Kuvataiteen kandidaatin tutkinto

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Sisään

Oppimistavoitteet

Tämän ohjelman onnistumisen jälkeen opiskelijat voivat:

 • Graafisen suunnittelun teoria ja historia: Osoita graafisen suunnittelun kehityksen ymmärtämistä ja käytä tyylejä ja teoreettisia analyysejä yleisiin visuaalisiin ratkaisuihin.
 • Professional Graphic Design Practice:
 • Testaa akateemista tietoa todellisissa käytännön skenaarioissa antamalla idean useille yleisöille noudattaen ammatillisia standardeja, ajanhallintaa ja asianmukaisia ​​viestintätaitoja.
 • Kriittinen ajattelu: Määritä, analysoi ongelma, tuntee yleisösi sekä käsittele ja arvioi mahdollisia suunnitteluratkaisuja.
 • Visuaalinen lukutaito: Osoita ymmärtävän visuaalisen kielen perusteet tehokkaasti kommunikoida ja välittää ideoita ja / tai viestejä innovatiivisten ratkaisujen avulla.
 • Tietotekniikka: integroida useita suunnittelutekniikoita tietoon ja taitoon sopivassa mediassa.
 • Tiimityö ja johtaminen: Osallistu joukkueen dynamiikkaan ennen tavoitellun tavoitteen saavuttamista ja ymmärrä yhteistyön merkitys samalla, kun olette vastuussa itsestä ja joukkueen tuloksista.

opetussuunnitelma

Taiteen ja suunnittelun pääaineen opetussuunnitelma on kehitetty vastaamaan Yhdysvaltojen taideteollisuuden ja taidekoulujen kansallisen liiton (NASAD) akkreditointistandardeja. Kolme huipentavaa työtä tarjoavat kehyksen, jossa neljännen vuoden opiskelijat kypsyvät taiteilijoina tai suunnittelijoina:

 • Työharjoittelu tarjoaa uraan liittyvää, kokemuskeskeistä ammatillista työmahdollisuutta, josta opiskelijat saavat osaamisen ja ammatillisen elämänkokemuksen.
 • Vanhahankkija: ottaessaan huomioon erilaiset muodot, kirjaa niiden huipentavat taidot, prosessi ja tutkimus. Prosessin tavoitteena on, että opiskelijat luovat työn, joka osoittaa kasvun taiteilijoiden / suunnittelijoiden, ajattelijoiden ja taiteellisen ja ammatillisen yhteisön uusien jäsenten tavoin.
 • Vanhemmat näyttelyt tarjoavat mahdollisuuden ryhmätarjoukseen yleisölle, mikä antaa opiskelijoille julkisen tunnustuksen työstään.

Akateemisen ja studiotyön lisäksi taidekasvattajat osallistuvat matkaluokkiin museoihin, gallerioihin, arkeologisiin ja arkkitehtonisiin kohteisiin ja osallistuvat erilaisiin yliopistotapahtumiin ja muihin toimintoihin, jotka osoittavat monipuolisuutta ja osaamista.

Pääsy Zayed University

UAE: n kansalliset hakijat

Kaikille kansallisille hakijoille on annettava voimassa oleva UAE-passi, voimassa oleva UAE: n kansallinen henkilötodistus ja UAE-tunnus.

UAE: n opetussuunnitelman jälkeisen lukion hakijoilla on oltava 12 vuoden koulu ja todistus yleiskoulun päästötodistuksesta, vähintään 70 prosentin keskiarvo akateemisissa oppiaineissa, vähintään CEPA: n englanninkielinen 150 pistettä ja CEPA-matematiikka (ei vähimmäispistemäärää vaaditaan tällä hetkellä).

Kansainvälisen opetussuunnitelman jälkeen lukion oppilaitoksilla on oltava 12 vuoden koulu: GCSE / IGCSE: n on suoritettava viisi aihealuetta tavallisella tasolla ja kaksi oppiainetta GCE Advanced Subsidiary tai Advanced -tasolla. Kansainvälisen ylioppilastutkinnon suorittaneen on suoritettava viisi aihealuetta.

