Koneenrakennus suuret

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yleisesti tunnustettu tekniikan kurinalaisuutta, joka tarjoaa laajimman valikoiman teknisiä urapolkuja, Mekaaninen voi johtaa sinut alas polkuja muut suuret yhtiöt eivät. Mekaaninen insinöörit työskentelevät kaikilla yhteiskunnan teollisuuden teknologioiden kehittäminen lähes jokainen tuote käytämme.

Konetekniikan osasto on omistettu valistaa muodokas insinöörejä. Yhdessä tarjoaa puitteet analyyttisen ajattelun kautta matematiikan, fysiikan, kemian, mekaniikka, materiaalit, ja lämpönesteitä tieteet, Western New England yliopiston tarjoaa myös lukuisia valittavien joiden avulla voit jatkaa teidän etuja.

Western New England University, aloitat koulutuksen insinöörinä aivan ensimmäinen lukukausi. Ensimmäinen vuosi Ohjelma auttaa sinua tekemään siirtymistä lukion tai toisen college. Peer neuvonantajien ja upperclass opiskelija mentoreita auttaa sinua löytämään tiesi ympäri kampusta, tutkia seurojen ja toimintaa, ja hallita aikaa.

Labs: avoinna sinulle Ensimmäisestä päivästä

Opiskelijat suurempi teknisissä oppilaitoksissa tyypillisesti viettävät suurimman osan ensimmäisen vuoden massiivinen luentosaleissa, opiskelu teoria ja eksyminen väkijoukkoon. Näin ei ole tapauksessa Western New England University. Kaikki Sleith Hallin tekniikan laboratoriot ja laitteet ovat kaikkien opiskelijoiden ensimmäisestä päivästä aloitat luokat College of Engineering. Sinut kannustetaan muodostamaan opintoryhmistä tehdä meidän labs toinen koti. Kaikki laitteet on tarkoitettu perustutkintoa käyttöön, ja opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää tietokonetta ja laitteiden laboratorioissa, jotka ovat avoinna päivittäin 08:00-12:00 keskiyöhön.

Työharjoittelu ja erityisiä mahdollisuuksia

Kannustamme kaikkia meidän opiskelijoiden hakea harjoittelupaikkoja ja tutkimuksen kokemus undergraduates (Reus).

Yleisurheilu ja Mekaaninen

Mekaaninen on pitkä historia tuottaa onnistunut opiskelija-urheilijoita.

Senior Design Projektit

Jokaisen oppilaan on suoritettava Senior Design Project jotta jatko. Monenlaisia ​​aiheita on uskomattoman laaja. Jotkin hankkeet ovat sponsoroituja teollisuuden ja jotkut aloitetaan tiedekunnan jäseniä. Ehkä paras vanhempi hankkeet ovat ne alulle opiskelijat itse!

Sen lisäksi, että erinomaiset verkostoitumismahdollisuuksia kanssa tulevien työnantajien, vanhempi malli projektin itse ovat teollisuuden vahvuus yrityksiä, joissa ehdotuksia, tarkastelun, muodollinen esityksiä, ja tilaus tarvittavat osat-puhumattakaan tarvitse suunnitella menoja, jos osat eivät saavu.

ABET ja akkreditointi

Mekaaninen tutkinnon pääaine Western New England University on ylpeä akkreditoitu Engineering akkreditointi komissio ABET, Inc., tunnustettu accreditor college ja yliopisto ohjelmia Applied Science, Computing, suunnittelu, ja tekniikka.

Viimeksi päivitetty Joulu 2015

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students.

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students. Näytä vähemmän