Kuvataide kandidaatti digitaalimaalauksessa ja laajennetussa animaatiopiirrosmaalauksessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Digitaalinen maalaus ja laajennettu animaatiopiirustusmaalaus

Digitaalinen maalaus ja laajennettu animaatio ovat integroitujen mediavälineiden sekä piirustus- ja maalausohjelmien erikoistuminen. Tässä piirustus- ja maalaus-erikoistumisessa keskitytään digitaaliseen mediaan ja maalaukseen, mukaan lukien perinteiset maalaustekniikat, digitaalinen tablettimaalaus ja animaatio.

Tässä ohjelmassa otat piirustus- ja maalauskurssit, mutta kokeilet myös stop motion -tekniikoita, 3D-animaatioita ja 2D-visuaalisia tehosteita animaatiota ja maalausta varten. Teknisten taitojen lisäksi opit myös luomaan omia ideoitasi ja taiteellista ääntä. Aloitat ensimmäisen vuoden piirustuksesta piirtämisen ja maalaamisen sekä taidetta käsittelevien kurssien kanssa ja keskityt myöhemmin maalaamiseen, digitaaliseen kuvantamiseen ja animaatioon.

Voit hakea ohjelmaan valitsemalla Piirustus ja maalaus ja valitsemalla pääaiheeksi Digitaalinen maalaus ja Laajennettu animaatio.

Tämän nelivuotisen ohjelman lopussa ansaitset kuvataiteen kandidaatin tutkinnon.

Pääsyvaatimukset

 • Ontario-lukiolaisille vähintään 70%: n keskiarvo
 • Portfolio (näytteet teoksestasi ja visuaalinen esitys siitä, kuka olet)
 • Aiejulistus
 • Viralliset transkriptiot
 • Muut vaatimukset
Studio-pohjainen tutkinto-ohjelma Pääsyvaatimukset
 • Kaikki tarjoukset pääsystä OCAD U: n studiopohjaisiin tutkinto-ohjelmiin, Bachelor of Fine Arts (BFA) ja kuvataiteen kandidaatti (BFA) perustuvat hakijan salkun vahvuuteen ja ovat riippuvaisia akateemisten vähimmäisvaatimusten täyttämisestä ja kaikkien vaadittavat asiakirjat alla kuvatulla tavalla.
 • Kun olet hakenut, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse tiedot salkun arvioinnista. Tietoa salkun valmistelusta ja vinkkejä hakemuksellesi löytyy kohdasta Portfolion valmistelu.
Non-Studio-tutkinto-ohjelman pääsyvaatimukset

Pääsy taiteiden kandidaatin tutkintoon visuaalisesti ja kriittisissä tutkimuksissa perustuu yhdistetyn kirjallisen tehtävän ja akateemisten tietueiden tarkasteluun. Visuaalisen ja kriittisen tutkimuksen BA: n hakijoiden on toimitettava seuraavat, jotta he voivat ottaa vastaan:

 • Aiejulistus
 • Alkuperäinen kirjoitusnäyte, joka vastaa OCAD U: n antamaan aiheeseen
 • Viralliset transkriptiot

Hakemuksesi jälkeen sinulle ilmoitetaan sähköpostitse tarkat päivämäärät ja määräajat, jolloin sinun on lähetettävä täydentävä hakemusmateriaali, aihe näytteen kirjoittamista varten ja milloin sinun on täytettävä akateemiset pääsyvaatimukset.

Akateemiset pääsyvaatimukset

Viralliset tekstikirjoitukset (ellei niitä ole kerätty ja toimitettu OUAC: n kautta), englanninkielisten kokeiden tulokset (tarvittaessa) ja todistusasiakirjat lähetetään suoraan läsnä olevasta oppilaitoksesta tai testauskeskuksesta vastaanotto- ja rekrytointitoimistoon OCAD U: n pääosoitteeseen. Seuraavat akateemiset vaatimukset on täytettävä pääsyprosessin loppuun saattamiseksi.

