BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Yleissivistävä koulutusssa Aasiassa 2020/2021

AMK 's tutkinnon voi johtaa koulutus-ovet, antaa mahdollisuuden urakehitys tai pohjustaa harjoittamisesta advanced degree. Tavoitteenamme on auttaa tuleville opiskelijoille navigoida ohjelman valintaprosessin onnistuneesti. Teemme asioita helposti tehostamalla haku.

Yleisillä koulutusohjelmilla on tavoite tarjota opiskelijoille vankka maadoitus elämäntaidoissa ja globaalissa tietämyksessä. Tämän ohjelman suorittavat opiskelijat etsivät usein lähtötason työtä tai jatkavat koulutustaan ​​tietyllä aihealueella.

Opiskelijat, jotka suorittavat osan tutkinnostaan ​​Aasiassa kannatus lisääntyy. Tällä hetkellä toinen ja kolmanneksi suurin taloudet ovat Aasiassa. Rajoituksetta opiskelijat ovat kuvanneet aikaa Aasiassa paras kokemus elämänsä. Nykyään kolme neljästä väkirikkain maailman maissa ovat Aasiassa: Kiinassa, Intiassa ja Indonesiassa.

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Yleissivistävä koulutusssa Aasiassa 2020/2021

2 tulosta kohteessa Yleissivistävä koulutus, Aasia Filter

Koulutuksen kandidaatti (kunnianosoitukset) (ensisijainen) - yleiset opinnot / matematiikka

The Education University of Hong Kong
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
5 vuotta
Englanti
Kampus

Yleinen opiskelu on erittäin tärkeä aihe Hongkongin ala-asteissa, ja useimpien ala-asteen opettajien on opetettava tätä ainetta. Se on myös tärkeä väline kansalais-, moraali- ...

Lue lisää

Kandidaatin koulutuksen tieteen

St. Theresa International College
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
5 vuotta
Englanti
Kampus

Nykymaailmassa, ihminen pyrkii edelleen vaikuttaa tieteen ja teknologian. Tämä eteneminen voidaan saavuttaa vain opettamalla meidän nuorta perus- ja kehittyneitä tieteen.

Lue lisää