Kuvataiteen kandidaatti sisustussuunnittelussa ja muotoilussa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Hyvä sisustus ei ole ylellisyyttä vaan välttämättömyys. Se voi auttaa suojelemaan ympäristöä, luonnollisia ja inhimillisiä voimavaroja ja tekemään maailmasta paremman paikan elää, työtä ja leikkiä. UNA: n Interior Design -ohjelma tarjoaa opiskelijoille kohtuuhintaisen koulutuksen sisustussuunnittelussa. Koulumme on ihanteellinen paikka, jossa opiskelijat osallistuvat aktiivisesti oppimiseen ja tutkimaan sisustussuunnittelun nykyisiä ja tulevia rooleja globaalissa yhteiskunnassa. Tarkemmin sanottuna tämä asia haastaa opiskelijamme tutkimaan kriittisesti sisustussuunnittelun moninaisia rooleja ja innostaa meitä tutkimaan uusia ajattelutapoja ja asenteita siihen, miksi ja miten me suunnittelemme inhimillisiä ympäristöjä.


Keskittyminen hyvin pyöristettyjen muotoilun ammattilaisten valmistamiseen, peruskoulutusohjelman monitieteellinen perusta antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä sisustus- ja arkkitehtitoimistoissa. Laitoksemme valmistuneet ovat valmiita työskentelemään muiden ammattilaisten, myös arkkitehtien ja insinöörien, kanssa asuin-, liike- ja institutionaalisten hankkeiden suunnittelussa.


Sisustusohjelmat löytävät tasapainon suunnittelun teoreettisten ja käytännöllisten näkökohtien välillä. Teoreettinen tekijä on ratkaisevan tärkeää luovien ongelmien ratkaisemisessa; käytännön osa takaa tutkinnon suorittaneiden markkinoinnin. Sisustussuunnitelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kattava tietämys teoriasta, historiasta, tekniikasta, viestinnästä, ammatti- ja suunnittelutaidoista. Osastolla on kolme peruskoulutusta: sisätilojen kurssit; luentokursseja sisustussuunnittelussa; ja luentokursseja ihmisen ympäristötieteissä.


opetus


Lisäpalkkioita sovelletaan. Kaikki kulut ja maksut voivat muuttua.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite th ... Lue lisää

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite the dream that creates the steam that powers your future. Join us and get ahead! Näytä vähemmän