Read the Official Description

Markkinointi on elintärkeää kaikilla elämän osa-alueilla - meitä ympäröi brändejä, jotka vaikuttavat päätöksiin ja tietyissä tilanteissa onnistumme vain, jos opimme myymään henkilökohtaista tuotemerkkiä.
Kaupallinen ja markkinointi tarjoaa liiketoiminnan ja taloudellisen tietämyksen, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan mahdollisuuksia uran ja jatkokoulutuksen suuntaan. Opiskelija osaa kehittää taitojaan käytännön harjoittelujen aikana ryhmissä, joissa tunnustetut alan asiantuntijat ohjaavat johtavien yritysten tarjoamia tehtäviä. Markkinointi-, PR-, mainonta- ja viestintäalueet ovat kaikki avoimia valtatietojamme

OHJELMA ON SUUNNITTELUTUT YKSILÖILLE, JOTKA:

Sinulla on vahvoja suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja, olet tarkkaavainen ja ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu liike-elämässä ja kiinnostunut kaupankäynnin ja markkinoinnin käsitteestä ja toiminnasta.

PÄÄAINEET:

Markkinoinnin periaatteet, Taloustieteet, Kauppa ja kauppa, Hallinta ja organisaatio, Kansainvälinen taloustiede, Integroitu markkinointiviestintä, Markkinatutkimus, Mainonnan ja median suunnittelu, Suhdetoiminnan teoria ja käytäntö, Digitaalinen markkinointi, Kansainväliset liiketapahtumat, Projektinhallinta, Operations management

erikoisalojen:

• Eurooppalainen markkinointi
• Maailmanlaajuinen kaupallinen hallinta

Erikoisalat käynnistetään vain, jos vähintään 15 opiskelijaa haluaa liittyä erikoistumiseen.

Oletko kiinnostunut saamaan 2 astetta? Vain 3,5 vuotta voit saada Kaupan ja markkinoinnin BA-tutkinnon Metropolitan sekä kansainvälisen liiketoiminnan BA tutkinnon Coventry University.

URAVIEN NÄKYMÄT:

• asiantuntija työskentelee monikansallisten ja kansallisten yritysten kauppa- ja markkinointiosastoille
• mainos- ja PR-virastojen asiantuntija
• aloitusyritysten johtaja
• pienyritysten johtajat tai markkinointialan ammattilaiset
• voittoa tavoittelemattoman sektorin asiantuntija

Tutkintotodistuksessa ilmoitettu pätevyys:

Kauppatieteiden ja markkinoinnin ekonomisti

Ohjelman johtaja:

Hämeen Farkas-kauppatieteiden tiedekunta, kauppatieteiden markkinointiinstituutin johtaja, kauppa- ja markkinointi-ohjelman johtaja, Unkarin markkinoinnin apulaisprofessori, professori Árpád Papp-Váry, yhdistys

"Työnantajat odottavat, että voimme kouluttaa tutkinnon suorittaneita, jotka pystyvät sopeutumaan nopeasti ja joilla on oikeat taidot ja tietämys vastaamaan heidän työpaikkansa haasteisiin. Rekrytoijat myös valaisevat suurten toisen kielen osaamisen merkityksen ja tehokkaan viestintätaitoa uransa hakijoille. Jatkamme siis voimakkaasti molempia taitoja ohjelmassamme, joka kannustaa kaupankäyntiä ja mediaopiskelijoita opiskelemaan osaa ammatillisista luokistaan ​​vieraalla kielellä. Lisäksi he voivat parantaa tietämystään useissa ulkomaisissa yliopistoissa, koska Metropolitan-kumppanuuslaitosten verkosto on laaja. Opiskelujani aikana osallistui myös ulkomaisten korkeakoulujen kansainvälisiin oppimiskokemuksiin, ja uskon, että Metropolitanilla on kaikki, mitä yksittäiset opiskelijat tarvitsevat hankkimaan runsaasti liiketoimintaa ja taitoja sen lisäksi, että heistä tulee osa todella uskomatonta yhteisöä. "

Gábor Rekettye, lehtori

"Jos etusi ei rajoitu numeeriseen numeeriseen maailmaan tai taloustieteeseen, mutta tunnet myös tarpeen katsoa julkisivun taakse tunnistamaan ja ymmärtämään syvempää taustalla olevia prosesseja, voin suositella kaupallista ja markkinointiohjelmaa täydellisesti. Markkinointisuunnittelun temppujen hallitsemisen lisäksi Metropolitanissa opit myös esittämään ja ilmoittamaan sen tehokkaimmalla tavalla. "

PhD, Arpád Papp-Váry, varatoimitusjohtaja, Heller Farkasin matkailu- ja kauppatieteellisen tiedekunnan dekaani

Program taught in:
Englanti

See 11 more programs offered by Budapest Metropolitan University »

Last updated May 15, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Helmi 2020
Duration
7 lukukautta
Full-time
Hinta
2,375 EUR
EU: n ulkopuolisten opiskelijoiden lukukausittain; 1 700 € / lukukausi EU-opiskelijoille
Deadline
Kesäkuu 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Request Info
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Kesäkuu 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Alkamispäivämäärä
Helmi 2020
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Request Info
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students

Syys 2019

Location
Application deadline
Kesäkuu 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Päättymispäivämäärä

Helmi 2020

Location
Application deadline
Request Info
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students
Päättymispäivämäärä

Welcome to Budapest Metropolitan University