Kansainvälisen liiketoiminnan kandidaatin tutkinto-ohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Aloita kansainvälinen ura Suomessa

SeAMK: n kansainvälisen liiketoiminnan ohjelma tarjoaa kandidaatin tutkinnon liiketaloudessa. Jokainen kansainvälisen liiketoiminnan kurssi opetetaan englanniksi, jolloin jokainen opiskelija voi lisätä kykyjään kommunikoida englanniksi yritysmaailmassa.

Osana opintojasi olet oikeutettu osallistumaan lukukauden vaihto-opintoihin tai kaksoistutkinto-ohjelmaan. SeAMKilla on kumppanuuksia monien yliopistojen kanssa ympäri maailmaa, ja joka lukukausi saamme paljon vaihto-opiskelijoita.

SeAMK: n kansainvälistyminen ei ole näkyvissä vain kansainvälisen liiketoiminnan ohjelmassa, vaan myös jokapäiväisessä elämässämme kampuksen ympäristössä.

146769_BachelorDegreeProgrammeinInternationalBusinessSeinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)","author_url":"","source":""}" />

Mitä sinulle on valmistumisen jälkeen?

SeAMK-tutkinnon suorittaneilla on mahdollisuus osallistua esimerkiksi seuraaviin ammatteihin:

 • Logistiikka
 • Liiketoiminnan analyytikko
 • Markkinointi
 • Kirjanpito
 • henkilöstöhallinto
 • Rahoittaa
 • Myynti
 • Riskianalyytikko
 • kaupankäynti
 • Tuo ja vie
 • Julkiset suhteet
 • Teollisuuden hallinta

Luomme tien opiskelijoille yrittäjiksi tulemiseen, monet toimintamme keskittyvät tälle alueelle. Tämän seurauksena monet tutkinnon suorittaneistamme omistavat oman yrityksensä ja osallistuvat yrittäjyyteen yhteisöissään.

Kansainvälisen liiketoiminnan opinnot

 • Tutkinto: Kauppatieteiden kandidaatti, BBA
 • Opintojen pituus: 210 op, 3,5 vuotta
 • Opiskelupaikkojen määrä: Suora hakemus 30, Yhteishaku 40

Miten hakea

Syksyllä 2021 alkavien opintojen hakuaika:

 • Yhteishakemus 7. – 20. Tammikuuta 2021
 • SeAMK Suora sovellus 16. marraskuuta 2020 - 16. huhtikuuta 2021

Ohjelman tavoitteet

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK) kansainvälisen liiketoiminnan ohjelmassa opit liiketoimintataitoja keskittyen yritysten ja organisaatioiden kansainväliseen toimintaan. Saat osaamista liiketoiminnan suunnittelussa, johtamisessa ja kehittämisessä globaalissa ympäristössä. Opinto-ohjelma perustuu hyvään ymmärrykseen yrittäjyydestä sekä pienistä ja keskisuurista yrityksistä.

Ammatillisten taitojesi kehittäminen

Kansainvälisen liiketoiminnan ohjelmalla on mahdollisuus haastaa ajattelutapasi. SeAMKilla sinulla on mahdollisuus jakaa ja oppia muiden maiden opiskelijoiden ja kumppanikorkeakoulujen vierailevien luennoitsijoiden kanssa luomalla kansainvälinen ympäristö. Tämän avulla voit kehittää tärkeitä taitoja, jotka antavat sinulle edun kansainvälisessä liiketoiminnassa.

Osana ammatillista kehitystä kielitaito on erittäin tärkeää, kun teet liiketoimintaa kansainvälisessä ympäristössä. Kaikki IB-ohjelman kurssit opetetaan englanniksi. Tämän avulla opiskelijamme voivat kasvattaa englannin kielen tietämystään ja käyttöä liiketoiminnallisella ja akateemisella tasolla. Lisäksi voit valita muita opiskeltavia kieliä. Esimerkiksi kaikki ulkomaiset opiskelijat osallistuvat suomen kielen kursseille.

Tutkimusten rakenne

Ensimmäisenä vuonna työskentelet virtuaalisessa yrityksessä monikulttuurisen opiskelijaryhmän kanssa. Opiskelijat suunnittelevat, johtavat ja kehittävät virtuaaliliiketoimintaa ja toimivat yritysverkostossa. Tällä menetelmällä opit tekemällä.

Opintojen toisena ja kolmantena vuonna syvennät tietosi ja taitosi kansainvälisessä liiketoiminnassa ja johtamisessa. Vaihto-opiskelijat ja vierailevat luennoitsijat yhteistyöyliopistoista edistävät oppimiskokemustasi.

Voit keskittyä:

 • Digitaalinen liiketoiminta
 • Teollisuuden johtaminen
 • Liiketoimintaa eri kohdealueilla
 • Projektityö monitieteisissä opiskelijaryhmissä (SeAMKPro)

Olennainen osa opintojasi on vaihto-lukukausi ulkomailla yhdessä SeAMK: n monista kumppanuusyliopistoista. Harjoittelu vahvistaa oppimiasi teoreettisia tietoja. Voit myös opiskella kaksoistutkintoa yhdessä useista kaksoistutkinto-oppilaitoksistamme Saksassa, Alankomaissa, Tšekin tasavallassa, Unkarissa, Liettuassa, Espanjassa, Bulgariassa tai Kiinassa.

Viimeisen lukukauden aikana viimeistelet kandidaatin tutkielman. Opinnäytetyön tilaa yleensä yritys tai organisaatio, usein se, jossa käytännön harjoittelu tapahtui. Opinnäytetyön tulokset esitellään opinnäytetyön seminaarissa.

146765_Hero_001Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)","author_url":"","source":""}" />

Upea sijainti

SeAMK ja kauppakorkeakoulu sijaitsevat keskeisellä paikalla Framin kampuksella. Opiskelija-asunnot ja keskusta ovat kätevän kävelymatkan päässä kampukselta. Framin alueella asuu myös useita korkean teknologian yrityksiä. Tämä tekee siitä inspiroivan oppimispaikan, jossa on mahdollisuuksia vuorovaikutukseen teollisuuden, liike-elämän ja eri tutkimusalojen välillä.

Seinäjoen kaupunkiin pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä pääreittejä pitkin. Helsingin kaupunkiin on alle kolmen tunnin junamatka, joten Seinäjoella asumisen valinta voi olla kätevää ja edullista.

Viimeksi päivitetty Joulu 2020

Oppilaitoksesta

Seinäjoki University of Applied Sciences is a multidisciplinary institution of higher education and an efficient actor in education and research, development and innovation (RDI) in the region of Sout ... Lue lisää

Seinäjoki University of Applied Sciences is a multidisciplinary institution of higher education and an efficient actor in education and research, development and innovation (RDI) in the region of South Ostrobothnia in West Finland. Näytä vähemmän