Kasvatustieteen kandidaatti - keskittyminen varhaiskasvatukseen

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Zayed University hyödyntää näitä ymmärryksiä opettajansa ja koulunsa sosiaalityön valmisteluohjelmissa. Psykologian ja inhimillisten palvelujen tutkinnon suorittaneet ovat valmistelleet vahvan perustan psykologiassa, auttamalla taitoja, yhteisöllistä sitoutumista ja palveluja sekä ymmärtämään, että jatko-tutkinto on tärkeä osa alan ammattilaisten valmistelua.

Työllisyysnäkymät Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ovat erinomaiset. Tässä yhteydessä Zayed University , jossa korostetaan englannin ja arabian sujuvuutta, tekniikkaa ja tutkimustaitoa sekä valmistautumista johtajuuteen, palvelee UAE: ta

Varhaiskasvatuksen keskittyminen valmistelee opettajaehdokkaita opettamaan lapsia syntymästä kahdeksan vuoteen. Tämän keskittymän opettajilla on laaja käytäntö kaikilla tasoilla, ja he ovat hyvin valmistautuneita edistämään kielten ja lukutaidon kehittämistä, laskutusta ja kvantitatiivista päättelyä sekä tutkintavalmiuksia.

Oppimistavoitteet

Tämän ohjelman onnistumisen jälkeen opiskelijat voivat:

  • Ammattitieto. Käytä ammatin nykyistä ja kehittyvää ammattitaitoa ja taitopohjaa ja harjoittaa jatkuvaa ammatillista kehitystä.
  • Ammattitaito ja etiikka. Tee harkittuja, tietoisia ja eettisiä päätöksiä, osoittavat kykyä sopeutua ja sopeutua muutoksiin monimutkaisissa ympäristöissä ja näyttävät ammattimaiset asenteet ja erilaiset UAE-ympäristöön sopivat asenteet.
  • Kulttuurivaste. Osoita toisten kunnioittamista erilaisissa ympäristöissä, UAE: n rikkaaseen perintöön ja kulttuuriin sekä kommunikoimaan ammattitaitoisissa ympäristöissä toimivien sidosryhmien kanssa englannin ja arabian kielellä.
  • Globaali tietoisuus. Luodaan sitoutuminen inklusiivisiin ympäristöihin; osoittaa. empatia ja globaali ymmärrys ammatillisissa ja oppimisympäristöissä STEM Koulutus ja tutkimus. Piirrä tieteen, tekniikan, taiteen ja muotoilun, insinöörin ja matematiikan perustavanlaatuista osaamista tukemaan innovatiivisten ympäristöjen jatkuvaa kehittämistä, koulutus- ja yhteiskuntatieteellistä tutkimusta, ammatillisen päätöksenteon vaikutusten arviointia oppimisympäristöjen yhteisöjä tukevien oppimisympäristöjen tukemiseksi .
  • Kontekstuaalinen käytäntö. Käytä nykyisiä ja kehittyviä oppimisteoriaja, näytä sisältötietämyksiä ja taitoja tieteenaloilla sekä osoita kielitaidon ja kognitiivisen kehityksen tuntemusta parhaiden kansainvälisten käytäntöjen varmistamiseksi UAE: n koulutusympäristössä.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Zayed University is a national and regional leader of educational excellence that was founded in 1998 and proudly bears the name of the United Arab Emirates (UAE) founder, the Late Sheikh Zayed bin Su ... Lue lisää

Zayed University is a national and regional leader of educational excellence that was founded in 1998 and proudly bears the name of the United Arab Emirates (UAE) founder, the Late Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan. This flagship institution is notable for encompassing two stunning modern campuses in Abu Dhabi and Dubai. The University offers a diverse range of academic programs taught by a qualified, highly experienced faculty and supports a lively study body of both national and international students. Näytä vähemmän
Mohammed Bin Zayedin kaupunki , Dubai + 1 More Vähemmän