BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 119 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Venäjällä 2019/2020

Bachelor Venäjällä on jännittävä mahdollisuus erinomaisen koulutuksen yksi kiinnostavimmista ja kauneimmista maista maailmassa. Opiskelijat nauttivat Venäjän kulttuuria ja vieraanvaraisuutta sekä kokea kaikki, että tässä maassa on tarjota. Ei tule koskaan tylsää päivää vuonna Bachelor Venäjällä ohjelmassa oppilaat voivat tutkia kosmopoliittinen kaupungit, quaint kaupungeissa, ja viehättäviä kyliä. Mahdollisuudet ovat valtavia Venäjällä riippuen sijainnista ja olemassa lukemattomia asioita, nähdä ja tehdä, kuten aurinkoiset rannat, vuoret, monumentteja, museoita, historiallisia nähtävyyksiä, hyvää ruokaa ja vilkas yökerhot.

Bachelor Venäjällä ohjelmat ovat moderneja, innovatiivisia ja korkealaatuisia kansainvälisten standardien mukaisesti. On monia alueita tutkimuksessa, jossa venäläisten yliopistojen Excel, ja jotkut suosituimmista Bachelor Venäjällä ohjelmat ovat toimialoilla, rahoitus, suunnittelu, kielitieteen, ja Area Studies, useiden muiden.

Jos kandidaatin Venäjällä kipinöitä olet kiinnostunut, niin selaa ohjelmia alla oppia lisää mahdollisuuksia. Ota ensi askel jo tänään!

Tulokset Filter

Kandidaatti kansainvälisessä rahoituksessa

Financial University under the Government of the Russian Federation
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Venäjä Moskova

Kansainvälinen taloustieteellinen tiedekunta (MFF) tarjoaa koulutusta kandidaatin tutkintoihin ja päälliköihin taloustieteen valmistelussa. Koulutuksen suorittamisen jälkeen opiskelijat saavat valtiollisen yliopiston valtiontason tutkintotodistuksen Venäjän federaation hallituksen alaisuudessa ja heillä on myös mahdollisuus saada tutkintotodistus yhdeltä arvostetuimmalta länsimaisen kumppaniyliopistolta.

Teknologian prosessien ja tuotannon automatisointi

Volgograd State Technical University
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Venäjä Volgograd

Tuotantoautomaatio on prosessi koneen tuotannon kehittämisessä, jossa miehen ennen laitteiden ja automatisoitujen sovellusten hallinnan ja valvonnan tehtäviä. Tuotannon automatisoinnin käyttöönotto lisää merkittävästi työn tuottavuutta ja tuotannon laatua, minimoi henkilöstön määrän eri tuotantoalueilla.

Bachelor in Computer Science

Innopolis University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Venäjä Kazan

Innopolis University kandidaatin tutkinto-ohjelman on suunnitellut tietojenkäsittely-, robotiikka- ja ohjelmistotekniikan huippuluokan asiantuntijat yhdessä tutkimusyhteisön ja IT-yritysten edustajien kanssa.

Bachelor in Software Engineering

National Research Tomsk State University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Venäjä Tomsk

Ohjelmistotekniikan kandidaatin tutkinto tarjoaa sekä teoreettista että käytännön koulutusta suunnittelun periaatteiden soveltamisessa ohjelmiston suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Kandidaatti kansainvälisessä liiketoiminnassa

Irkutsk National Research Technical University
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Venäjä Irkutsk

Kandidaatin kansainvälisen liiketoiminnan ohjelma on tarkoitettu harjoittelemaan liiketoiminnan ja johtamisen erikoisosaajia, joilla on tietoa maailmantaloustieteen, liiketoimintaoikeuden aloilla ja erikoistunut BRICS-maihin - Kiinaan, Intiaan, Brasiliaan tai Etelä-Afrikan tasavaltaan. Tämän kandidaatin ohjelman kautta opiskelijamme syventävät syvällistä tieteidenvälistä osaamista, käytännön taitoja, joiden avulla he voivat suhtautua luottavaisesti ja tehdä päätöksiä kansainvälisen liiketoiminnan eri osa-alueilla.

