Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto pääaineena tietokonetietojärjestelmät

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Pääaineena tietokonetietojärjestelmissä on organisaation tietojen tutkiminen ja analysointi sekä tietokoneita käyttävän tiedonkeruu- ja -käsittelyjärjestelmän suunnittelu. Opiskelija keskittyy laskentaan, tietotekniikkaan ja muihin tietojärjestelmiin.

Pittsburg State University tarjoaa tietokoneitietojärjestelmän opiskelijoille kaksi erillistä painopistealuetta: tietoturva ja tietoturva sekä järjestelmän suunnittelu.

Tietoturvan ja tietoturvan painopiste

Tietoturva ja tietoturva käsittelevät kasvavaa tarvetta suojata tietokonejärjestelmissä tallennettujen ja käsittelemien ja nykyaikaisten viestintäverkkojen avulla välitettävien tietojen suojaus.

Ohjelman perusta alkaa tiedon ymmärtämiseltä tiedon roolista nykyyhteiskunnassa, teknisistä keinoista tallentaa, siirtää ja tuottaa tietoja sekä varmistaa, että tiedot ovat tarkkoja, luottamuksellisia ja saatavilla.

Järjestelmän suunnittelun painotus

Pittsburg State University hyödyntää liiketalouden kandidaatin tutkinto-ohjelmaa tarjoamaan ympäristötietoisuutta tiedon roolista yrityksessä ja yhdistämään sen tietojärjestelmäohjelmaan, joka tarjoaa vankan teknisen perustan, joka valmistelee opiskelijaa uralle. tietokoneohjelmoinnissa, järjestelmien suunnittelussa ja analysoinnissa, tietokantojen ohjelmoinnissa ja hallinnossa sekä tietotekniikan tuessa.

Coding

Uravaihtoehdot

Ohjelman valmistuneet ovat päteviä moniin tehtäviin, mukaan lukien:

 • Teollisuuden ohjelmoija
 • Tietotekniikan tukiasiantuntijat
 • Ohjelmoija
 • Tietokonejärjestelmäanalyytikko
 • Tietokoneen tietojärjestelmien hallinta
 • Tietokonetietojärjestelmäoperaattori
 • Tietokannan ylläpitäjä
 • Verkko- ja tietokonejärjestelmänvalvoja
 • Ja paljon muuta

hakemus

Jos et täytä kumpaakaan taattua vaatimusta, sinua kehotetaan edelleen hakemaan. Hakemustasi arvioidaan erikseen.

 • Kun aloitat hakupyynnön Pittsburg State University , huomioi seuraavat online-hakemuksen ominaisuudet:
 • Verkko-sovellus on suunniteltu auttamaan sinua etenemään aikataulunsa mukaisesti. Kehotamme sinua suorittamaan prosessin yhdessä istunnossa, mutta jos se ei ole mahdollista, voit poistua tallentamalla minkä tahansa osan ja palata myöhemmin loppuun loppuun.
 • Jos sinulla on kysyttävää sovelluksen osasta, napsauta kohteen kohtaa. Laatikko avautuu ja sisältää lisätietoja kyseisestä tuotteesta.
 • Jokainen sovelluksen osa on lueteltu näytön vasemmalla puolella. Kunkin näytön alareunassa oleva Jatka-painike tallentaa kyseisessä osiossa suorittamasi tiedot ja siirtää sinut seuraavaan osaan.
 • Kun osa on valmis, sen viereen ilmestyy a. Voit silti lisätä lisätietoja täytettyyn kohtaan.
 • Pääsyhakemustasi ei voida jättää, ennen kuin kaikki kohdat on valmis.
 • Hakemusmaksu on maksettava ennen hakemuksen käsittelyä.
 • Jos haet tutkintotodistuksen aloittelijana, varmista, että sinulla on kopio lukion tekstistä tai muusta luettelosta lukion kurssityöstä, mukaan lukien GPA ja kurssin arvosanat. Et pysty täyttämään hakemustasi oikein ilman näitä tietoja helposti saatavilla. Hakijoiden on ilmoitettava hakemuksesta kurssit, arvosanat, hyvitykset ja testitulokset, joita vastaanottovirasto käyttää alkuperäisten pääsypäätösten tekemiseen. Pyynnöstä validointiin tarvitaan viralliset transkriptit ja testitulokset.
 • Pääsyhakemus ja apurahat on täytettävä ja toimitettava yhdessä vaadittujen tekstien ja lisäasiakirjojen kanssa helmikuun 1. päivään mennessä (tai kevään lukukauden alussa siirrettävien opiskelijoiden 15 päivään joulukuuta mennessä), jotta he voivat saada pääsyapurahoja. Pääsystipendit myönnetään rahoituksen perusteella. (Itse ilmoittamia tietoja ei hyväksytä stipenditarkoituksiin).

