Kauppatieteiden kandidaatti

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Työnantajien toivomukset

Kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta noin 85% Masseyn yritystutkinnon suorittaneista on työskennellyt valitsemallaan liiketoiminta-alueella Uudessa-Seelannissa tai kansainvälisesti. Kun opiskelet Bachelor of Businessia, voit saada johtajuuden, viestinnän, tiimityön ja luovat taidot, joita työnantajat etsivät.

Massey-yliopiston Bachelor of Business (Business Bachelor of Business) kertoo siitä, että saat kaiken irti yrityksesi oppimistasi, joten voit jatkaa urallasi.

Miksi yritykset työllistävät Massey-liiketoiminnan tutkinnon

Bachelor of Business antaa sinulle johtajuuden, viestinnän ja kriittisen ajattelun taitoja, jotka tekevät sinulle halutun työntekijän.

Todellinen maailma kokemus, kun opiskelet

Massey Business School on hyvät yhteydet mahdollisiin työnantajiin ja yhteisöihin. Voit viettää aikaa oppimiseen ja auttaa paikallisia yhteisöjärjestöjä, jotka tarvitsevat asiantuntija-apua.

Harjoittelupaikkakurssi on myös olennainen osa Bachelor of Business -ohjelmaa. Tämä kurssi tarkoittaa, että työskentelet asianomaiselle yritykselle opiskellessasi. Tämä auttaa sinua rakentamaan suhteita potentiaalisiin työnantajiin. Se on hieno ansioluettelosi ja antaa sinulle mahdollisuuden nähdä, miten oppimistasi sovelletaan reaalimaailmassa.

Tämä tarkoittaa sitä, että voit oppia ja soveltaa sitä ensimmäisestä työstäsi.

Opi taitoja, joita työnantajat etsivät

Bachelor of Business antaa sinulle monia taitoja, joita voit käyttää monenlaisissa yrityksissä, Uudessa-Seelannissa ja ympäri maailmaa. Tulet olemaan:

 • Joku jolla on vankka perusta kirjanpidon, talouden, rahoituksen, johtamisen, markkinoinnin, lain ja viestinnän liiketoiminnassa
 • Itsenäinen oppija
 • Innovatiivinen ajattelija
 • Tehokas kommunikaattori
 • Osaa johtaa tai työskennellä tiimissä
 • Joku, joka voi löytää ja käyttää uusinta tietämystä liiketoiminnan kasvattamiseen
 • Tehokas monikulttuurisessa ja kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä
 • Eettinen ja kulttuurisesti herkkä ammattilainen
 • Asiantuntija ainakin yhdellä liiketoimintaosaamisen alalla; ja hyvin perehtynyt liiketoiminnan perusteet

Kansainvälisesti akkreditoitu

Masseyn kauppakorkeakoulu on maailman 2%: n sijasta, ja se on akkreditoitu AACSB Internationalilta (Association to Advance Collegiate School of Business).

Massey Universityn kirjanpito- ja rahoitusohjelma on maailman 150 yliopistossa ja sen liiketoiminta- ja johtamistutkimukset 200: ssa (QS (Quacquarelli Symonds)). ShanghaiRankingin maailmanluokan akateemisten oppiaineiden listalla olemme myös sijoittuneet maailman 150 huippuyliopistoon liike-elämän hallinto- ja rahoitusohjelmissa.

Joustavuus

Kahdeksan ydinkurssia, Massey's BBus tarjoaa enemmän mahdollisuuksia viettää enemmän aikaa keskittyen kiinnostaviin alueisiin. Saatat haluta tehdä enemmän kursseja liiketoiminnassa. Tai taiteissa. Jos olet kansainvälinen opiskelija, voit opiskella englanninkielisiä kursseja. Voit työskennellä sen kanssa, mitä tiedät ovat vahvuutesi, tai täytä aukkoja tietojesi ja taitosi. Sinusta tulee jatko, jossa on hyvin pyöristetty, asiaankuuluva tietopohja, joka on valmis ottamaan vastaan työmaailman!

Kuinka se toimii?

Vuosi yksi

Teillä on kuusi keskeistä aihetta, joita opiskelet ensimmäisen vuoden aikana - taloustiede, strateginen viestintä, rahoitus, kirjanpito, johtaminen ja markkinointi. Riippumatta siitä, minkä liiketoiminta-alueen haluat mennä uraan, nämä ovat tärkeitä taitoja. Nämä kurssit rakentavat vankan perustavanlaatuisen käsityksen siitä, miten yritykset toimivat.

Sinun on luotava tämä tieto ja taidot, kun siirryt läpi toisen ja kolmannen vuoden Bachelor of Business.

Kaksi vuotta

Teidän toinen vuosi valitset suuren ja, jos haluat, toisen suuren tai pienen, sekä täydentää kaksi muuta keskeistä aihepiiriä johtajuudesta, ryhmätyöstä ja liiketoimintaoikeudesta.

Kolmas vuosi

Loppuvuodesta jatkuu edistyneitä opintoja valituissa pääaineissa. Sinulla on mahdollisuus tehdä tämän vuoden harjoittelupaikkakurssit sekä tärkeä aiheen jatkokurssi, joka tuo yrityksesi tietämyksen, viestinnän ja tiimityön ja kriittisen ajattelun taitoja sekä ymmärrystä etiikasta yhdessä korkokurssin kanssa.

Tulet ulos hyvin pyöristetyistä, kokeneista ja osaavista jatko-opiskelijoista, jotka etsivät potentiaalisia työnantajia ympäri maailmaa.