Ontario-lukion hakijoille:

 • Ontario-lukion tutkintotodistuksen (OSSD) onnistunut suorittaminen
 • Grade 12 U English (ENG4U tai EAE4U), jonka lopullinen arvosana on vähintään 70%
 • Yhteensä vähintään kuusi palkkaluokkaa 12 U tai M (mukaan lukien ENG4U tai EAE4U), joissa on vähintään 70% akateemista keskiarvoa

Huomaa: jos etukielelläsi ei ole englantia ja et ole suorittanut vähintään neljää peräkkäistä lukion vuotta englanninkielisessä koulujärjestelmässä, sinun on myös toimitettava onnistuneet englanninkieliset taitotestin (ELPT) tulokset ENG4U: n lisäksi.

Kanadan lukion hakijoille Ontarion ulkopuolella:

 • Valmistunut lukio
 • Vastaa vähintään 70%: n keskiarvoa yliopistojen valmistelukursseilla
 • Ylemmän tason akateemisen englannin kurssin vähimmäisarvio 70% ja / tai vastaava testi

Huomaa: jos etukieli ei ole englanti ja et ole suorittanut vähintään neljä peräkkäistä lukion vuotta englanninkielisessä koulujärjestelmässä, sinun on toimitettava menestyksekkään englanninkielisen taitotestin (ELPT) tulokset luokan 12 englanniksi (Tai vastaava).

Kansainvälisille lukion hakijoille: Yliopiston valmistuminen, joka vastaa luokkaa 12 Ontariossa, ja keskimääräinen keskimääräinen B-arvo tai 70 prosenttia lukuarvosta viime vuonna ja:

 • Jos haet maasta tai koulujärjestelmästä englannin kielellä virallisena opetuskielenä, vaaditaan vähintään B: n tai 70%: n numeroarvo englanniksi 12 tai vastaava kurssi.
 • Jos haet maasta tai koulujärjestelmästä muulla kuin englanninkielisellä kielellä virallisena opetuskielenä, TAI jos ensimmäinen kieli ei ole englanti ja et ole suorittanut vähintään neljä peräkkäistä lukion vuotta englanninkielisessä koulussa järjestelmä, sinun on esitettävä englanninkielisen taitotestin (ELPT) onnistuneet tulokset.

Kaikilla kansainvälisillä opiskelijoilla on oltava voimassa oleva opiskelulupa / opiskelijaviisumi ennen rekisteröitymistä OCAD U: hen. Suosittelemme, että haet opiskelulupaa heti, kun vastaanottopyyntö on vastaanotettu.

