Matematiikan kandidaatin tutkinto

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämä ohjelma antaa sinulle hyvän tietämyksen matematiikasta ja siitä, miten matematiikkaa voidaan käyttää työkaluna esimerkiksi tietotekniikan, talouden ja tekniikan aloilla.

Kun sinulla on hyvä matematiikan tuntemus ja hyvät käytännöt ohjelmoinnissa ja tietokoneavusteisten matematiikan työkalujen käsittelemisessä, olet hyvin valmistautunut syvempään soveltuvan matematiikan opiskeluun. Tämä opinto-ohjelma antaa sinulle kaiken tämän! Puhtaan matematiikan kurssien lisäksi opiskelet matemaattista mallintamista, numeerisia menetelmiä, ohjelmointia ja tilastoja. Käytät moderneja ohjelmistoja myös matematiikan kursseilla - se antaa sinulle syvemmän käsityksen aiheesta. Kolmessa kurssissa opit talouden matemaattisia menetelmiä, salausta ja mekaniikkaa.

Kolmannen ja viime vuoden aikana valitset syvemmät tutkimukset kiinnostuksenne sovelluskentässä tai matematiikan pitkälle kehitetyt kurssit. Koulutus on valmis 15 opintopisteen kanssa.

Ohjelma valmistautuu matematiikan ja lähialueiden maisteriohjelmiin. Sitä on mahdollista opiskella kokonaan englanniksi.

Sisäänpääsyvaatimukset

Yleiset tulovaatimukset Fysiikka B, Matematiikka D. Tai: Matematiikka 4, Fysiikka 2.

valinnat

Grade 60% ja ruotsalainen Scholastic Aptitude Test 40%

Opetussuunnitelma

Napsauta tätä saadaksesi ohjelman koulutusohjelman.

Ura

Alat, joilla matemaatikot ovat kysyttyjä, ovat esimerkiksi tietoturva, valmistusteollisuuden tekniikkaongelmat, vakuutusmatemaattinen matematiikka, kokeiden suunnittelu ja tilastolliset tutkimukset. Syvä matematiikan tuntemus sekä ohjelmointitaitot tekevät sinusta houkuttelevan työmarkkinoilla. Matematiikasta sovelluksiin on helpompaa siirtyä kuin päinvastoin. Jatkot opinnot BSc: n jälkeen parantavat mahdollisuuksiasi työmarkkinoilla.

aste

Luonnontieteiden kandidaatti. Tärkein opintoala: Matematiikka.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Näytä vähemmän
Växjö , Kalmar + 1 Lisää Vähemmän