8 Kandidaatti Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet sisään Oseania for 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet sisään Oseania for 2024Filter
    • Joondalup, Australia

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    6 lukukaudet

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Laajentaa opiskelijoiden ymmärrystä itsestään, yhteisöstään ja yhteiskunnastaan sekä valmistaa heitä työskentelemään päätöksentekijöinä, johtajina ja toimijoina yhteisön / julkisen palvelusektorin sisällä.

    • Pyrmont, Australia

    Kampuksella

    Englanti

    Soveltavan sosiaalitieteiden kandidaatti neuvonnassa on kolmen vuoden kokopäiväinen, dynaaminen pätevyys, joka antaa sinulle teoreettiset ja käytännön taidot, joita tarvitset jatkaaksesi neuvonantajan uraa erilaisissa ympäristöissä.

    • Hamilton, Uusi-Seelanti
    • Tauranga, Uusi-Seelanti

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Voit tutkia ohjaimet ja vaikuttaa takana ihmiskuntaa ja miksi yhteiskunta toimii tietyllä tavalla, kun opiskelet Bachelor of Social Sciences Waikaton. Tutkinto keskittyy nykyajan sosiaalisia kysymyksiä, tavat, joilla ihmiset ovat vuorovaikutuksessa näistä asioista ja miten tällaiset toimet voidaan seurata ja muuttaa.

    • Sydney, Australia

    Kampuksella

    Englanti

    Yhteiskuntatieteiden, kriminologian ja rikosoikeuden kandidaatin tutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella rikollisuutta ja rikosoikeutta kriittisellä tavalla, joka korostaa rikollisuuden sosiaalisia ja kulttuurisia määritelmiä.

    • Burwood, Australia

    Kampuksella

    Englanti

    Yhteiskuntatieteiden kandidaatti on kaksivuotinen kokopäiväinen tutkinto (perustuen raskauskolmanneksen järjestelmään) tai osa-aikainen vastaava palkinto. Tämä on kattava kurssi, jossa opiskelijat oppivat tutkimaan ja integroimaan raamatullisia ja psykologisia periaatteita ja saavuttamaan valmiuden ja kokemuksen, joka auttaa asiakkaita selvittämään ongelmakohtia realistisella maailmankatsomuksella ja lisääntyneellä kyvyllä ajatella, tuntea ja reagoida tehokkaasti tapa.

    • Millswood, Australia

    Kampuksella

    Englanti

    Tabor on opettanut yli 30 vuoden ajan opiskelijoille, mitä tarkoittaa kuunnella. Ja tarkoitamme todella kuuntelua - ilman esityslistaa, ennakkoluuloja tai tuomiota. Toisen ihmisen neuvonta haastavan ajan elämässään voi olla todella muuttavaa asiaankuuluville henkilöille.

    • Pyrmont, Australia

    Kampuksella

    Englanti

    Bachelor of Community Services valmistaa opiskelijoille teoreettisia ja käytännön taitoja, jotka ovat tarpeen uran jatkamiseksi yhteisössä ja julkisella sektorilla.

    • Lismore, Australia

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 vuotta

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Taiteiden kandidaatti tarjoaa mahdollisuuden valita tutkintoasi elementteistä monista aiheista, viestinnästä matkailuun ja politiikkaan fyysiseen maantieteeseen.