Kiinan kielen ja kirjallisuuden kandidaatti

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Ohjelma on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoille perusteellisen koulutuksen kiinan kielestä, kirjallisuudesta ja kulttuurista. Perustutkimuksen ja kriittisen ajattelun koulutuksen tietojen ja taitojen hankkiminen antaa opiskelijoille mahdollisuuden saavuttaa akateemiset tavoitteensa, henkilökohtaisen kasvunsa ja sitoutumisensa elinikäiseen oppimiseen ja tulevan uran valmisteluun. Tämä palvelee yliopiston yhteistä tavoitetta ”Koko henkilökohtainen koulutus” ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua sekä paikallisiin että kansainvälisiin yhteisöihin.

Ainutlaatuiset ominaisuudet

1.Suorita tiukka ja asiallinen opetussuunnitelma, joka kehittää opiskelijoiden kielitaitoa.

2.Päytä opiskelijat perusteluihin ja analyyttisiin taitoihin.

3.Paranna opiskelijan kykyä esittää selkeitä argumentteja ja tehdä itsenäistä arviointia.

4.Kannusta opiskelijoita pohtimaan akateemisia kysymyksiä poikkitieteellisestä näkökulmasta.

5.Anna opiskelijoille mahdollisuudet kehittää luovaa kirjoittamista ja ajattelua.

6.Simuloi opiskelijoiden oma-aloitteisia aloitteita.

7.Tuottaa tutkinnon suorittaneita henkilöitä, jotka ovat sitoutuneet elinikäiseen oppimiseen.

8.Luo ja ylläpitä aura akateemisille keskusteluille opettajien ja opiskelijoiden välillä ja kesken.

Merentakaiset vaihto-ohjelmat / kesäopinnot

Laitos on hyvin tietoinen siitä, että opiskelijoiden on tärkeää altistua todelliselle maailmalle varhaisessa vaiheessa, jotta he voivat hankkia globaalin näkymän ja laajentaa näköalojaan. Auttaakseen opiskelijoita saavuttamaan nämä tavoitteet, laitos järjestää, järjestää ja / tai osallistuu seuraaviin opinto-ohjelmiin:

Kulttuuritutkimusryhmä

Kulttuuritutkimusryhmä on viikon tai kahden viikon kenttämatka, joka pidetään joka vuosi kesäkuussa tai joulukuussa. Osallistujat saavat perusteellisen käsityksen alueen kulttuurista. He oppivat myös asiaankuuluvaa tietoa käymällä vastaanottavien laitosten järjestämissä luennoissa. Aikaisemmin opiskelijat ovat käyneet Changshassa ja Anyangissa.

Opiskelijavaihto-ohjelma

Opiskelijavaihto-ohjelma tarjoaa arvokkaita mahdollisuuksia kiinalaisen laitoksen opiskelijoille viettää yhden lukukauden tai yhden lukuvuoden opiskeluaan Hongkongin ulkopuolella. Vaihto-opiskelijoiden yleisimmät kohteet ovat mantereen yliopistot. Harvat opiskelijat ovat kuitenkin päättäneet opiskella muissa maissa, kuten Taiwanissa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Suomessa ja Tšekin tasavallassa. Vastineeksi mantereelta ja muista maista / alueista tulevat vaihto-opiskelijoina opiskelemaan laitokselle.

Työharjoittelu

Harjoitteluohjelmamme sisältää oppimisohjelmat, jotka toteutetaan kesätaukoilla osallistuvissa kustantamoissa, radioasemilla ja lukioissa. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia työkokemusta. Tilastot osoittavat, että ohjelma nostaa merkittävästi laitoksen valmistuneiden uusien työntekijöiden onnistumisastetta. Ohjelma on myös saanut hyvän maineen yliopistolle, koska yksiköt antavat korkeaa hyvitystä ohjelman suorittaneille opiskelijoille.

127088_photo-1553743667-89410a2f02a8.jpgMurphy Li / Unsplash

Apurahat

  • "Campus Chinese Language Education" -stipendi.
  • Herra Hsu Yu -kirjapalkinnon muistomerkki.
  • Wen Hsin -opiskelijoiden akateeminen palkinto.
  • Wen Hsin Action Learning -stipendi.
  • Wen Hsin -opiskelupalkinto opiskelijoille.
  • Kiinan kielen ja kirjallisuuden vaihto-opiskelijoiden stipendi.

Uramahdollisuudet

Peruskoulun opettajat, lukion opettajat, toimittajat, toimittajat jne.

Medium of ohje

Muodollinen luokkaopetuksen opetusväli on englanti, lukuun ottamatta niitä kursseja, joille myönnetään poikkeus.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Taidetaiteellinen tiedekunta on olennainen osa Hongkongin baptistiyliopistoa, instituutiota, joka on lujasti sitoutunut olemaan ”Aasian johtava vapaiden taiteiden yliopisto maailmalle, joka tarjoaa ak ... Lue lisää

Taidetaiteellinen tiedekunta on olennainen osa Hongkongin baptistiyliopistoa, instituutiota, joka on lujasti sitoutunut olemaan ”Aasian johtava vapaiden taiteiden yliopisto maailmalle, joka tarjoaa akateemista huippuosaamista välittävästä, luovasta ja globaalista kulttuurista”. Näytä vähemmän