Koneenrakennus: Tietokoneavusteinen suunnittelu

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kehitä analyyttisiä, ongelmanratkaisu- ja kriittisen ajattelun taitoja, joita tarvitaan tietokoneavusteisella tekniikan kentällä. Rakenna vahva perusta konetekniikkaan liittyvälle tietojenkäsittelytieteelle, matematiikalle ja graafiselle taiteelle.

Teknologia ajaa jatkuvasti muutoksia ja parannuksia konepajateollisuudessa - ja konetekniikan kandidaatti keskittyy nykyaikaisiin ja perinteisiin menetelmiin, jotka ovat muokanneet teollisuutta nykyään. Vaughnin tietokoneavusteinen suunnittelupitoisuus konetekniikan kandidaatin tutkinto-ohjelmassa altistaa opiskelijat modernille tekniikalle ja nykyiselle tutkimukselle, joka tarvitaan menestymiseen alalla.

Vankan perustan tieteen, matematiikan ja graafisen taiteen tietämykselle suhteessa koneenrakennukseen, valmistuneet ovat siirtyneet menestyviksi ammattilaisiksi erilaisissa rooleissa. Etsitkö uraa konetekniikassa ja tietokoneavusteisessa suunnittelussa? Vaughn auttaa sinua rakentamaan analyyttisiä, ongelmanratkaisu- ja teknisiä taitoja, joita tarvitaan unelmiesi uran saavuttamiseen.

Koneenrakennuksen tutkinto kehitettiin keskittymällä voimakkaasti uravalmiuteen tarjoamaan koulutus- ja taitoja rakentavia mahdollisuuksia, jotka valmistavat tutkinnon suorittaneita rooleihin alallaan valmistumisen jälkeen.

Onko tämä kenttä sinua kiinnostava? Kun jatkat tietokoneavusteisen suunnittelun (CAD) koneenrakennusohjelmaa, sinut altistuvat suunnittelun perusteille korostamalla 3D-grafiikkaa käyttämällä tietokoneohjattua kolmiulotteista interaktiivista sovellusta (CATIA) ja kiinteää reunaa rakenteiden suunnittelussa ja analysoinnissa. Näillä kursseilla oppimasi taidot ja tiedot koskevat tosielämän uraa ja rooleja tietokoneavusteisessa suunnittelussa.

Konetekniikan tutkinnon aikana opitut nykyaikaiset taidot ovat auttaneet monia Vaughnin tutkinnon suorittaneita saavuttamaan menestyvän insinööriuran. Kykysi suunnitella mekaanisen järjestelmän komponentteja tai prosesseja ja johtaa tiimiä uuden tekniikan kehittämisessä johtaa sinut tulevaisuuden todelliseen koneenrakennusuraan.

Tietokoneavusteiseen suunnittelutekniikkaan keskittyvän konetekniikan kandidaatin tutkinnon suorittaneista on tullut menestyviä suunnitteluinsinöörejä, valmistussuunnittelijoita ja muita tietokonesuunnitteluun liittyviä asiantuntijoita eri aloilla. Vaughnin laaja verkosto on antanut opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa sekä harjoittelupaikkoja että kokopäiväisiä työpaikkoja ennen valmistumista ja sen jälkeen.

Viimeksi päivitetty Tammi 2021

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

At Vaughn College, we provide a dynamic learning environment built on our aeronautical heritage that inspires a diverse and committed community of students to succeed as leaders in the industries we s ... Lue lisää

At Vaughn College, we provide a dynamic learning environment built on our aeronautical heritage that inspires a diverse and committed community of students to succeed as leaders in the industries we serve. Näytä vähemmän