 • International Baccalaureate (IB): IB-tutkintotodistuksen hakijan keskiarvo lasketaan yleensä kolmella korkeammalla ja 3 standarditasolla. Tarvitaan vähintään 24 pistettä. IB Englanti on sisällytettävä yhtenä näistä kursseista, joiden lopullinen arvosana on 4 tai enemmän. Siirtohyvitys voidaan myöntää opiskelijoille, jotka saavuttavat vähintään 5 asteen korkeamman tason IB-kursseilla, jotka hyväksytään vastaaviksi OCAD U -kursseihin.
  • Huomaa: Hakijoiden, jotka eivät täytä koko IB-tutkintotodistusta, on esitettävä viralliset opintosuoritukset ja todistukset keskiasteen valmistumisasteesta, joka vastaa luokkaa 12 Ontariossa ja joiden keskimääräinen B-arvo on keskimäärin 70% tai vastaava luku viimeisenä vuonna ja täyttää englannin kielen vaatimukset.
 • Advanced Placement (AP) -kurssit: OCAD U tunnistaa AP-kurssien arvon ja ottaa nämä kurssit onnistuneesti päätökseen akateemisten vaatimusten arvioinnissa. Siirtohyvitys voidaan myöntää opiskelijoille, jotka saavuttavat 4 tai korkeamman asteen kursseissa, jotka hyväksytään vastaaviksi OCAD U -kursseihin.
 • British Pattern Curriculum: Hakijoiden on esitettävä todistus keskiasteen yleiskoulutuksen (GCSE / IGCSE) suorittamisesta viidellä O-tason oppiaineella, joilla on vähintään C-luokitus tai parempi, sekä yleinen todistus koulutuksen edistyneestä tai edistyneestä täydentävästä tasosta (GCE- A tai GCE-AS), joissa on vähintään kaksi A-tasoa tai neljä AS-tasoa. Kullakin A / AS-tasolla vaaditaan vähimmäisarvoluokka C. Englanninkielistä A-tasoa tai AS-tasoa suositellaan, mutta sen on oltava vähintään O-tasolla.
 • Ei-perinteiset hakijat: Sinun on oltava vähintään 20-vuotias aikuisen hakijaksi 1. syyskuuta mennessä, kun olet ilmoittautunut ja ei ole osallistunut muodolliseen koulutukseen vähintään kaksi vuotta. Kaikilta hakijoilta vaaditaan tyydyttävä todistus englannin kielen taidosta (kurssi tai testi).
 • UUTTA: OCAD University on perustanut kumppanuuden Toronton yliopiston Woodsworth-yliopiston akateemisen siltaohjelman kanssa. OCAD U hyväksyy nyt akateemisen siltaohjelman onnistuneen loppuunsaattamisen vastaavaksi pääsyvaatimusten täyttämisessä ja myöntää Liberal Arts & Science -siirto-opintosuorituksen opiskelijoille, jotka tulevat kyseisen Pathway kautta.
 • Siirron hakijoille (toisesta yliopistosta tai korkeakoulusta tulevat opiskelijat): Käy Pathways osiossa.
 • Ilmoitus pääsymaksuista: Pääsy perustutkinto-ohjelmaan OCAD University perustuu ensisijaisesti hakijan salkun / täydentävien sovellusmateriaalien tarkistamiseen, mikä osoittaa hakijan soveltuvuuden ja kyvyn menestyä ohjelmassa. Pääsy OCAD University on kilpailukykyinen; Akateemisen pääsyn vähimmäisvaatimusten täyttäminen ei takaa pääsyä. Lopulliset päätökset maahanpääsyä koskevista kysymyksistä kuuluvat Undergraduate Admissions Officeen. Kaikki maahanpääsyä koskevat päätökset ovat lopullisia eikä niitä voida valittaa.
 • Lausuma hakemuksen petoksesta: Hakijan vastuulla on varmistaa, että hakemuksen tiedot ja kaikki tositteet ovat todellisia, täydellisiä ja oikein. OCAD University pidättää itsellään oikeuden tarkistaa kaikki hakemuksen osana annetut tiedot. Kyseessä on vakava akateeminen väärinkäytös, joka antaa vääriä tai harhaanjohtavia tietoja (joko laiminlyönnin tai komission toimesta) hakemuksessa. Jos on todistettu, tai jos yliopistolla on perusteltu syy päätellä, että hakemuksen tai jonkin hakemuksen tueksi esitetyn aineiston tiedot on todettu vääriksi tai harhaanjohtaviksi tai jos ne ovat kirjoittaneet kolmannen osapuolen, hakemus voidaan mitätöidä OCAD University ehdottomalla ja yksinomaisella harkinnalla. Tämä voi johtaa hakemuksen hylkäämiseen välittömästi tai, jos hakemus peruutetaan, tai OCAD University rekisteröinnin lopettamisen yhteydessä. OCAD University voi jakaa tällaisia tietoja muiden Kanadan yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa.

OCAD University pidättää itsellään oikeuden olla ainoa välittäjä siitä, mitä se hyväksyy akateemisesti ja vastaavasti. Pääsyvaatimukset ja akateemiset pääsyvaatimukset voivat muuttua.

