close

Suodattimet

Katso tulokset

Kandidaattiohjelma Venäjän kielissa 2020/2021

Valmistuneet jotka ansaitsevat kandidaatin tutkinnon Venäjän valitsevat usein tätä ohjelmaa, koska se tarjoaa kattavan käsityksen kielen, historian ja kulttuurin Venäjä. Holding tutkinto samalta alalta voi auttaa sinua valmistautumaan erilaisiin uraa, ja kursseja voidaan ottaa kaikkialla maailmassa. Mikä on kandidaatin venäjäksi? Tämä perustutkintoa astetta kestää noin neljä vuott… Lue lisää

Valmistuneet jotka ansaitsevat kandidaatin tutkinnon Venäjän valitsevat usein tätä ohjelmaa, koska se tarjoaa kattavan käsityksen kielen, historian ja kulttuurin Venäjä. Holding tutkinto samalta alalta voi auttaa sinua valmistautumaan erilaisiin uraa, ja kursseja voidaan ottaa kaikkialla maailmassa.

Mikä on kandidaatin venäjäksi? Tämä perustutkintoa astetta kestää noin neljä vuotta ja sisältää erilaisia ​​yleissivistyksen kursseista. Ylä-tason luokissa keskittyvät enemmän oman suuria, jossa opetussuunnitelman aiheita kuten Venäjän kielioppi, sanasto, ja koostumus. Kurssit venäläinen kirjallisuus, elokuva ja historia ovat myös tyypillisesti tarvitaan. Monet yliopistot tarjoavat myös opiskella ulkomailla kokemus Venäjällä parantaa akateemista kokemusta samalla täysin upottamalla sinua venäläisen kulttuurin.

Opiskelijat jatkaa kandidaatin tutkinnon Venäjän monista eri syistä.Ohjelma opettaa ongelmanratkaisua ja tutkimuksen taitoja, sekä tavoista parantaa vuorovaikutuksen kykyjä. Käyttötarkoituksia nämä taidot ovat lähes rajattomat, mutta erityisiä sovelluksia liiketoiminnan, vieraan kielen opetus, kirjallisuus, ja kansainväliset suhteet voivat erityisesti hyötyä.

On monia muuttujia, jotka voivat vaikuttaa kustannuksiin saavuttaa kandidaatin Venäjän tutkinto, mukaan lukien toimielimen voit osallistua ja ohjelman pituus. Tarkista, että ymmärrät opetusta kustannuksia ja ylimääräisiä maksuja ennen ilmoittautumalla tahansa koulu.

Ne, jotka läpäistyään kandidaatin tutkinto-ohjelma Venäjän voi harjoittaa useita polkuja valmistumisen jälkeen. Monet jatkaa tullakseen kääntäjänä tai tulkkina, kun taas toiset toimivat kansainvälisen kaupan asiantuntijoita, toimittajia, ja kieltenopettajien. Toiset työllistyä henkilöresursseihin, aatteelliset ryhmät ja julkishallinnon organisaatioille.Jotkut opt ​​edelleen niiden akateemista kokemusta ja tutkia jatko-ohjelma Venäjän tutkimuksissa.

On kansainvälisiä vaihtoehtoja ja online-luokat käytettävissä kandidaatin Venäjän ohjelman eri kouluissa. Voit aloittaa kurssin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Pskov State University
Pskov , Venäjä

Venäjän kielen vieraana kielenä kandidaatin tutkinto-ohjelma tarjoaa sinulle laajan valikoiman taitoja ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä urapolulle koulutuksessa tai lähia ... +

Venäjän kielen vieraana kielenä kandidaatin tutkinto-ohjelma tarjoaa sinulle laajan valikoiman taitoja ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä urapolulle koulutuksessa tai lähialueilla (kuten tieto tai kulttuuri), joissa venäjällä on keskeinen rooli. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
3 - 4 vuotta
Venäjän kieli
Kampus
Online
 
Altai State University
Barnaul , Venäjä

Kohde: Perustutkinto Opetuskieli: Venäjän kieli Tutkimus: Päätoiminen maksaa 65000 ruplaa

Kohde: Perustutkinto Opetuskieli: Venäjän kieli Tutkimus: Päätoiminen maksaa 65000 ruplaa -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä