Kauppatieteiden kandidaatti (Hons.) - Bryssel

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kolmen vuoden BA (Hons.) In Business Studies -ohjelma on tarkoituksella suunniteltu tarjoamaan opiskelijoillemme käytännön tietoa ja reaalimaailman taitoja, jotka ovat erittäin toivottavia kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Toteutuen korkeimmat koulutusstandardit, opiskelijat lukevat ja ansaitsevat maailmanlaajuisesti tunnustetun Ison-Britannian tutkinnon yhteistyössämme Lontoon (Yhdistynyt kuningaskunta) Middlesex Universityn kanssa, valmistamalla opiskelijamme dynaamiselle uralle maailmantaloudessa tai maisterin tutkinnon suorittamiseen parhaimmissa yliopistoissa maailma.

Ohjelman kohokohdat

Kauppatieteellisten korkeakoulujen BA (Hons.) -Ohjelma tarjoaa kansainvälisesti suuntautuneen ja tulevaisuudenkestävän opetussuunnitelman. Opiskelijamme altistuvat harkitusti valitulle liiketoiminta-aihealueelle, joka liittyy läheisesti globaalin talouden vaatimuksiin, joihin sisältyy 2000-luvun huolenaiheita, kuten digitalisaatio, kestävyys ja eettinen lähestymistapa reaalimaailman ongelmiin. Ohjelmamme yleinen tarkoitus on kehittää ammattilaisia ja johtajia, jotka pystyvät johtamaan eettisesti, herkästi ja kokonaisvaltaisesti useissa organisaatioissa yhä globaalimmassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

Kurssit vaihtelevat johtavista kursseista ensimmäisen vuoden liiketoiminnan aiheista (markkinointi, yritysrahoitus, etiikka jne.) Keskittyneisiin syvään sukelluksiin vuonna 2 ja 3, esimerkiksi "Digitaalisen liiketoiminnan luominen", "Globaalit organisaatiot ja EU" , "Kulttuurienvälinen yritysviestintä" ja "Yrittäjyys ja innovaatiot".

Lisäksi UBI suunnittelee jatkuvasti uusia, innovatiivisia ohjelmia opiskelijoiden lähemmäksi maailmantaloutta. "Global Immersion -ohjelmassa" opiskelijat aloittavat viikon matkan Shanghaihin, Kiinaan kokeakseen tämän kiehtovan Aasian talouden ensi käden, keskustellaksesi yritysjohtajien kanssa ja uppoutua kansainväliseen ympäristöön.

Ohjelmarakenne

BA (Hons.) Business Studies on kokopäiväinen, modulaarinen, kolmen vuoden ohjelma. Opiskelijoiden odotetaan suorittavan 60 ECTS lukuvuodessa ja heidän on saavutettava 180 ECTS opinto-ohjelman suorittamiseksi. Kaikkien kokopäiväisen, kolmen vuoden tutkinnon suorittaneiden Middlesex-yliopiston opiskelijoiden on suoritettava ohjelma korkeintaan viiden vuoden kuluessa alkuperäisestä ilmoittautumisesta kelpuuttaakseen tutkintotodistuksen.

BA-pääsykäytännöt

UBI pyrkii hyväksymään vain ne ehdokkaat, joiden tietojen mukaan heillä on akateemisen menestyksen saavuttamiseksi tarvittavat ominaisuudet ja jotka ovat valmiita osallistumaan ohjelmaan avoimuuden ja suvaitsevaisuuden hengessä.

Sisäänpääsyvaatimukset:
  • Täydellinen hakemuslomake toimitettuna vaadittujen asiakirjojen kanssa, kuten lyhyt motivaatioessee. Vain kokonaiset hakutiedostot käsitellään.
  • Koulutodistus (tai vastaava) ja arvosanojen selosteet.
  • Englannin taito (katso lisätietoja kohdasta 'Englannin kielen pääsyvaatimukset').
  • Pääsyhaastattelu (joko kasvotusten tai verkossa sijainnistasi riippuen).
  • Koska kaikkia luokkia on parannettu digitaalisesti, opiskelijoiden on hallussaan ja kyettävä käyttämään kannettavaa tietokonetta.
  • Muut akateemiset vaatimukset, joita voidaan pitää tarpeellisina.
  • Hakemuksen hyväksyminen tai hylkääminen riippuu dekaanien hyväksynnästä hakemustiedoston perusteella. Hylkäämisessä valitus ei ole mahdollista.
Englanninkieliset pääsyvaatimukset:

Opiskelijoilla on oltava englannin kielen taito ja UBI vaatii yleensä GCSE-luokan C tai vastaavan tutkinnon. Yleisimmät englannin kielen vaatimukset kansainvälisille opiskelijoille ovat IELTS 6.0 tai TOEFL Internet-pohjainen 72. United Business Institutes tarjoaa myös intensiivisen akateemisen englannin kurssin (Pre-Sessional). Kurssin onnistunut suorittaminen täyttäisi englanninkieliset vaatimukset. Lisätietoja istuntoa edeltävän intensiivisen akateemisen englannin kurssin hakemisesta saat sähköpostitse UBI: lle info@ubi.edu

Lisätietoja muista vastaavista englanninkielisistä vaatimuksista, jotka UBI hyväksyy, ota yhteyttä hallintoavustajaan osoitteessa info@ubi.edu

Intakes

UBI tarjoaa BA-tutkinto-ohjelmalle kaksi ottoa: syyskuu (syksy) ja helmikuu (kevät).

Tilisiirto

BA-opiskelijoita, jotka ovat saaneet opintopisteitä muualla tunnustetusta korkeakoulututkinto-ohjelmasta, kutsutaan hyvitykseen. Riittävien virallisten akateemisten asiakirjojen ja tekstien on tuettava tällaisia sovelluksia. Menestyvät hakemukset riippuvat dekaanin ja Middlesex University Link Tutor -yhtiön hyväksynnästä. Tämä voi johtaa moduulivapautuksiin tai BA-opiskelijoiden suoriin pääsyihin BA1: een (toinen lukukausi), BA2: een tai - poikkeuksellisesti - BA3: een.

Harjoittelu ja vuosittaiset harjoittelujaksot

Kaikki UBI: n ohjelmat ovat urasuuntautuneita ja korostavat käytännön koulutusta koko opiskelujakson ajan. UBI vaatii opiskelijoitaan saamaan vähintään yhden harjoittelujakson (harjoittelu) vuodessa valitsemansa ammattialan yrityksen tai yrityksen kanssa. Palkka- ja palkkiojärjestelyt tehdään yrityksen työllisyyspolitiikan mukaisesti.

Laaja käytännön harjoittelu harjoittelujakson avulla antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua todellisiin liiketoiminta- ja johtamisnäkökohtiin todellisessa yritysympäristössä. Ensimmäisen ja toisen vuoden työharjoitteluohjelman päätavoite on, että opiskelijat kehittävät verkottumistaitoja, ymmärtävät työtapojen (käytännöt ja tavoitteet), kommunikoivat tehokkaasti ammatillisessa ympäristössä ja antavat heidän paremmin määritellä, minkä kansainvälisen liiketoiminnan alueen he kiinnostavat eniten.

Viimeisen vuoden aikana opiskelijoiden odotetaan johtavan tiettyä osaa liiketoiminnasta, johon he osallistuvat harjoittelujakson ajan. Hän pystyy rakentamaan aikaisemmin hankitun perustan ja kasvamaan mitattavissa oleviin asemiin. Työharjoitteluraportin tulee olla syvällinen tutkimus siitä liiketoiminnan tietystä näkökohdasta, jossa he olivat. Tämän näkökohdan tulisi liittyä hyvin läheisesti kurssin aiheeseen (esim. Markkinointi, talous, kirjanpito, johtaminen jne.) Ja sisällyttää Yrityksen näkökulma. Tämän kertomuksen pitäisi johtaa tarkkoihin ja hyvin jäsenneltyihin johtopäätöksiin varsinaisen "tarkastuksen" hengessä.

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

United Business Institutes (UBI) is a private, higher education institution in Brussels, Belgium, with affiliated campuses in Luxembourg and China. Since its founding in 1992 UBI is providing highest- ... Lue lisää

United Business Institutes (UBI) is a private, higher education institution in Brussels, Belgium, with affiliated campuses in Luxembourg and China. Since its founding in 1992 UBI is providing highest-quality British business education at the undergraduate, graduate and postgraduate levels. All UBI students study for and earn a globally recognized UK degree through UBI's partnership with Middlesex University, London (UK). Focusing on international management and the global economy, the school’s programmes combine real-world, professional issues with the latest in management thinking. Näytä vähemmän
Bryssel , Wiltz + 1 Lisää Vähemmän