Perustutkinto fyysinen koulutus

Череповецкий государственный университет
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Venäjä Cherepovets

Ammatillisen toiminnan alueet: urheilukerhot; lisäkoulutuksen oppilaitokset (nuoriso-urheilukoulut);

Sosiologian ja sosiaalitieteiden kandidaatin tutkinto

Higher School of Economics
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Venäjä Pietari Etelä-Korea Soul + 2 lisää

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita, jotka keräävät ja käsittelevät tietoja ajan tasalla olevan teknologian ja menetelmien avulla. Ensimmäisen vuoden opiskelijat opiskelevat humanistisia, yhteiskuntatieteellisiä ja useita muita kursseja, jotka auttavat heitä kehittämään kriittistä ajattelua, käytännön taitoja ja metodologiaa sosiologisen tutkimuksen.

Taloustieteen kandidaatin ohjelma

Lobachevsky University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Venäjä Nižni Novgorod

Englanninkielinen kandidaattiohjelma "World Economy" on osa IEE: n opetusta "Economics". Ohjelma on tarkoitettu kansainvälisten taloustieteen asiantuntijoiden ja asiantuntijoiden kouluttamiseen yksityisille ja julkisille yrityksille, pankeille, vakuutusyhtiöille sekä valtion ja kuntien elimille.

Alakoulutussuunnittelu ja koneenrakennustuotannon tekninen tuki

North-Caucasus Federal University
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Venäjä Stavropol

Ohjelman kuvaus: korkean pätevyyden omaavien kandidaattien valmistelu konepajateollisuudessa - suunnitteluinsinöörit, koneenrakennusinsinöörit, ammatillinen jatko-koulutus konepajateollisuuden insinöörin kehittämisen tason mukaisesti, teknisesti pätevän, sosiaalisesti vastuullisen henkilön muodostaminen.

Power engineering - profiili "polttomoottorit"

Moscow Automobile And Road Construction Institute
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Venäjä Moskova

Koulutuksen tavoitteena on profiilin - Luxury peruskoulutus polttomoottoreita, yksittäisiä alan koulutus polttomoottorien keskittyen alueille testaus-, tutkimus-, palvelu ja diagnostiikka, ympäristö (myrkyllisyys, melu ja tärinä).

IMI International Hospitality Management. Kansainvälinen kandidaatin tutkinto-ohjelma

SWISSAM Hospitality Business & Culinary Arts School
Kampus Full-time 4 vuotta Avoin ilmoittautuminen Venäjä Pietari

Tämä ohjelma on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan uraa vieraanvaraisuuden jännittävään maailmaan. IMI International Hospitality Management - on ainutlaatuinen kansainvälinen BA-ohjelma Venäjällä ja IVY: n akkreditoima IMI International Management Institute (Sveitsi).

Poikamies uusiutuvaan, lämpö-ja Power Engineering

National Research University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Venäjä Moskova

National Research University "Moscow Power Engineering Institute" tarjoaa kandidaatin tutkinto Uusiutuvat, Lämpö-ja Power Engineering mukaan Venäjän valtion koulutustason

Perustutkintoa suunnittelu

Minin University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Venäjä Nižni Novgorod

Tehtävänä koulutukseen alan ohjelmat graafisen suunnittelun, voivat suorittaa luovan toiminnan alalla suunnitteluajattelun harmoninen tieto-viestintä ja sosiokulttuurisen ympäristön.

tiedekunnan etäopiskelun tekniikoiden

Perm National Research Polytechnic University
Online 4 - 5 vuotta Syyskuu 2020 Venäjä Permanentti

Perm State Technical University on yksi johtavista teknisten lukioiden Venäjä - multiprofile korkeampi oppilaitos, jossa henkilöstön suuri potentiaali ja moderni materiaali

Ulkomaisten regionovedenie

Altai State University
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Venäjä Barnaul