Management - profile "Management"

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Pätevä johtohenkilöiden liikenteen kysyntä kaikilla tasoilla sen toimintaa, erityisesti liiketoimintaprosessien klo liikennepalvelun toimitusketjut sekä aineellisia resursseja ja valmiiden tuotteiden sekä muodostumista alueellisten liikennejärjestelmien tueksi tieverkon logistiikkakeskuksiin. Valmistelu profiilin "Management" koostuu 4 moduulia tieteenaloilla: toiminnanohjauksen; prosessin valvonta; hallinta ulkomaisten taloudellisen toiminnan; hallita liikenteen ja logistiikan järjestelmän.

Practice & Employment

Alumni Profiili "Management" voivat työskennellä yrityksissä ja yritysten johtajat kuljetusyksiköihin liikenteen yrityksissä, alueelliset ja kunnalliset osastojen kuljetus, logistiikkakeskuksia, tulli, terminaalit, tekniikan ja tieteen ja tutkimuksen laitokset. Tutkinnon voi suorittaa seuraavanlaisia ​​ammatillista toimintaa.

Organisaation ja johtaminen (Organisaatio ja kehitetään yritysten ja kilpailustrategia organisaation, suunnittelun ja organisaation toimintaan osastojen, työn organisointi toimeenpanijana hankkeiden kehittämiseen ja toteuttamiseen tähtääviä hankkeita kehityksen järjestö).

Information-analyyttinen (Rakentaminen sisäisen tiedon hallintaa järjestelmän keräämään tietoja varten päätöksentekoon, suunnitteluun ja seurantaan, luoda ja säilyttää tietokantojen eri tekijöistä toimivien toimielinten, tehokkuuden arviointi hallinnollisten päätösten).

Yrittäjyys (Liiketoimintasuunnitelman kehittäminen, yritysten järjestö).

Viimeksi päivitetty Heinä 2015

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin