Kauppatieteiden kandidaatti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

110623_foto5.jpg

Oletko intohimoinen kielten ja ihmisten suhteen? Haluatko työskennellä toimistopäällikkönä, projektipäällikkönä, rekrytointihenkilönä tai prosessikonsulttina kansainvälisessä yrityksessä , kotimaassasi tai ulkomailla? Se kaikki käyttäjän ulottuvilla kanssa kandidaatti Business

Täällä voit tarkistaa ohjelman!

110625_foto4.jpg

Miksi ammattikorkeakoulu

  • Otat luokat kansainvälisten opiskelijoiden ryhmään : rikastava kokemus.
  • Harjoittelujaksolla, monilla vierailevilla luennoilla, yritysvierailla, opintomatkoilla ulkomaille, kansainvälisesti suuntautuneilla tapauksilla jne. Teoria herää eloon .
  • Opit kommunikoimaan ammattimaisesti englanniksi ja kahdella muulla vieraalla kielellä .

110627_foto7.jpg

Haluat töitä kansainvälisessä yrityksessä tai ulkomailla. Et voi odottaa astuvan mukavuusvyöhykkeesi ulkopuolelle. Sinulla on intohimo kielille, ihmisille ja projektijohtamiselle. Haluat olla se, joka pitää toimiston käynnissä. Kandidaattiliiketoimintamme

Valitse erikoistumisesi!

liiketoiminta

Oletko luonnollinen kielitieteilijä? Siirry liiketoimintaan

Viestintätaidot eivät ole koskaan olleet yhtä tärkeitä kuin nyt. Koulutat nämä taidot kurssiyksiköissä, kuten kulttuurienvälisessä viestinnässä ja kansainvälisen liiketoiminnan englannissa. Lisäksi kehität tietosi liiketoiminnan perusteista ja tunnet prosessien ja projektijohtamisen sisäisen toiminnan. Tällä tavalla pystyt parantamaan menettelyjä ja prosesseja maailmanlaajuisesti. Tämä erikoistuminen tekee sinusta monipuolisen ammattilaisen, joka on todellinen voimavara kaikille kansainvälisille yrityksille.

UUSI: Mitä lisäyksiä valitset?

Kandidaatin liiketoiminnassa

Nyt voit valita mielenkiintoisia ylimääräisiä kursseja lisätäksesi makua ohjelmaan. Haluatko laajentaa tai syventää tietosi: meillä on vaihtoehtoja, jotka vastaavat persoonallisuuttasi! Valitse 1 ylimääräinen kurssi ( 5 op ) lukukaudella 3 tai 4 ja jopa 2 lukukaudesta 5 ( 10 op ).

Ketkä ovat sinun kolleganne?

Kandidaatin liiketoiminnassamme

  • Ulkomaalaiset opiskelijat, jotka haluavat ilmoittautua englanninkieliseen opetusohjelmaan. Tai jotka haluavat opiskella Artevelden yliopiston korkeakoulussa saadakseen kandidaatin tutkinnon.
  • Flaamilaiset opiskelijat, jotka haluavat uppoutua kiehtovaan ympäristöön: noudatat kansainvälisten opiskelijoiden kursseja, oppia kiinnittämään huomiota kulttuurienväliseen viestintään ja tutustut moniin toimistohallinnon aiheisiin.
  • Asukkaat Belgiassa, joilla on ulkomainen tutkinto ja jotka haluavat saada kandidaatin tutkinnon International Office Managementissa.

Valmennus ja mentorointi opiskelijoille

Pidämme erittäin tärkeänä opiskelijoiden valmennusta: ohjelma alkaa kurssiyksiköllä ”Talent

110621_foto6.jpg

Hakemus ja ilmoittautuminen

Kaikki yksityiskohtaiset tiedot tutkinto- ja kielivaatimuksistasi löytyvät verkkosivuiltamme: href = "https://www.artevelde-uas.be/enrolment/degree-seeking-students/how-enrol/enrolling-new-student . Seuraavasta linkistä löydät lisätietoja lukuvuoden 2020-2021 kokonaiskustannuksista (opintojen kokonaiskesto on vähintään 3 vuotta).

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Artevelde University of Applied Sciences, member of the Ghent University Association (AU GENT), is one of Flanders' largest university colleges (13,000 students. Ghent is situated in Flanders and is o ... Lue lisää

Artevelde University of Applied Sciences, member of the Ghent University Association (AU GENT), is one of Flanders' largest university colleges (13,000 students. Ghent is situated in Flanders and is only 30 minutes away from Brussels, Antwerp, Bruges, the coast, France and Holland. Näytä vähemmän