61 Kandidaatti Ohjelmat sisään Vietnam for 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Vietnam for 2024Filter
    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Liikennetekniikka on teknologian ja tieteellisten periaatteiden soveltaminen tilojen suunnitteluun, toiminnalliseen suunnitteluun, käyttöön ja hallintaan ihmisten ja tavaroiden turvallisen, tehokkaan ja ympäristöystävällisen liikkumisen mahdollistamiseksi.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Automotive Engineering yhdistää mekaniikka-, sähkö- ja materiaalitieteen, joka tarjoaa opiskelijoille suunnittelun perusperiaatteet yhdessä nykyaikaisten ajoneuvosuunnitteluvaatimusten kanssa, jotka koskevat turvallisuutta, polttoainetaloutta ja teollisuustuotantoa.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita maailman elintarviketuotannon tuotannosta, käsittelystä, pakkaamisesta, turvallisuudesta ja / tai kuljetuksesta, olisivat kiinnostuneita elintarviketekniikan erikoistumisesta.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam
    • Gloucester, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kansainvälisesti tunnustettu tutkinto liiketoimintaa edullinen lukukausimaksua. Opiskelijat voivat valita erikoistua ...

    • Montpellier, Ranska
    • Lyon, Ranska
    • + 4 more

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 lukukaudet

    Kampuksella

    Opiskelijat yrityksen Bachelor of Arts in multimedia työskentelee erilaisia ​​hankkeita kuten verkkosivujen ja visuaalisia esityksiä.Tämä 3-vuoden kurssi kattaa tekniset näkökohdat

    • Hanoi, Vietnam

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Kaksoistutkinto tarjoaa opiskelijoille: englannin kielen taitoa; perustiedon hankkiminen johtamisesta sekä johtamisen ja talouden perusteiden soveltamisesta johtamistieteen perusteella; kyky analysoida ja arvioida liiketoimintoja, luoda yritys tai yritysorganisaatio ja ehdottaa ja kehittää käynnistysideoita; ja tehokkaat johtamistaidot käytännön johtamisongelmien analysoimiseksi ja ratkaisemiseksi; taidot analysoida vaatimuksia, ehdottaa ja toteuttaa ratkaisuja; itseoppimistaidot, kyky kehittää työsuunnitelmia ja henkilökohtaisia kehitystavoitteita.

    • Dalat, Vietnam

    Maa- ja metsätieteellisen tiedekunnan tehtävänä on vakauttaa ja keskittyä perustutkinto-opiskelijoiden laatuun, jotta he voivat palvella Ylämaan, Kaakkois-provinssien ja Keski-Vietnamin rannikkoalueiden sosioekonomista kehitystä.

    • Vũng Tàu, Vietnam

    Koulutusohjelma on rakennettu vastaamaan yritysten ja yhteiskunnan tarpeita, lisäämällä käytännön oppimisaikaa, käytännön harjoittelujaksoja, lisäämällä vieraiden kielten oppimisaikoja (englanti, japani ...), kouluttamalla ammatillisia taitoja, vieraiden kielten viestintätaitoja, sivistynyttä ja kohteliaita kommunikointitaitoja, liiketoiminnan johtamistaitoja sopeutua integraation ja teollisuuden aikakauteen 4.0.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Kampuksella

    Toulonin yliopisto on yksi Ranskan 66 julkisesta yliopistosta, joka tunnetaan Etelä-Ranskan suurimpana ja arvostetuimpana koulutus- ja tutkimuskeskuksena. Ranskan korkeakouluministeriön ilmoituksen mukaan Toulonin yliopisto sijoittui toiseksi yhteiskunta- ja humanististen tieteiden opiskelijoiden osuudessa, jotka löysivät työn nopeasti valmistumisen jälkeen (95%). Lisätietoja Toulonin yliopistosta on osoitteessa http://www.univ-tln.fr/.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Kampuksella

    Englanti

    Kandidaatin tutkinnolla kansainvälisessä hotellihallinnossa olet pätevä pitämään operatiivisia johtotehtäviä kansainvälisellä hotelli- ja matkailualalla. Näiden kolmen kouluvuoden aikana Vatel-opiskelijat: - hankkivat ammatillista, oikeudellista, taloudellista ja perustavaa laatua olevaa kielitaitoa alallaan; - oppia johtamistekniikoita ja tiimin johtamistaitoja.

    • Tuy Hòa, Vietnam

    Englanti

    Ympäristötekniikka on merkittävä tekniikan ja tekniikan opiskelu jätteiden suojelemiseksi, vähentämiseksi, kierrätykseksi, uudelleenkäytöksi ja jätteiden käsittelemiseksi, ratkaisu ympäristönsuojeluun ja kestävän kehityksen edistämiseen.

    • Qui Nhơn, Vietnam

    Kampuksella

    Kemialla on monia erityisiä aloja. Kemistien mukaan kemian pääaine käsittää nykyisten sosiaalisten suuntausten mukaan tietyt alat, kuten farmaseuttinen kemia, materiaalikemia (epäorgaaninen ja orgaaninen), biokemia, analyyttinen kemia, petrokemia ja elintarvikekemia. Tekniikka on aina ollut maan ja kemian avainala.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Kampuksella

    Ohjelman tavoitteena on kouluttaa tietotekniikan (IT) insinöörejä, joilla on tieteellistä perustietoa, perustavaa ja erikoistunutta IT-tietämystä, kyky analysoida, arvioida ja valita sopivia ratkaisuja IT-järjestelmien rakentamiseksi ja hallitsemiseksi, etiikka ja asianmukaiset ammatilliset asenteet, viestintätaidot ja ryhmätyö ja elinikäisen oppimisen kyky vastata yhteiskunnan kehitystarpeisiin.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Kampuksella

    Pankkikurssi antaa opiskelijoille tietoa liikepankkien toiminnasta. Valmistuneet pystyvät työskentelemään liikepankeissa ja muissa kuin säilytysyhteisöissä.

    • Hanoi, Vietnam
    • Ecopark Township, Vietnam

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille teknisen ja johtamisen taitoja, jotka ovat välttämättömiä menestyksekkääseen uraan vieraanvaraisuuden alalla. Opetussuunnitelma keskittyy vieraanvaraisuuden liiketoimintaan, viestintään ja ihmissuhteisiin liittyvät avaintaidot.