Arviointi

Liiketalouden peruskursseille annetaan säännöllistä palautetta edistymisestäsi. Joten et löydä suurta lopullista arviointia vuoden lopussa, vaan sinua arvioidaan koko vuoden ajan, kun oppiminen on edelleen tuore mielessäsi.

Apurahat

Ensimmäisen vuoden aikana on tarjolla runsaasti apurahoja ja nykyiset Massey-yliopiston liikemiehet mukaan lukien vaikeudet ja urheiluun liittyvät apurahat.

Tulevaisuuden johtajien apurahamme on arvostettu apuraha, jolla tunnustetaan Massey-yliopiston täysipäiväiseen liiketoimintaan ja kaupankäyntiin osallistuvat johtavat johtajat.

Merkit tai merkinnät

Hesekiel Raui
Kauppatieteiden kandidaatti
Nykyinen opiskelija

"Päätin tehdä liiketalouden kandidaatin tutkinnon, koska haluan tietää, miten maailman punkit, miksi talous nousee ylös ja alas, miksi ihmiset ajattelevat, mitä he ajattelevat ..."

Jopa ennen yliopistoon pääsemistä Northlander Ezekiel Raui (Te Rarawa ) oli kerännyt elinikäisiä saavutuksia. Taiel Collegessa päänpoikana Hesekiel loi johtajakoulun ja vertaisohjelman. Hän ei vain käynyt Beehiveissä jakamaan ajatuksiaan, hän oli osa nuorten valtuuskuntaa Washington DC: ssä ja osallistui ensimmäiseen Tribal Youth Gatheringiin Valkoisessa talossa, jossa hän joutui kohtaamaan presidentti Obaman. Sitten on olemassa joukko palkintoja, mukaan lukien vuoden Matariki Young Achiever nimetty vuoden 2016 Matariki-palkinnoille.

Hesekielin tavoitteet voivat olla pääministerin yksi päivä, mutta nyt hän on keskittynyt hänen Bachelor of Businessiinsa Massey-yliopistossa.

”Päätin tehdä liiketalouden kandidaatin tutkinnon, koska haluan tietää, miten maailman punkit, miksi talous menee ylös ja alas, miksi ihmiset ajattelevat, mitä he ajattelevat. Monet ihmiset eivät pidä sitä, että kun he ajattelevat, että liiketoiminta he ajattelevat taloudellisesti, kirjanpito - mutta minulle se on aihe, joka opettaa meille, miten ratkaista reaalimaailman ongelmia.

Hesekiel sanoo, että jakoavain, joka siirtyy pois whanauista, lähes lopetti hänet yliopistoon, mutta Masseyn tukihenkilöstö ja luennoitsijat saivat hänet tuntemaan olonsa kotoisaksi. ”Henkilöstö täällä teki todella helpoksi asua ja tehdä mitä rakastan.” Hän sanoo nauttivansa pienistä luokkakokoista ja kyvystä rakentaa suhteita luennoitsijoihin.

Mitä tulee yliopistoon meneviin, Hesekielillä on yksinkertaisia neuvoja. ”Älä korosta, jos et ole suunnitellut elämääsi - yliopiston kauneus on se, että löydät tien. Löydät, mitä rakastat, löydät mitä et erityisesti pidä, ja siitä luulen, että luotte polun eteenpäin. ”

Avaa ovi monille uralle

Enemmän kuin mikään muu liiketoiminta-aste, Bachelor of Business tarjoaa sinulle joustavia ja erittäin kannettavia taitoja, joita työnantajat pitävät tervetulleina. Taitosi ovat hyödyllisiä eri toimialoilla, pienyritysten asetuksissa ja monikansallisissa organisaatioissa.

Ammattikorkeakoulututkinnon valitsemaasi erikoistumisvaihtoehtoon pääset mukaan liiketoiminnan maailmaan monissa eri tehtävissä, kuten:

 • Johdon kirjanpitäjä tai taloudellinen kirjanpitäjä
 • Liiketoiminta, järjestelmät tai tiedot analyytikko
 • PR, viestintäpäällikkö tai mediakonsultti
 • Taloustieteilijä, taloustieteilijä, yritys / politiikka / riskianalyytikko, taloudellinen ennustaja, taloudellinen neuvonantaja tai konsultti
 • Pienyrityssuunnittelija, uusi aloittaja tai projektipäällikkö
 • Rahoitusanalyytikko, investointipankkipalvelin analyytikko, osakeyhtiökumppani tai taloudellinen konsultti
 • Henkilöstöresursseja tai rekrytointipäällikköä tai työnvälittäjää ohjaava henkilö
 • Kansainvälinen markkinoiden kehittäjä tai jälleenmyyjä viennissä, lisensoinnissa ja tuonnissa
 • Markkinatutkija, markkinointipäällikkö tai mainos- ja viestintäasiantuntija
 • Ammattilainen urheilijan päällikkö, urheilua markkinoija tai tapahtuman johtaja
 • Kiinteistönhoitaji, kiinteistönkehittäjä tai arvioija.

Kansainväliset opiskelijat

Jos unelmasi menestyä nykyisessä kilpailukykyisessä maailmantaloudessa, Massey's Universityn Massey Business School on oikea paikka sinulle. Hankit tietoa ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä liiketoiminnan tai valtion hallinnon onnistumiselle.

Uusi-Seelanti on hyvä paikka opiskella - meillä on kaunis, puhdas, vihreä ja turvallinen ympäristö. Massey-yliopistolla on pienet luokat ja luennoitsijamme ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary educatio ... Lue lisää

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary education, that prepares students for the first job - and beyond. As a business you can access our relevant and topical research and services to help your organisation grow. Näytä vähemmän
Palmerston North , Auckland , kumisaapas + 2 Lisää Vähemmän