Työpaikat, joita voit saada

Ohjelman valmistuneet työskentelevät:

 • Taiteellinen käytäntö
 • animaatio
 • Seinämaalaus
 • Elokuva-, video- ja TV-tuotanto

-Osuuskuntia / Harjoittelupaikat

OCAD U tarjoaa niin paljon enemmän kuin yhteistoiminnot, koska luovat urat ovat monenlaisia. Lähestymistapamme on erikoistunut ja yksilöllinen jokaisen opiskelijan tarpeisiin ja tavoitteisiin. Voit hyödyntää:

 • Lyhyitä kokemuksellisia oppimispaikkoja satojen organisaatioiden keskuudessa
 • Luovia luokkahankkeita reaalimaailman alan kumppaneiden kanssa
 • Yksinomainen kesäharjoittelu
 • Galleria-näyttelyt työstäsi
 • Freelance-luovia mahdollisuuksia
 • Työpaikat valmistumisen jälkeen

OCAD University erikoistuneet tukipalvelut auttavat sinua rakentamaan ammatillisen yhteisön, arvokkaita kokemuksia ja merkitykselliselle uralle tarvittavia taitoja.

Mitä aiot tehdä ohjelmassa

Ensimmäinen vuosi

Ensimmäisenä vuonna voit valita valitsemasi taidekurssin lisäksi:

 • Maalaus
 • Muoto ja rakenne
 • Aikaperusteinen media
 • Piirustus tieteiden yli

Toinen vuosi

Toisena vuonna otat Maalausstudion, Animaation perusteet, Nykytaiteen historia, Nykytaiteen aiheet ja integroidun median luokat kiinnostuksen perusteella, mukaan lukien:

 • Tulostaminen ja digitaalikuvat
 • Yhdistelmä ja digitaalinen animaatio
 • Animaatio: Stop-Motion
 • 3D-mallinnus ja animaatio
 • Keskitason animaatiostudio

Kolmas vuosi

Kolmantena vuonna järjestetään Advanced Animation Studio, Animation: Critical Perspectives, Pixel Pusher ja integroidun median kurssit kiinnostuksesi perusteella, mukaan lukien:

 • Paint and Digital: Yhteistyö
 • Paint and Digital: Tuotanto
 • Edistynyt kompostointi
 • Hahmojen suunnittelu ja animaatio
 • Äänisuunnittelu

Neljäs vuosi

Neljännellä kurssilla keskityt vuoden mittaiseen opinnäytetyöprojektiisi. Opiskelet myös kiinnostuksesi perusteella kursseja, kuten ammattikäytäntö. Vuoden lopulla esittelet töitasi GradEx _ OCAD U: n Graduate Exhibition -näyttelyssä, joka on Toronton suurin ilmainen taidenäyttely yli 40 000 kävijän kanssa.

