 's tutkinto on palkittu suoritetusta perustutkintoa akateeminen ohjelma. Se on usein ensimmäisen asteen opiskelija sai hänen akateemisen uransa. Se yleensä kestää neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua ansaita kandidaatin tutkinnon.

Varhaiskasvatus käytetään määrittelemään lapsuuden kehittämiseen syntymästä noin ikään kahdeksan. Tietoja varhaislapsuudessa ja pyrkii kehittämään arvokasta koulutusohjelmat voivat auttaa lapsia paremmin saavuttavat potentiaalinsa lapsuudessaan, sekä kaikki läpi aikuisuuteen.

Yhdistyneet Arabiemiraatit on liitto seitsemän Emirates itäisellä puolella Arabian niemimaalla, suulla Persianlahden. Suuri osa työvoimasta UAE ovat ulkomaisten ulkosuomalaisten - siis maan 's väestöstä meikki on niin monipuolinen, Emirati kansalaiset ovat vähemmistö omassa maassaan.

Suositut Kandidaattiohjelmat Varhaiskasvatusssa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2020/2021

2 tulosta kohteessa Varhaiskasvatus, Arabiemiirikunnat Filter

Kasvatustieteen kandidaatti varhaiskasvatuksessa

United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille tietoja, taitoja ja taitoja tulla korkeasti koulutettuiksi opettajiksi varhaiskasvatuksen tasolla. Opintosuunnitelma sisältää yhdistelmän akatee ...

Lue lisää

Kasvatustieteen kandidaatti - keskittyminen varhaiskasvatukseen

Zayed University
BSc
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

College of Education perusopetuksen ohjelma tarjoaa mahdollisia opettajia, sosiaalityöntekijöitä ja psykologiaa ja inhimillisen kehityksen ammattilaisia, joilla on ääni ja tiu ...

Lue lisää