Jos olet tällä hetkellä lukiossa tai olet lukenut lukiossa tänä vuonna: Lähetä täytetty hakemuslomake, jossa on kaikki liitteenä olevat asiakirjat ja Zayed University valitaan ensisijaiseksi valintasi laitokseksi National Admissions and Placement Office (NAPO). Hakemukset lähetetään verkossa osoitteessa http://www.napo.ae

Kansainväliset hakijat

Zayed University suhtautuu myös myönteisesti kansainvälisten opiskelijoiden hakemuksiin. Lisätietoja kansainvälisten opiskelijoiden pääsyvaatimuksista ja hakulomakkeista on osoitteessa http://www.zu.ac.ae/main/en/enroll/ international.aspx

Academic Bridge -ohjelma (ABP): Menestyminen Zayed University vaatii sekä arabiankielisiä että englantilaisia ​​kieliä. Yliopistoon hyväksytyt opiskelijat ovat alunperin joko suorassa baccalaureate-ohjelmaan tai Academic Bridge -ohjelmaan. Tämä sijoittelu riippuu ennen kaikkea jokaisen opiskelijan englannin kielen taitoa mitaten korkeakouluopetuksen ja tieteellisen tutkimuksen ministeriön kansallisen hakutoimiston (National Admission and Placement Office, NAPO) hallinnoiman yleisen kasvatustutkimuksen (CEPA) tentillä. Opiskelijat alun perin sisällytettiin ABP: n edistymiseen Yliopisto-oppilaitokselle ja ylioppilastutkintotodistukselle vasta sen jälkeen, kun he suorittivat menestyksekkäästi Academic Bridge -ohjelman poistumisvaatimukset ja saavuttivat vaaditun englannin kielen taidon (kokonaisarvosana 5,0 tai enemmän) mitattuna kansainvälisen englanninkielisen testauksen Palvelun (IELTS) tentit.

Yliopisto-yliopisto (UC): Yliopistokollegio on vastuussa Zayed University yleisen koulutusohjelman toteuttamisesta, joka on järjestetty integroitua oppimista koskevaksi keskusteluksi. Yhteistyöohjelma käynnistää kaikkien Zayed University opiskelijoiden ylioppilastutkinnon. Yliopisto-korkeakoulu tarjoaa korkealaatuisen peruskoulutuksen, integroitua oppimista koskevan keskustelun kaikille Zayed University opiskelijoille. Se valmistaa heidät tuleville suuryrityksilleen ja mahdollisesti työpaikoilleen. Kokemus tuo heille halu elinikäiseen oppimiseen, edistää älyllistä uteliaisuutta ja herättää kriittistä ajattelua.

Pääsy majuriin

Taideteollinen korkeakoulu edellyttää, että hakija täyttää seuraavat hyväksymisvaatimukset:

 • Tyydyttävä suorittaminen 42 lukukauden luotto tuntia tai enemmän;
 • Kumulatiivisen GPA: n saavuttaminen 2,0 tai enemmän;
 • C- tai parempi luokkien saavuttaminen COL 140, COL 145 ja COL 270; ja
 • Kuljettavien arvojen saavuttaminen COL 105, COL 110, COL 111, COL 120, COL 130, COL 135, COL 150, COL 155, COL 165, COL 230, COL 255 ja COL 260.

(COL 260 ja COL 270 voidaan suunnitella lukukauden kolme, neljä, viisi tai kuusi)

Korkeakoulu edellyttää myös, että opiskelijat pääsevät C- tai korkeammalle palkkaluokalle yhdellä käytännön taidekurssilla (ART 201 tai ART 205).

Akkreditointi

Zayed University on akkreditoinut Lähi-Amerikan korkeakoulutuskomissio (USA), joka takaa kansainvälisesti tunnustetut ohjelmat laadukkaasta yliopistosta. Taideteollisen korkeakoulun ohjelmat tunnustetaan olennaisiksi vastaaviksi kansallisen taideteollisen korkeakoulun yhdistykseltä (USA).

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Zayed University is a national and regional leader of educational excellence that was founded in 1998 and proudly bears the name of the United Arab Emirates (UAE) founder, the Late Sheikh Zayed bin Su ... Lue lisää

Zayed University is a national and regional leader of educational excellence that was founded in 1998 and proudly bears the name of the United Arab Emirates (UAE) founder, the Late Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan. This flagship institution is notable for encompassing two stunning modern campuses in Abu Dhabi and Dubai. The University offers a diverse range of academic programs taught by a qualified, highly experienced faculty and supports a lively study body of both national and international students. Näytä vähemmän
Mohammed Bin Zayedin kaupunki , Dubai + 1 More Vähemmän