BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 55 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2019/2020

Kandidaatin Arabiemiirikunnat voi osoittautua todella miellyttävä kokemus. Perinteinen beduiini elämäntavan kanssa glamouria ja kuluttaminen on esimerkki siitä, kuinka Arabiemiirikuntien on maassa tällaisia ​​kiehtovia kontrasteja. Opiskelijat jatkaa kandidaatin Arabiemiirikunnat on upeat rannat, puhdas riutat, lukemattomia fabulous ravintoloita, aitoja souqs, ja aavikon dyynejä.

Yliopistot, jotka tarjoavat kandidaatin Arabiemiirikunnat ohjelmat ovat laadultaan erinomaisia ​​kansainvälisten standardien mukaisesti. Opiskelijat että tutkimuksessa UAE saavat arvokasta kansainvälistä kokemusta näkyvä alue maailmassa, joka voi olla hyödyllistä kilpailluilla maailmanlaajuisilla työmarkkinoilla. Jotkut kandidaatin Arabiemiirikunnat ohjelmia, jotka opiskelija voi valita ovat toimiala, mutta on myös useita muita huippuluokkaa ohjelmista muissa tutkimuksessa tieteenaloilla.

Voit oppia lisää Bachelor Arabiemiirikunnat lukemalla läpi alla olevista vaihtoehdoista!

Tulokset Filter

Kuvataiteen kandidaatin tutkinto

Zayed University
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Arabiemiirikunnat Mohammed Bin Zayedin kaupunki Dubai + 1 lisää

Graafisessa suunnittelussa opiskelijat hankkivat teoreettista ja käytännöllistä tietoa suunnittelusta ja käytännöstä sekä kehittävät erilaisia ​​taitoja tulostus- ja mediasuunnittelussa. Kurssillaan opiskelijat tutkivat typografiaa, julkaisua ja pakkausten suunnittelua, mainontaa, brändäystä ja web-suunnittelua. He myös oppivat hankkeen alushakemistoista, tutkimuksesta ja asiakkaan vuorovaikutuksesta sekä siitä, kuinka suunnitella, kehittää ja toteuttaa suunnittelua koskevia ehdotuksia. Yhteiskunnan sitouttamisella ja tiimityösuunnittelulla ja asiakaslähtöisillä projekteilla opiskelijat kannustetaan ymmärtämään minkä tahansa hankkeen sosiaalista ja kulttuurista ulottuvuutta, jotta heistä tulee innovatiivisia johtajia suunnittelussa.

Bachelor of Design

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Arabiemiirikunnat Dubai

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) on yksityinen, voittoa tavoittelematon yliopisto, jonka akkreditoi UA: n korkeakoulutusministeriö.

Bachelor of Architecture

Canadian University Dubai
Kampus Full-time 5 vuotta Syyskuu 2020 Arabiemiirikunnat Dubai

Koulutusohjelma tarjoaa opiskelijoille hyvä käsitys toimintayksiköiden Arkkitehtuuri, kuten suunnittelutyökalut, suunnittelumenetelmiä, ja suunnittelu filosofiat, liittoutunut päätöksenteko ja tehokas esitys prosesseja. Kurssit lueteltu ohjelman vaatimuksiin kuuluu akateeminen ja ammatillinen alueilla arkkitehtuurin määrittelemät Kanadan Arkkitehtuuri Certification Board (cacb).

Hotel Managementin kandidaatti

Amity University: Dubai
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Arabiemiirikunnat Dubai

Hospitality-teollisuus on tällä hetkellä toiseksi suurin työnantaja maailmassa, ja sen odotetaan kasvavan 4% vuodessa vuoteen 2023 mennessä. Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa hotellialalla on dynaaminen kasvu suurien kansainvälisten ketjujen myötä, ja sen odotetaan vaatevan 337 miljoonaa ammattilaista vuoteen 2023 mennessä. World Travelin mukaan

Kasvatustieteiden kandidaatti - opetustekniikka

American University In the Emirates
Kampus 4 vuotta Request Info Arabiemiirikunnat Dubai

Digitaalisen maailman kehitys on tuonut mukanaan uudet urapolut koulutuksen alalla. Luokkahuoneet kaikkialla maailmassa tukevat opetustekniikkaa opetusvälineenä. Opetustekniikan kandidaatin tavoitteena on antaa opiskelijoille tietoa ja ymmärrystä uusimmista suuntauksista ja tekniikoista monitieteellisellä koulutusalalla. E-oppimisohjelmien kehittämisestä ja suunnittelusta peleihin ja simulointiin liittyvistä erityisaiheista opiskelijat saavat digitaaliseen maailmaan tarvittavat taidot.

BEng (Hons) autoteollisuudessa

Heriot-Watt University Dubai
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Syyskuu 2020 Arabiemiirikunnat Akateeminen kaupunki

Insinöörit käyttävät mielikuvitustaan ja matematiikan, fysiikan ja kemian tietojaan suunnitellakseen, soveltaakseen ja hallitakseen yhteiskunnan hyvinvoinnin ja kehityksen kannalta olennaisia tekniikoita. Tämä ohjelma perustuu konepajateollisuuteen, mutta antaa myöhempien vuosien opiskelijoille erikoistua autoteollisuuteen liittyviin aiheisiin.