Kuinka hakea

 1. Valitse opinto-ohjelma OCAD University tarjoaa kolme perustutkintoa - Kuvataidetta (Bachelor of Fine Arts), Suunnittelun kandidaatin (BDes) tai Bachelor of Arts (BA) - laajassa valikoimassa ohjelmia.
  Kaikki ala-asteen ohjelmat voidaan suorittaa neljä vuotta kokopäiväistä opiskelua. Jos tarvitset apua päättäessäsi sinulle sopivan ohjelman:
  • Tule yhteen monista tapahtumistamme ympäri vuoden
  • Lue katselukirja, ohjelmasivut ja kurssikalenteri
  • Tee joitain kotitehtäviä puhumalla ihmisille, jotka työskentelevät näillä aloilla.
  • Tutustu opiskelijoiden työhön saadaksesi paremman kuvan portfolion valmisteluun
 2. Tutustu pääsyvaatimuksiin ja akateemisiin pääsyvaatimuksiin. Pääsy OCAD U: iin perustuu pääasiassa portfolioon tai kirjoittamiseen, mutta vahvat akateemiset taidot ovat välttämättömiä yleisen menestyksen kannalta. Kaikki pääsytarjoukset edellyttävät vähintään akateemisten pääsyvaatimusten täyttämistä. Tutustu vaatimuksiin ennen hakemista ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.
  Kansainväliset hakijat ovat tervetulleita, ja sinun tulee perehtyä erityisvaatimuksiin.
  OCAD U tarjoaa monia siirto Pathway mahdollisuuksia opiskelijoille aiempiin jälkeisestä kokemuksesta.
 3. Lähetä hakemus verkossa Kaikki hakijat hakevat Ontarion yliopistojen hakemuskeskuksen (OUAC) kautta. Voit aloittaa hakemisen lokakuussa 2019. Suositeltu määräaika hakemusvuoteen 2020/2021 hakemiselle on 4. helmikuuta 2020. 4. helmikuuta 2020 jälkeen vastaanotetut hakemukset voidaan harkita, jos tilaa on, mutta jotkut ohjelmat eivät ehkä hyväksy hakemuksia vuoden 2014 jälkeen. suositeltava määräaika.
 4. Lähetä portfolio tai lisäesineitä Jos haet Visuaalisten ja kriittisten opintojen ohjelmaan, sinun on lähetettävä kirjallinen näytetehtävä ja aiesopimus. Sinulle lähetetään sähköpostitse kirjoitusnäytteen aihe ja muut yksityiskohdat hakemuksesi käsittelyn jälkeen.
  Jos haet luovaa kirjoittamista -ohjelmaan, sinun on lähetettävä kirjoitussalkku ja aiesopimus SlideRoom-palvelun kautta. Portfoliosi tulisi sisältää alkuperäinen teoksesi runossa, proosassa, puheessa, hip hopissa, hybridi- tai kokeellisessa muodossa. Saat lisätietoja sähköpostitse, kun hakemuksesi on käsitelty.
  Jos haet muihin OCAD U: n perustutkinto-ohjelmiin, sinun on lähetettävä salkku verkossa SlideRoomin kautta. Vieraile salkku-sivullamme saadaksesi lisätietoja siitä, mitä etsimme portfolion lähettämisessä. Määräajat ja lisätiedot sinulle lähetetään sähköpostitse, kun hakemuksesi on käsitelty.
  Suurin osa portfolio- ja kirjoitustiedoista tarkistetaan kunkin vuoden helmikuusta alkaen.
 5. Odota ehdollista pääsytarjoustasi. Pääsymaksutarjoukset lähetetään sähköpostitse maaliskuun lopusta 2020 alkaen. Viimeisin päivä, jonka sinun on odotettava kuulevan meiltä päätöksellä, on 27. toukokuuta 2020. Kaikki tarjoukset ovat ehdollisia valmistumisen jälkeen. pääsyprosessista (akateemisten pääsyvaatimusten täyttäminen ja tarvittavien asiakirjojen toimittaminen). Saat sähköpostitse yksityiskohdat, jotka sisältävät tärkeät päivämäärät, määräajat ja tiedot seuraavista vaiheista prosessin suorittamiseksi loppuun.
 6. Vastaa tarjoustarjoukseesi Kun olet vastannut tarjoustasi OUAC: n kautta, OCAD U: lle ilmoitetaan sähköisesti, että olet hyväksynyt tarjoustasi. Sinun on maksettava 500 dollarin takuumaksu, jota ei palauteta, jotta turvaa paikkasi OCAD U: ssa.
 7. Suunnittele vuosi Varmista, että sinulla on tarvittavat taloudelliset resurssit lukukausimaksuihin, palkkioihin, tarvikkeisiin ja elinkuluihin. Järjestä kotelo tarvittaessa. Osallistu kesäohjausohjelmiin ja ilmoittautu luokkiisi verkossa. Katso lisätietoja uusien opiskelijoiden sivulta.
 8. Nähdään syyskuussa!
Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

Founded in 1876, OCAD U is dedicated to art and design education, practice and research and to knowledge and invention across a wide range of disciplines. OCAD U continuously builds on its traditional ... Lue lisää

Founded in 1876, OCAD U is dedicated to art and design education, practice and research and to knowledge and invention across a wide range of disciplines. OCAD U continuously builds on its traditional, studio-based strengths, adding new approaches to learning that champion cross-disciplinary practice, collaboration and the integration of emerging technologies. In the Age of Imagination, members of the OCAD U community are uniquely qualified to act as catalysts for the next advances in culture, technology, and quality of life for all Canadians. Näytä vähemmän