171 Kandidaatti Ohjelmat sisään Varhaiskasvatus 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Varhaiskasvatus 2024Filter
    • Marshall, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Ryhdy lisensoiduksi kouluttajaksi ja työskentele vammaisten vammaisten, taaperoiden ja pienten lasten kanssa syntymästä kuuden vuoden ikään asti. Southwest Minnesota State University online Bachelor of Science in Early Childhood Special Education on Minnesota Professional Educator Licensing and Standards Boardin akkreditoima, ja se sisältää valvotun lukukauden mittaisen opiskelijan opetuskokemuksen. Voit suorittaa ohjelmasi kahdesta neljään vuoteen ja opiskella alan asiantuntijoilta.

    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Valmistaudu työskentelemään alle 8-vuotiaiden lasten kanssa Eastern Oregon Universityn varhaiskasvatuksen online-kandidaatin tutkinnolla, joka on 1. sijalla Oregonissa ja 16. maassa. Tämä ei-lisenssitutkinto-ohjelma avaa ovet opetuksen etenemiseen, hallintoon tai päätöksentekoon useissa yhteyksissä.

    • Longmeadow, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    42 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    • Livingston, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Opi parhaita käytäntöjä lasten mielenterveyden ja fyysisen hyvinvoinnin edistämiseksi Länsi-Alabaman yliopiston varhaiskasvatuksen verkkokandidaatin kautta. Suunniteltu työskenteleville ammattilaisille, joustava ohjelma valmistaa sinut mielekkääseen uraan varhaiskasvatuksessa.

    • Madrid, Espanja

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Espanja

    Perusopetuksen tutkinto on nelivuotinen tutkinto, jolla opit osallistumaan merkittävästi 6–12-vuotiaiden opiskelijoiden kokonaisvaltaiseen koulutukseen ja tulet heille esikuvaksi, oppaaksi, tuntijaksi ja taitojen ja taitojen välittäjäksi. he perustavat tulevaisuutensa, roolisi on valtava! Opetamme sinut toteuttamaan konstruktivistista lähestymistapaa opetukseen tarjoamalla opiskelijoille työkalut, joiden avulla he voivat ratkaista ongelmatilanteita asianmukaisilla menettelytavoilla. Lisäksi voit erikoistua maininnoilla seuraaviin aiheisiin: terapeuttinen pedagogiikka, kuulo ja kieli, vieras kieli (englanti), liikuntakasvatus tai musiikkikasvatus.

    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    8 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    Suorita tutkinto verkossa lapsikehityksen BA: ssa Concordian yliopistossa, St.Paulissa opiskellaksesi lasten, pikkulasten ja pikkulasten sosiaalista, emotionaalista ja fyysistä kehitystä sekä sopivia käytäntöjä varhaiskasvatuksessa. Tule esikoulunopettajaksi tai päivähoidon johtajaksi ohjelmassa, joka vastaa NAEYC-standardeja.

    • Brisbane, Australia
    • Kelvin Grove, Australia

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 vuotta

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Anna merkittävä panos lasten elämään. Valmistuneiden kysyntä kasvaa ja kurssimme on joustava ja vastaa tarpeitasi. Alkuvuodet ovat nopean kasvun ja kehityksen aikaa. Varhaiset ihmissuhteet, vuorovaikutus ja kokemukset luovat pohjan kaikelle seuraavalle - koululle, työlle, elämälle. Varhaislapsuuden opettajilla on merkittävä ja pysyvä panos lapsen koulutukseen ja elinikäiseen oppimiseen.

    • The City, Yhdistynyt kuningaskunta

    4 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    • Valencia, Espanja

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Espanja

    Yleiset taidot: Tiedä olennaista perustan ihmisen ja tukemaan ihmisarvoa; Tietävät ja omaksua antropologinen säätiöt, jotka ylläpitävät suuren periaatteita kasvatustyötä, erityisesti ne, jotka perustuvat kristillisen sanoman; Analyysi ja synteesi sosiaalista todellisuutta ja virtaukset ajatuksen, jotka vaikuttavat historiallista kehitystä ihmiskunnan, jotka perustuvat kristillistä sanomaa ...

    • Dundee, Yhdistynyt kuningaskunta

    Osa-aikainen

    5 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    • León, Espanja

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Espanja

    Koulutamme päteviä ammattilaisia käyttämään varhaiskasvatuksen opettajan ammattia säänneltynä ammattina tarjoamalla heille käytännön tietoa luokkahuoneesta ja sen johtamisesta, jotta he pystyvät säätelemään vuorovaikutuksen ja viestinnän prosesseja 0-3-vuotiaiden opiskelijaryhmissä. ja 3-6 vuotta.

    • Rutherford, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Suorita kuusi kenttäharjoittelua ennen kuin opit opettamaan (kukin 10 tai 12 viikkoa), yhteensä 360 tuntia todellisissa luokkahuoneissa. Kullakin näistä kuudesta lukukaudesta vietät yhden kokonaisen päivän joka viikko (tiistai) harjoittelukoulussasi: Fuksivuosi - Katolisen koulun harjoittelu; Sophomore Year - Erityisopetuksen harjoittelu (yksi lukukausi) ja kaupunkiharjoittelu (yksi lukukausi); Juniori- ja seniorivuodet - Harjoittelut valitsemasi erikoistumisalueen tasolla/alueella.

    • Lacey, Yhdysvallat

    Kampuksella

    Englanti

    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    UC Onlinen Bachelor in Early Childhood Education (ECE) tarjoaa ohjelman, joka täydentää ja parantaa opettajien Syntymä – 5-vuotiaiden koulutuskokemusta. Tämä ohjelma on suunniteltu tukemaan liitännäisopintoja ja vahvistaa ammattilaisten kykyä suunnitella ja toteuttaa kehityksen kannalta sopivia oppimisympäristöjä syntymästä 5-vuotiaille lapsille. Oletpa sitten esikoulussa, Head Start -ohjelmassa, päiväkodissa, perhepäivähoitoympäristössä. , tai olet vain kiinnostunut alan aloittamisesta, verkko-ohjelmamme tarjoaa tarvitsemasi joustavuuden ja saavutettavuuden. Kurssimme antavat sinulle tietoa ja strategioita, joita voit oppia tänään ja soveltaa luokkahuoneessa huomenna! Tämä tutkinto ei johda Pre-Kindergarten – Grade 5 -lisenssiin.

    • Chicago, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ole ensimmäinen opettaja jonkun elämässä. Opi pienten lasten kehityksestä ja oppimisesta sekä nuorten tehokkaan opettamisen edellyttämistä taitoista ja oivalluksista.