Tekniikan kandidaatti: Sähkö

The University of Wollongong in Dubai
Kampus Full-time 4 vuotta Helmikuu 2020 Arabiemiirikunnat Dubai

UOWD: n sähkötekniikka Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa keskittyy sähköisiin ja elektronisiin laitteisiin ja järjestelmiin, tietojärjestelmiin, televiestintään, valvontaan ja sähkötekniikkaan. Sähköinsinööreillä on keskeinen rooli uusiutuvan energian tuotannossa, raskaassa teollisuudessa ja valmistuslaitoksissa, robotiikassa ja automaatiossa, kaivosteollisuudessa ja sähkönjakelussa. Sähköinsinöörit ovat erittäin halukkaita asiantuntemuksestaan kestävien sähköisten ja elektronisten järjestelmien kehittämisessä ja soveltamisessa monilla eri aloilla.

BA (Hons) Business Studies

University of West London - Ras al Khaimah Campus
Kampus Full-time Part-time 3 vuotta Request Info Arabiemiirikunnat Al Jazirah Al Hamra + 1 lisää

Kehitetty yhteistyössä paikallisten liike-elämän organisaatioiden kanssa, sekä julkisten että yksityisten, tämä kurssi on suunniteltu auttamaan sinua vastaamaan monien haasteiden hallintaan monimutkaisessa, dynaamisessa ja jännittävässä liiketoiminnassa. Vuoden 2015 kansallisessa opiskelijakyselyssä BA (Hons) -liiketoiminta oli 97% kokonaistyytyväisyydestä.

BTech koneenrakennus

Manipal University Dubai
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Arabiemiirikunnat Dubai

Mechanical Engineering on laajin ja insinöörikoulutukseen joka koskee yleensä ymmärrystä voimia ja liikettä, ja niiden soveltaminen ongelmien ratkaiseminen kiinnostaa yhteiskunnan. Alalla sisältää näkökohtia termodynamiikan, neste ja kiinteä mekaniikka, mekanismeja, materiaalien ja energian muuntaminen ja siirto.

Kandidaatin hallinta

ENGECON - Saint-Petersburg State University of Engineering & Economics, Dubai Branch
Kampus Full-time Part-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Arabiemiirikunnat Dubai + 1 lisää

Tutkinnon ohjelma miehittää keskijohdon tehtäviin organisaatioissa eri profiileja, eli virastoista, kansainvälisiä yrityksiä, paikallisia yrityksiä.

Beng (Hons) vesirakentaminen

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Arabiemiirikunnat Al Jazirah Al Hamra

Beng (Hons) Civil Engineering antaa sinulle teknologian, ammatillisen ja henkilökohtaiset taidot uran maanrakennusteollisuus tai tukee oman ammatillista kehitystä, jos olet jo työskentelevät alalla.

Poikamies sisustus

Al Ghurair University
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Arabiemiirikunnat Dubai

Ohjelman opetussuunnitelma rakenteellisella asteittain alkaen opiskelun suunnittelun perusteet ja suunnittelu ilmaisun kielen käsikirja laatiminen CAD ja 3D-mallinnus.

Bachelor of Architecture

American University of Sharjah
Kampus Full-time 5 vuotta Syyskuu 2020 Arabiemiirikunnat Sharjah

Meidän Bachelor of Architecture ohjelma on ensimmäinen ohjelma lajissaan Pohjois-Amerikan ulkopuolella myönnetään akkreditoinnin National Architectural akkreditoivan Board (Naab) Yhdysvalloissa.

Kansainvälinen Alempi korkeakoulututkinto

International Horizons College (IHC)
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Arabiemiirikunnat Dubai

IHC valmentaa aikana kahden vuoden opiskelun Dubaissa siirrettäväksi yliopistoissa Yhdysvalloissa. Valmistelu alkaa lukuvuoden aikana IHC, kun opiskelijat työskentelevät akateemisen ohjaajien kehittää selkeä akateeminen suunnitelma. Akateeminen Toimintaohjelma perustuu Opiskelijoiden luontainen soveltuvuus ja etuja. Akateeminen Suunnitelmassa luetellaan ihanteellinen yliopistot ja niiden erityiset vaatimukset kullekin opiskelijalle. Meidän 2 +2 mallin avulla opiskelijat voivat säästää rahaa, saada lisää akateemista valmistautumista ja olla lähempänä kotia täyttämällä kahden ensimmäisen vuoden alemman korkeakoulututkinnon Dubaissa ja sitten siirrytään kahden viimeisen vuoden Elite yliopistoissa Yhdysvalloissa tai muilla alueilla .

Poikamies arkkitehtuurin

American University of Ras al Khaimah
Kampus Full-time 5 vuotta Syyskuu 2020 Arabiemiirikunnat Al Jazirah Al Hamra

Arkkitehtuuri on sekä prosessin ja tuotteen suunnittelun, suunnittelu ja rakennusten rakentamiseksi ja muihin rakennelmiin.