Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto

Yleistä

Ohjelman kuvaus

CSU kouluttaa menestyvästi yritysjohtajia, jotka ovat ajan tasalla kansainvälisen liiketoiminnan rakenteesta ja taloudellisista kysymyksistä, ja haluamme kehittää luovia ja innovatiivisia ratkaisuja. Akateeminen kehyksemme; siksi arvostaa erittäin hyvin analyyttisiä lähestymistapoja ja on tiede- ja teknologiavetoinen. Koko liiketalouden ohjelmassa (englanniksi) pyrimme tarjoamaan opiskelijoille keskeiset johtamis- ja johtamiskyvyt ja taidot.

Liiketalouden osaston kandidaatin tutkinto-ohjelma on 240 op 4 opintopistettä, joka koostuu kahdeksasta lukukaudesta, joista kullakin on 30 opintoviikkoa. Yksi op on 25,5 tuntia opiskelijan työmäärää lukukaudessa.

Oppimis- ja opetusmenetelmät

Osastollamme on tunnettuja, kansallisia ja kansainvälisiä henkilökunnan jäseniä, jotka ovat ammattitaitoisia tutkijoita ja joilla on ainutlaatuisia merkittäviä menestystietoja. Lisäksi opiskelijoita kannustetaan harjoittelemaan harjoittelua erilaisissa ja arvostetuissa laitoksissa.

Pääsy jatko-opintoihin

  • vähäinen
  • Double Major
  • Kansainväliset vaihto-ohjelmat ja opiskelu ulkomailla
  • Mahdollisuus osallistua jatko-ohjelmiin

Uramahdollisuudet

Olemme innokkaita kouluttamaan tulevia liikemiehiä ja naisia, joilla on globaali visio ja kehittyneet englannin viestintätaidot. Se vastineeksi kannusti useita ulkomaisia opiskelijoita osallistumaan ohjelmaamme viime vuosina. Kansainväliset akateemiset vaihto-ohjelmat ovat motivoituneet ja innoittamana jatkokoulutukseen, jotta ne ovat täysin valmiita olemaan globaaleja yritysjohtajia.

Perustutkinto-opiskelijoiden pääsy

Hakemukset perustutkinto-ohjelmiin hyväksytään kahdesti vuodessa.

Perushakemuksessa vaadittavat asiakirjat:

  • Lukion tutkintotodistus: Kopio lukion tutkinnosta englanniksi tai turkiksi.
  • Virallinen transkriptio: Kopio virallisesta kopiosta ja sen käännetystä kopiosta (englanti tai turkki).
  • Tentin tulos: Kopio sovelluksessa käytettävästä kokeen tuloksesta.

Jos alkuperäiset asiakirjat eivät ole englanninkielisiä, on toimitettava notaarin vahvistamat käännökset.

Ennen kuin aloitat hakuprosessin, varmista, että olet ensin valinnut ohjelman, jonka haluat opiskella. Valmistele tositteet ennen online-sovelluksen aloittamista.

Kielen pääsyvaatimukset

Englannin tutkinto-ohjelman hakijoille:

  • TOEFL-pisteet 75
  • IELTS-pistemäärä 6,0
  • Jos opiskelijoilla ei ole TOEFL / IELTS-opintoja, hänen on suoritettava englannin kielen tentti.

Turkin tutkinto-ohjelman hakijoille: TOMER B1 -taso vaaditaan.

Lukukausimaksut

Vuosittainen lukukausimaksu stipendeillä

Opetus 60% 75% 80% 100% *
Kandidaatintutkinto 6500 dollaria 2600 dollaria 1625 dollaria 1300 dollaria 500 dollaria

100-prosenttisen apurahan saaneet opiskelijat maksavat 500 dollarin arvonlisäveron ja sosiaalisen toiminnan maksun vuodessa.

Kaikkien hyväksyttyjen opiskelijoiden on maksettava 1000 USD ensimmäisenä lukukausimaksuna saadakseen hyväksymiskirjeen.

Viimeksi päivitetty Joulu 2020

Oppilaitoksesta

Cyprus Science University is vastly growing internationally, currently hosting international students in North Cyprus from 23 countries from Asia, Europe, and Africa. With our institution being equipp ... Lue lisää

Cyprus Science University is vastly growing internationally, currently hosting international students in North Cyprus from 23 countries from Asia, Europe, and Africa. With our institution being equipped with modern state of the art technology labs and teaching facilities, the educational opportunities are second to none. Here at Cyprus Science University, we offer our students opportunities to not only expand their theoretical knowledge but their practical experiences. All International Students are entitled to a 50% scholarship when studying graduate courses at Cyprus Science University. Näytä vähemmän