Koulutuksen kandidaatin tutkinto, Montessori-keskittymä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Opiskelijoille, jotka aloittavat kandidaatin tutkinnon

Kandidaatintutkintomme Montessori-koulutuskeskittymällä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden koulutusopiskelijoille. Voit ansaita kolme valtakirjaa yhdellä ohjelmalla:

 • Kandidaatin tutkinto varhaiskasvatuksessa tai ala-asteen koulutuksessa
 • Association of Montessori Internationale (AMI) -todistus
 • Valtion opetussertifikaatti

Ohjelma on University of Hartford ja Montessorin koulutuskeskuksen (MTCNE) välinen kumppanuus, joka on AMI-opettajakoulutuskeskus, jota hallinnoi Capitol Region Education Council (CREC).128368_girls-on-desk-looking-at-notebook-159823.jpg

Tietoa majuri

Bachelor of Science -ohjelmassamme Montessori-keskittymällä on useita etuja, jotka antavat sinulle joustavia uravaihtoehtoja:

 • Globaali: AMI Montessori-tutkintotodistuksesi tunnustetaan ympäri maailmaa ja antaa ”passin” opettaakseen kansainvälisesti.
 • Kansallinen: Ohjelmamme tarjoaa Connecticutin opettajan varmentamisen varhaislapsuudessa tai ala-asteen koulutuksessa, jonka ovat tunnustaneet 45 muuta osavaltiota.
 • Paikallinen: Saat luokkakokemuksen monista julkisista ja yksityisistä Montessori-kouluista Suur-Hartfordin alueella.
 • Opi kauniilla Montessori-kampuksellamme Montessorin koulutuskeskuksessa Northeast (MTCNE), AMI-opettajien koulutuskeskuksessa.
 • Hyöty stipendituesta Montessorin koulutusopiskelijoille.

Ohjelmoida

Montessori-opintojen kandidaatin tutkinto on vähintään 138 op:

 • Sisältää 30 opintopistettä AMI-koulutuksesta
 • Lisäkursseja Montessori-opintoissa, jotka tukevat AMI-koulutusta
 • Suunniteltu valmistuvaksi neljässä vuodessa
 • Havainnointi- ja harjoitusopetuksen komponentit

Menestyminen johtaa:

 • BS varhaislapsuudessa tai ala-asteen koulutuksessa Montessori-opinnoilla
 • AMI-tutkintotodistus - ala-asteen (ikä 3–6) tai ala-asteen (6–12-vuotiaat)
 • CT-valtion opetustodistus - varhaislapsuus # 113 tai ala-aste # 305

Tutkintovaatimukset

Kandidaatin tutkinto Montessori-opinnoilla on vähintään 138 op. Opiskelijat valitsevat varhaiskasvatuksen tai ala-asteen koulutuksen kandidaatin tutkinnon.

Hyväksytty ainealueen pääaine vaaditaan osana kaikkia jatko-opintojen pääaineita. Montessori-ohjelman opiskelijat osallistuvat pääaineopintoihin Montessori-opinnoissa.

Urakehitys

Montessori-opettajilla on suuri kysyntä maailmanlaajuisesti. Yhdysvalloissa on noin 4500 Montessori-koulua, sekä julkisia että yksityisiä, ja yli 20 000 maailmanlaajuisesti. Sadat työpaikkailmoitukset koulutetuille Montessori-opettajille menevät täyttämättä joka vuosi.

Sitoutunut koko lapselle

Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, joka keskittyy koko lapsiin, yhdistää akateemisia tutkijoita, sosiaalisia taitoja, elämätaitoja, luonnon maailmaa ja oppimisrõõmaa, Montessori saattaa olla sinulle oikea.

Montessori-opettajat ovat sitoutuneet koko lapsen kehitykseen ja auttavat lapsia ja nuoria ymmärtämään heidän asemansa ja panoksensa globaalissa yhteisössä. Tohtori Montessori näki koulutuksen olevan enemmän kuin pelkästään tiedon ja taitojen välittämistä, vaan pikemminkin sosiaalisen uudistuksen liike, joka johtaa parempaan maailmaan seuraaville sukupolville.

Osana yhdistyksen Montessori Internationale (AMI) rohkeaa tavoitetta toivomme lisäävän AMI-koulutettujen opettajien määrää merkittävästi seuraavien vuosien aikana. University of Hartford ja Montessorin koulutuskeskuksen Koillis-ohjelmat valmistelevat enemmän AMI-opettajia työskentelemään nykyisissä ja odotettavissa olevissa uusissa Montessori-opettajien tehtävissä.

sisäänpääsy

Kasvatustieteiden laitoksen ohjelmiin pääsyyn odotetaan 16 yksikköä toissijaisia aiheita, ja niiden tulisi sisältää vähintään seuraavat:

 • Englanti, 4 yksikköä
 • Sosiaalitutkimus, 2 yksikköä
 • Vieras kieli, 2 yksikköä
 • Tiede, 2 yksikköä
 • Matematiikka, 2 yksikköä (mukaan lukien 1 algebran yksikkö)
 • Muut akateemiset aineet, 4 yksikköä

Ammatillisen ohjelman vaatimukset

Koulutusopiskelijoiden on haettava pääsyä ammatilliseen ohjelmaan syksyn toisen vuoden syksyn aikana. Ammatilliseen ohjelmaan pääsyvaatimuksiin sisältyy:

 • SAT-, ACT- tai Praxis Core -pisteet. Vaikka yliopisto ei vaadi SAT-, ACT- tai Praxis-pisteitä pääsyyn, Connecticutin osavaltio vaatii nämä pisteet opetustodistuksen myöntämiseen.
 • Kumulatiivisen arvosanan keskiarvo on 3,0 tai korkeampi.
 • Valittu haastatteluhakemus.

Rahoitustuki ja apurahat

Rahoitusapu ja lukukausituki ovat kelpuuttavien saatavissa. Aloita rahoitustuen prosessi täyttämällä ilmainen hakemus opiskelijoiden taloudelliseen apuun (FAFSA) käyttämällä University of Hartford .

Yliopiston taloudellisen tuen lisäksi Montessorikohtaisia apurahoja on saatavana James Walton Montessori -stipendirahaston anteliaisuuden kautta. Täytä nämä kolme kohtaa, jotta voit harkita Walton Montessori -stipendin saamista:

 1. Henkilökohtainen essee: Esseesi voi olla minkä pituinen tahansa, mutta sen tulee sisältää asiaankuuluvat henkilökohtaiset ja / tai ammatilliset taustatiedot ja kokemukset, jotka ovat valmistaneet teidät osallistumaan Montessori-ohjelmaan. Nämä kokemukset voivat sisältää tarinan oppimisesta, käymäsi luokan, oman kokemuksen Montessorin kanssa tai jonkun tuntemasi kokemuksen.
 2. Viitteet: Anna kolmen viitteen nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumerot. Otamme yhteyttä heihin; heidän ei tarvitse kirjoittaa suosituksia.
 3. Haastattelu: Suoritat aikataulun mukaisen haastattelun ohjelman henkilökunnan tai opettajan kanssa.

Mikä on tämän ohjelman hakuaika?

University of Hartford fuksi-luokkaan University of Hartford käsitellään "jatkuvasti" syyskuun lopulla. Määräaika hakemuksen jättämiselle ilmaiseksi hakemukseksi liittovaltion opiskelijaapua (FAFSA) varten on 15. helmikuuta.

Viimeksi päivitetty Tammi 2020

Oppilaitoksesta

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your colleg ... Lue lisää

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your college career. So, why UHart? Because we have it all. Näytä vähemmän