Kustannus

Tarvitset kohtuuhintaisuuden. Haluamasi joustavuus. Kiinteämääräisen lukukausiohjelmamme avulla kokopäiväiset jatko-opiskelijat (ilmoittautuneita vähintään 12 luotto-tuntiin) ja jatko-opiskelijat (ilmoittautuneet vähintään 9 luotto-tuntiin) voivat maksaa yhden lukukauden riippumatta siitä, kuinka monta opintopistettä on otettu. Haluatko tutkia aihetta pääaineesi ulkopuolella tai käydä ylimääräisiä kursseja valmistumispäiväsi nopeuttamiseksi? Kiinteämääräisen tarjouksemme ansiosta voit tehdä niin maksamatta ylimääräistä opetusta. Maksat samalla hinnalla olitpa 10 tai 20 tuntia.

Valtion opetus ja kustannukset lukukautta kohti (lukuvuosi 2019-2020)

Opetus (kiinteämääräinen, mukaan lukien kampuksen palkkiot) $ 3.669
+ Kirjat ja tarvikkeet (arvioitu) $ 500
+ Residence Hall Living (arvioitu) $ 3.998
Lukukausi yhteensä (arvioitu)
Lukuvuosi yhteensä * (arvioitu)
$ 8.167
$ 16.334

Valtion ulkopuolinen opetus ja kustannukset lukukautta kohti (lukuvuosi 2019-2020)

Opetus (kiinteämääräinen, mukaan lukien kampuksen palkkiot) $ 9.341
+ Kirjat ja tarvikkeet (arvioitu) $ 500
+ Residence Hall Living (arvioitu) $ 3.998

Lukukausi yhteensä (arvioitu)
Lukuvuosi yhteensä * (arvioitu)

$ 13.839
$ 27.678

Kansainvälinen opiskelijaopetus ja kustannukset lukukautta kohti (lukuvuosi 2019-2020)

Opetus (kiinteämääräinen, mukaan lukien kampuksen palkkiot) $ 18.682
+ Sairaus- / tapaturmavakuutus - 12 kuukauden vakuutusturva (vaaditaan) $ 1.772
+ Kirjat ja tarvikkeet (arvioitu) $ 1,000
+ Elinkustannukset (arvioidut) $ 7.996
+ Suuntaaminen ja SEVIS-vaatimustenmukaisuus $ 80
Lukuvuosi yhteensä * (arvioitu) $ 29.530


Apurahat ja taloudellinen tuki

Pitt State tarjoaa opiskelijoilleen monia mahdollisuuksia stipendeihin ja taloudelliseen apuun. Ymmärrämme, että opiskelijana sinun tulisi keskittyä luokkahuoneeseen eikä paperityöhön. Opiskelijoiden taloudellisen avun toimiston ammattilaiset ovat täällä antamassa sinulle tietoja, joita tarvitset oikeiden valintojen tekemiseen taloudellisesta tuesta. Lähes 80 prosenttia Pitt-osavaltion opiskelijoista saa jonkinlaista taloudellista tukea, mukaan lukien:

 • Apurahat: apu, joka ei vaadi takaisinmaksua
 • Apurahat: palkinnot opiskelijoille, jotka ovat osoittaneet ylivoimaisen akateemisen saavutuksensa tai täyttäneet erityiset kriteerit, jotka eivät vaadi takaisinmaksua
 • Työllisyys: Noin 10% opiskelijoistamme työskentelee kampuksella
 • Lainat: lainoja voidaan maksaa vanhemmille ja / tai opiskelijoille

Monissa tapauksissa opiskelijatuen ammattilaisemme voivat auttaa sinua yhdistämään nämä vaihtoehdot henkilökohtaiseen tarpeisiisi sopivaksi paketiksi. Saamasi avun määrä perustuu perheen odotettuun panokseen koulutuskustannuksiin. On tärkeää hakea hakemuksia varhaisessa vaiheessa - Tulevien aloittelijoiden ja siirtolaisopiskelijoiden stipendit myönnetään ensin tulopohjalle -järjestyksessä, kunnes rahoitus on loppunut. Hakemus syksyn lukukaudeksi on määrä suorittaa 1. helmikuuta ja kevätlukukauden 15. joulukuuta. Eräpäivä näinä päivinä:

 • Pääsyhakemus
 • Apurahahakemukset
 • Kaikki vaadittavat asiakirjat (itse ilmoittamia tietoja ei hyväksytä stipendin myöntämistä varten)
Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Näytä vähemmän