Muotoilun koulutusohjelma

Yleistä

3 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kurssi pidetään englannin kielellä

Kurssi kouluttaa muotisuunnittelijoita, joilla on tyylillistä ja luovaa osaamista yhdistettynä kykyyn määritellä innovatiivisia tuotteita, kehittää tarinoita ja saattaa lopputuote markkinoille.

Eri kokoelmat ja prototyyppien valmistus ovat tärkeimmät osaamisalueet, joita opiskelijoille tarjotaan kolmen opintovuoden ajan.

Kurssilla on kaksi erikoisalaa: muotisuunnittelu, jonka tarkoituksena on kouluttaa ammattilaisia, jotka pystyvät kääntämään henkilökohtaisen kertomuksensa vaatteiden ja asusteiden kokoelmaksi, ja kenkien ja asusteiden suunnittelu - opetettu yksinomaan italian kielellä, joka tarjoaa erityiskoulutusta suunnittelu- ja tuotantotekniikoista, jotka otetaan huomioon tuotteen erikoisuus.

BA in Fashion Design Milano

Otsikko - MIUR (opetus-, yliopisto- ja tutkimusministeriö) tunnustaa ensimmäisen asteen akateemisen tutkintotodistuksen ja vastaa yliopistojen myöntämää kandidaatin tutkintoa.

Konteksti - Muodin maailma on jatkuvia ja nopeita muutoksia. Viime vuosikymmeninä Couturierilla määritelty ammattihenkilö on luopunut monimutkaisesta ja joustavasta tehtävästä, joka kattaa monipuolisen prosessin eri osa-alueet: muotisuunnittelija.

Menetelmät ja rakenne - Opintotie on rakennettu siten, että tarjotaan opiskelijoille kaikki tarvittavat välineet muodin tai asustekokoelman luomiseksi asianmukaisesti ja tehokkaasti ja sijoittamiseksi nykyajan markkinoille. Koko prosessi keskittyy soveltamaan yhtä suunnittelumenetelmää - tyypillistä Made in Italy -menetelmää -, joka muodostaa koko prosessin perustan ja jota opetetaan opiskelijoille ensimmäisestä vuodesta lopulliseen projektiin.

Kaikissa tutkituissa kokoelmissa kiinnitetään erityistä huomiota kuvionvalmistus- ja ompelutaidon, tekstiili-, nahkatekniikan ja -työstön, suunnittelutekniikoiden, muotikuvausten, vaatteiden ja asusteiden tuotantoprosessien hankintaan.

Teknisten ja metodologisten tieteiden ohella erityistä huomiota kiinnitetään kulttuuritutkimuksiin, joissa muotikieli tunnistetaan historialliseksi, taiteelliseksi ja sosiaaliseksi ilmiöksi, suuntausten ja koodien virraksi, luovaksi ja visuaaliseksi kertomukseksi sekä taloudelliseksi järjestelmäksi esillä tuotantoketjussa ja erityisissä markkinointi- ja viestintästrategioissa. Opiskelijoilla on mahdollisuus valita eri työpajoista (vaihtuvat vuosittain), kuten käsin kirjonta, kirjallinen trendi-analyysi, käsineuleet, turkikset.

Kenkien ja asusteiden suunnitteluun erikoistuneen erikoisalojen (naisille ja miehille) omistettujen kokoelmien suunnittelun lisäksi intensiiviset työpajat takaavat työkalujen ja koneiden asianmukaisen käytön kuvioiden valmistustekniikoiden sekä laukkujen ja kenkien hankkimiseksi. valmistus. Lisäksi kurssilla keskitytään erityisiin teknisiin piirustuksiin, eri nahkojen ja nahkojen valmistusprosesseihin ja käyttöön sekä metallilaitteiden suunnitteluun lisävarusteille.

Uramahdollisuudet - Muotisuunnittelija, Kengät ja Asusteet -suunnittelija, Tekstiilisuunnittelija, Tuotepäällikkö, Neuleen Suunnittelija, Kirjonta Suunnittelija.

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli.

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli. Näytä vähemmän
Milano , Milano , Milano + 2 Lisää Vähemmän