303 Kandidaatti Ohjelmat sisään Arabiemiirikunnat for 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Arabiemiirikunnat for 2024Filter
    • Dubai, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    EAHM:n kandidaattiohjelma kestää 3 vuotta, ja sen aikana opiskelijat saavat hyvän käsityksen siitä, mitä on vieraanvaraisuus, miten sitä järjestetään ja miten se on olemassa Dubain kaltaisessa kaupungissa. Opiskelijat saavat kokonaisvaltaisen näkemyksen vieraanvaraisuuden maailmasta opiskelemalla pääaineita, kuten Front Office Operations, F&B-huolto, Tapahtumat ja Housekeeping. Vieraanvaraisuuteen erikoistuneiden kurssien ohella he kehittävät itseään perusasioissa, kuten rahoitus, talous ja henkilöstö.

    • Berlin, Saksa
    • Iserlohn, Saksa
    • + 2 more

    Täysaikainen

    6 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti, Saksan kieli

    Huomisen johtajana yrittäjähenkinen ajattelu ja toiminta ovat arvokkaimmat työkalusi. Menestyksekkäästi suoritettu yrityshallinnon ohjelma on lippusi uralle yksityisellä sektorilla. Valmistuneet nauttivat parhaista työmahdollisuuksista jo varhain hankitun käytännön kokemuksen ansiosta.

    • Dubai, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    BEng Electronic Engineering -ohjelman tavoitteena on tuottaa ammattitaitoisia ja päteviä sähköinsinöörejä, jotka kykenevät aktiivisesti osallistumaan haasteisiin ja mahdollisuuksiin, joita nykyaikaisissa teollisissa ja kaupallisissa käytännöissä syntyy. Opiskelija kehittää elektroniikan ydinsuunnitteluominaisuuksia, joita kehitetään ja parannetaan asteittain kurssin aikana. Tämä ohjelma tutkii ajan tasalla olevien analogisten ja digitaalisten järjestelmien suunnittelun ja toteuttamisen periaatteita, joita tarvitaan useilla ongelma-alueilla, ja tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa tällaisia järjestelmiä.

    • Dubai, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Academic City, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Neljän vuoden BSc Computer Science Honors -tutkinto on suunnattu tukevien ja käytettävien järjestelmien rakentamiseen. Tavoitteenamme on opettaa ihmisille paitsi edistyksellisten työkalujen ja tekniikoiden käyttöönottoa myös sen, kuinka rakentaa seuraavan sukupolven ohjelmistotyökaluja, joita muut järjestelmärakentajat käyttävät. Ohjelman tavoitteena on antaa hyvin integroitu tasapaino teoreettisista perusteista ja käytännön kokemuksista, joihin akateemisen henkilökunnan tutkimusosaaminen on vahvasti tietoinen.

    • North Ras Al Khaimah, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen

    8 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Olipa unelmasi suuren hotelliketjun johtaminen, keittiömiehistön johtaminen, suurten tapahtumien suunnittelu, toimiston pitäminen risteilyaluksella tai bed and breakfastin ylläpitäminen, Northwoodin Hospitality Management -tutkinto auttaa sinua aloittamaan urasi heti astuessasi kampuksella.

    • Dubai, Arabiemiirikunnat

    Osa-aikainen

    1 vuosi

    Sekoitettu

    Englanti

    Nopeuta uraasi BSc (Hons) International Business Management -tutkinnolla (Top-Up) - London Metropolitan University, Iso-Britannia. Muunna korkeampi kansallinen tutkinto Yhdistyneen kuningaskunnan tutkinnoksi yhdessä vuodessa. Hanki asiantuntemusta johtamisesta, strategiasta, kansainvälisestä liiketoiminnasta, innovaatioista, taloudesta ja organisaatiokulttuurista. Moderni ohjelmamme sisältää konsultointiprojektin, joka varmistaa todellisen valmiuden. London Met tarjoaa täydellisen yliopisto-ohjelman, jonka sisältö on 100 % suoraan yliopistosta.

