close

Suodattimet

Katso tulokset

Kandidaattiohjelma Viinialassa 2021

Poikamies on ylempää tutkintoa, joka valmentaa opiskelijoita uran valitsemassaan koulutusaloittain. Ohjelma keskittyy usein yleisiin taiteet aiheita sekä erityisiä luokkia räätälöity saada opiskelijoita valmis tulevaisuuden työni. Mikä on Bachelor in Viini Business? Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat yrittäjähenkeä ja haluavat lähteä mukaan viini liiketoimint… Lue lisää

Poikamies on ylempää tutkintoa, joka valmentaa opiskelijoita uran valitsemassaan koulutusaloittain. Ohjelma keskittyy usein yleisiin taiteet aiheita sekä erityisiä luokkia räätälöity saada opiskelijoita valmis tulevaisuuden työni.

Mikä on Bachelor in Viini Business? Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat yrittäjähenkeä ja haluavat lähteä mukaan viini liiketoimintaa. Jokainen ohjelma vaihtelee, mutta luokat usein sekoitus viiniä ja gastronomisia tutkimus, ja liiketoimintakonsepteja. Opiskelijat tutkivat viinialan ja oppia sovellettavissa taitoja, kuten viestintä, taloushallinto, tuotemyynti, tuotanto-, markkinointi-, ja johtajuutta. Monet ohjelmat tarjoavat mahdollisuuksia työharjoitteluun, jotta harjoitella taitojaan todellisessa maailmassa.

Opiskelijat, jotka jatkaa tutkinnon viinin liiketoiminnan oppia paljon liikkeenjohdon, mikä on hyödyllistä sekä ammatillista ja henkilökohtaista elämää.Tietoja viini myös altistaa heidät moniin eri alueilla maailmassa, jonka avulla ne voivat matkustaa ja tulla kulttuurisesti monipuolinen.

Lukukausimaksuista ja maksuista, jotka liittyvät ansaita viiniä liiketoiminnan tutkinnon voi vaihdella laitoksesta toiseen. On olemassa useita kansainvälisiä kouluja, jotka tarjoavat tätä ohjelmaa, ja kustannukset riippuvat sijainnin koulun, ohjelman kesto, ja työharjoittelu maksuja.

Tutkinnon kandidaatin tutkinnon viiniä liiketoiminta voi toimia useilla eri ominaisuudessa. Jotkut voivat halutessaan työskennellä erityisiä viininvalmistajat auttaa heitä rakentamaan, markkinat, ja myydä tuotetta. Toiset voivat halutessaan työskennellä viiniä ja viina jakelu yrityksiä käyttämään taitojaan vähittäiskaupan puolella. Yrittäjät, jotka ovat muita taitoja ja kokemusta vieraanvaraisuus valtakunnassa jopa valita avata oma viinikauppa, viinibaari, tai ravintolan.

Jos viini liiketoiminta on kiinnostaa sinua, aloittaa vertaamalla koulut juuri nyt.Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
IMC Fachhochschule Krems
Krems an der Donau, Itävalta

Kansainvälisen viinialan yritystutkimusohjelman opetussuunnitelma kattaa liiketoiminta-, oikeudelliset, viininviljely- ja viininvalmistuskysymykset.

Kansainvälisen viinialan yritystutkimusohjelman opetussuunnitelma kattaa liiketoiminta-, oikeudelliset, viininviljely- ja viininvalmistuskysymykset. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
6 lukukaudet
Englanti
Syys 2021
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä