Median ja viestinnän kandidaatin tutkinto

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Media ja viestintä

 • Tärkein: Media ja viestintä
 • Tutkinto / palkinnon nimi: Median ja viestinnän kandidaatti
 • Tarjoava akateeminen yksikkö: Median ja viestinnän laitos
 • Opetusmuoto: Kokopäiväinen

Majorin tavoitteet

Tämän päätavoitteen tarkoituksena on antaa opiskelijoille nykyinen tieto median ja viestinnän teorioista ja käytännöistä monitieteellisestä näkökulmasta.

Sen tavoitteena on kehittää opiskelijoiden kriittisiä ja luovia kykyjä löytää ja ymmärtää media- ja viestintäprosesseja ja rakennetta päivittäisessä elämässään.

Vertaamalla ja vastakkaisia reaalimaailman esimerkkejä opiskelija osaa soveltaa asiaankuuluvia teorioita ja soveltuvia menetelmiä analysoidakseen median ja yhteiskunnan vuorovaikutusta erilaisissa konteksteissa ja eri tasoilla.

Integroitu opetussuunnitelma on myös suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuksia ja alustoja tutkimaan heidän mahdollisuuksiaan monipuolisena media-alan ammattilaisena.

Suurimpien (MILO) suunnitellut oppimistulokset

Tämän pääaineen suoritettuaan opiskelijoiden on kyettävä:

 • Komenna suulliset, kirjalliset ja visuaaliset taidot ja tiedot englanniksi ja kiinaksi suunnitella ja toteuttaa tehokkaita viestintätehtäviä sellaisilla ammatillisilla aloilla kuin journalismi, julkaiseminen, mainonta, suhdetoiminta ja uusi media.
 • Tutustu todellisen maailman kokemuksen kautta muuttuviin media- ja viestintäinfrastruktuureihin ja resursseihin digitaalisen informaation aikakaudella.
 • Löydä asiaankuuluva tieto- ja tutkimuskokonaisuus, joka liittyy median, viestinnän ja yhteiskunnan vuorovaikutukseen.
 • Osoittaa kyky ja tieto tunnistaa viestinnän muotoa ja sisältöä koskevat kysymykset ja ongelmat globaalissa yhteiskunnassa.
 • Käytä soveltuvia teorioita ja tutkimusmenetelmiä suunnitella, analysoida ja arvioida ratkaisuja käytännön viestintäongelmiin erilaisilla julkisilla ja yksityisillä sektoreilla.
 • Suorita mediaan ja yhteiskuntaan liittyviä alkuperäisiä tutkimuksia kotimaisissa ja kansainvälisissä yhteyksissä.

Tutkintovaatimukset

119804_Skjermbilde2019-08-16kl.18.53.34.png

Huomautuksia:

 1. Opiskelijoille, joilla on tunnustettu syventävä tentti tai vastaava kelpoisuus.
 2. Associate Degree / Korkeamman tutkintotodistuksen suorittaneiden tutkinnon suorittaneiden tutkinnon suorittaneiden suorittaminen.

lisäinformaatio

Kurssien jakaminen suurten ja pienten vaatimusten välillä ei ole sallittua.

Aloita urasi täältä

Tämä suuri valmistelee opiskelijoita tulemaan kansainvälisesti suuntautuneita ammattilaisia, joilla on laaja tuntemus ja integroitut taidot media- ja viestintäalalla, mukaan lukien mainonta ja suhdetoiminta, multimedian julkaiseminen ja journalismi sekä luova tietotekniikka. Valmistuneilla on hyvät mahdollisuudet harjoittaa monipuolista uraa julkisella ja yksityisellä sektorilla.

119690_119654_campus.jpgMedian ja viestinnän laitos (vaihtoehdot: BA: n digitaalitelevisio ja yleisradiointi, BA: n media ja viestintä)

 • Maahantulon vuosi: 2020
 • Rahoitustapa: Valtion rahoittama
 • Pääsykoodi: 1106 Median ja viestinnän laitos (vaihtoehdot: BA-digitaalitelevisio ja -lähetys, BA-media ja viestintä)
 • Opetusmuoto: Kokopäiväinen
 • Suuntaa antava tavoite (voi muuttua) : suorat hakemuspaikat
  • Paikalliset opiskelijat: 10 median ja viestinnän laitokselle.
  • Ei-paikalliset opiskelijat: Suora hakemusreitti kansainvälisille ja mantereen ulkopuolisille opiskelijoille: n. 250. NUEE-reitti [全国 普通 高等学校 统一 招生 计划 (统招] Manner-Gaokaon opiskelijoille: noin 225
 • Ohjelman normaali kesto: 4 vuotta
 • Suora / ei-JUPAS-hakemusten jättämisen määräaika: 2. tammikuuta 2020 (paikallinen ja ei-paikallinen)

Video

Median ja viestinnän laitos

Maamerkissä Run Run Shaw Creative Media Center sijaitseva median ja viestinnän laitos tarjoaa innovatiivisia akateemisia ohjelmia, jotka korostavat median lähentymistä. Toisin kuin perinteiset opetussuunnitelmat, jotka erottavat eri joukkoviestinnän muodot, tavoitteemme on kouluttaa ammatillisia viestijöitä, jotka kykenevät toimimaan median lähentymisen ja tiedon integroinnin ympäristössä - ympäristössä, joka kattaa journalismin, lähetystoiminnan ja TV: n, mainonnan, suhdetoiminnan ja uudet tiedotusvälineet. Tätä varten korostamme uuden tekniikan, mediataitojen, viestintäteorioiden ja luovuuden kiinteää infuusiota koulutuksessamme.

Laitoksen opetus- ja tutkimustoimintaa tukee huipputeknisesti integroitu ja yhteensopiva digitaalinen multimediaalusta. Tilat sisältävät digitaalisen TV-ampuma- / editointistudiot, kolmiulotteisen virtuaali-TV / äänitallennus- / mainosammunta- / suunnittelusstudiot, uudet mediat ja silmänseurantalaboratoriot.

Perustutkinto-opintojensa aikana opiskelijoilla on monia mahdollisuuksia matkustaa ulkomaille opintomatkoilla, opiskelijavaihtoissa ja ulkomaisissa harjoittelupaikoissa. Tutkinnon suorittaneilla on myös onnistunut nopea työllisyysaste valmistumisen jälkeen, ja he siirtyvät monenlaisille ammateille ja urapolkuille mukaan lukien media-ala, televiestintä, mainonta, liike-elämä ja koulutus.

Laitos tarjoaa seuraavat suuret yhtiöt:

 • BA: n digitaalitelevisio ja yleisradiointi
 • BA Media ja viestintä

Pääsyjärjestelyt suorille / muille kuin JUPAS-hakijoille

Tämän ohjelman (pääsykoodi: 1106) hakijoita harkitaan pääsyyn ensimmäisen vuoden opintoihin media- ja viestintätieteiden laitoksella. Opiskelijat osallistuvat pääaineisiin (nykyiset tärkeimmät vaihtoehdot: media ja viestintä; digitaalitelevisio ja yleisradiointi) yhden vuoden opiskeluajan jälkeen. Parhailla 40%: lla opiskelijoista on vapaa valinta pääosastojen tarjoamista pääaineista. Muut 60% opiskelijoista jaetaan pääosastolle laitoksen sisällä, riippuen paikkojen saatavuudesta ja yksittäisten suurten yhtiöiden asettamista valintaperusteista.

# Perustuu CGPA: hon ilman epäonnistuneita arvosanoja ja vähintään 30 opintopisteen suorittaminen mukaan lukien korkeakoulun / laitoksen vaadittavat kurssit.

Edistyneen pysyvän ilmoittautumisen hakijat voivat jättää hakemuksen seuraaviin ohjelmiin:

 • BA Media and Communication (pääsykoodi: 1341A)
 • BA-digitaalitelevisio ja -lähetys (pääsykoodi: 1356A)

Pääsyvaatimukset suorille / muille kuin JUPAS-hakijoille

Sinun on täytettävä yleiset sisäänpääsyvaatimukset, jotta hänet voidaan hyväksyä pääsyyn.

119691_119653_campus2.jpg

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Welcome to City University of Hong Kong (CityU). We are a dynamic university established in 1994 and uniquely located in the heart of Hong Kong, Asia's world city. Our goals are to pursue high levels ... Lue lisää

Welcome to City University of Hong Kong (CityU). We are a dynamic university established in 1994 and uniquely located in the heart of Hong Kong, Asia's world city. Our goals are to pursue high levels of excellence, promote innovation and nurture creativity with the aim to improve people's lives. In a city where East meets West, our vision is to become globally recognised for professional education, one that emphasises the mutual enrichment of different cultures and intellectual traditions, and for research that makes a real difference. Näytä vähemmän