    • Sharjah, Arabiemiirikunnat
    • Lagos, Nigeria
    • + 14 more

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    24 kuukaudet

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Kaksoissertifikaattiohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa ammatillisen uran liiketoiminnassa ja johtamisessa. Tämä liikkeenjohdon kurssi auttaa sinua kehittämään analyysi- ja arviointitaitoja, joita voidaan soveltaa todellisissa tilanteissa. Kehität tietämystäsi ja ymmärrystäsi liiketoiminnan eri toiminnallisista alueista, mukaan lukien johtaminen, markkinointi, henkilöstöresurssit, talous ja toiminnan hallinta globaalissa kontekstissa. Sinulla on myös tarvittavat taidot menestyäkseen liiketoiminnassa, kuten yrittäjyys, digitaalinen lukutaito, yhteistyötyöt ja viestintätaidot.

    • Ras Al-Khaimah, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    B. Eng (Hons) Electrical & Electronic Engineering on kansainvälisesti tunnustettu tutkinto, joka antaa sinulle taidot kehittää uraa useimmilla modernin sähkö- ja elektroniikkatekniikan aloilla.

    • Sharjah, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen

    18 kuukaudet

    Sekoitettu

    Englanti

    WES-luetteloon merkityn YSJ:n BA (Hons) Business Management -tutkinnon lisäohjelma tarjoaa opiskelijoille, joilla on aiempaa vastaavaa tutkintoa, mahdollisuuden osallistua vuoden mittaiseen ohjelmaan, joka johtaa Honours-tason tutkintoon. Ohjelmaan osallistumisen jälkeen opiskelijoilla odotetaan olevan edistynyt aiempi tietämys liikkeenjohdosta, joka vastaa toisen vuoden suorittamista brittiläisessä yliopistossa.

    • Dubai, Arabiemiirikunnat
    • Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat
    • + 1 more

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    The EIBFS BSc in Banking and Finance: Specialization in Accounting aims to offer a high quality specialized learning involving students in a continuous process of learning that helps them to develop, grow, and establish a well-rounded career in the corporate/financial sectors...

    • Dubai, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Tradenomi (BBA) ohjelman School of Business, MUD, varustaa tutkinnon Levitä käsitteitä ja menetelmiä yhteisen elimen liiketoiminnan tieto tuottaa liiketoiminnan ratkaisuja.

    • Dubai, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Miksi pitäisi opiskelet BBA at ECMIT? Jopa 60 opintopisteiden peräisin MOHESR tunnustettu toimielimet hyväksy siirtoa. Erittäin pätevä kansainvälinen tiedekunnan kanssa PhD astetta ...

    • Ras Al Khaimah, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Energia on keskeinen osa modernin sivilisaation. Koska poraus ensimmäisen kaupallisen öljylähteiden 1858, öljy insinöörien ja Geoscientists insinöörit ovat mukana maailman numero yksi energialähde - raakaöljyn ja maakaasun.

    • Dubai, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Suorita suunnittelun kandidaatti (graafinen suunnittelu) SAE: ssä ja aloita urasi muotoilun rajattomassa maailmassa. Tutustu kaikkiin muotoilualoihin typografiasta, esipuristuksesta, painetun median suunnittelusta ja digitaalisesta sekä muusta. Keskityt visuaalisten kuvien luomiseen ja kehität laajaa ymmärrystä suunnittelualan kaikilta osa-alueilta keskittymällä graafiseen suunnitteluun ja verkkosuunnittelun komponentteihin sekä muualle. Opiskelet piirustuksen käsitteitä ja menetelmiä käyttämällä erilaisia medioita korostaen elämän piirustuksia, mukaan lukien anatomiset tutkimukset ja näkökulmatekniikat ympäristölle ja hahmojen rakentamiselle. Suoritat erikoistuneita yksiköitä, jotka on suunniteltu opiskelijoille osallistumaan todellisiin projekteihin SAE-asiantuntijoiden ohjauksessa. Tämän ainutlaatuisen opetustyylin avulla voit osoittaa taitosi ja teknisen tietosi yhteistyö- ja luovassa studiopohjaisessa oppimisympäristössä.