BACHELORSTUDIES

Kandidaattiohjelma Venäjän kielissa 2020

Valmistuneet jotka ansaitsevat kandidaatin tutkinnon Venäjän valitsevat usein tätä ohjelmaa, koska se tarjoaa kattavan käsityksen kielen, historian ja kulttuurin Venäjä. Holding tutkinto samalta alalta voi auttaa sinua valmistautumaan erilaisiin uraa, ja kursseja voidaan ottaa kaikkialla maailmassa.

Mikä on kandidaatin venäjäksi? Tämä perustutkintoa astetta kestää noin neljä vuotta ja sisältää erilaisia ​​yleissivistyksen kursseista. Ylä-tason luokissa keskittyvät enemmän oman suuria, jossa opetussuunnitelman aiheita kuten Venäjän kielioppi, sanasto, ja koostumus. Kurssit venäläinen kirjallisuus, elokuva ja historia ovat myös tyypillisesti tarvitaan. Monet yliopistot tarjoavat myös opiskella ulkomailla kokemus Venäjällä parantaa akateemista kokemusta samalla täysin upottamalla sinua venäläisen kulttuurin.

Opiskelijat jatkaa kandidaatin tutkinnon Venäjän monista eri syistä.Ohjelma opettaa ongelmanratkaisua ja tutkimuksen taitoja, sekä tavoista parantaa vuorovaikutuksen kykyjä. Käyttötarkoituksia nämä taidot ovat lähes rajattomat, mutta erityisiä sovelluksia liiketoiminnan, vieraan kielen opetus, kirjallisuus, ja kansainväliset suhteet voivat erityisesti hyötyä.

On monia muuttujia, jotka voivat vaikuttaa kustannuksiin saavuttaa kandidaatin Venäjän tutkinto, mukaan lukien toimielimen voit osallistua ja ohjelman pituus. Tarkista, että ymmärrät opetusta kustannuksia ja ylimääräisiä maksuja ennen ilmoittautumalla tahansa koulu.

Ne, jotka läpäistyään kandidaatin tutkinto-ohjelma Venäjän voi harjoittaa useita polkuja valmistumisen jälkeen. Monet jatkaa tullakseen kääntäjänä tai tulkkina, kun taas toiset toimivat kansainvälisen kaupan asiantuntijoita, toimittajia, ja kieltenopettajien. Toiset työllistyä henkilöresursseihin, aatteelliset ryhmät ja julkishallinnon organisaatioille.Jotkut opt ​​edelleen niiden akateemista kokemusta ja tutkia jatko-ohjelma Venäjän tutkimuksissa.

On kansainvälisiä vaihtoehtoja ja online-luokat käytettävissä kandidaatin Venäjän ohjelman eri kouluissa. Voit aloittaa kurssin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

2 tulosta kohteessa Venäjän kieli Filter

Bachelor in Pedagogical Education

Pskov State University
Kandidaatti
01 Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
17 Elo 2020
Venäjän kieli
Kampus
Online

The purpose of the educational program is to develop students' personal qualities, as well as the formation of general cultural and professional competencies, which are the ba ...

Lue lisää

Filologia. Venäjän kieli ja kirjallisuus.

Altai State University
Kandidaatti
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
Kampus

Kohde: Perustutkinto Opetuskieli: Venäjän kieli Tutkimus: Päätoiminen maksaa 65000 ruplaa

Lue lisää