Game Design

Tietokonepelien suunnittelu ja kehittäminen

  • Kolme vuotta päiväkoulutusta, 3,5 vuotta etäopiskelua
  • Viron ja englannin kielellä
  • Tallinnassa päiväkoulutukseen, etäopiskeluun Tartossa
  • Opintomaksu 1230 euroa / lukukausi

Tietokonepelien suunnittelu ja kehittäminen on erikoisuus, jossa opit luomaan omia pelipelejä omassa peliyhtiössä sekä työskentelemään pelin kehittäjänä suurissa yrityksissä. Opetussuunnitelman painopiste on käytännön työssä, pelaajien kokemusten ja pelien muotoilussa. Pelin suunnittelun jälkeen onnistuneella pelaajalla on myös ohjelmointi- ja peligrafiikka.

Haluamme, että sinä ja tiimisi menestyisit Viron rahapeliteollisuudessa yli kolme kertaa viimeisen kolmen vuoden aikana. Suuressa suunnittelussa tai ohjelmistoyrityksessä työskentelevän pelisuunnittelijan palkkataso on jopa 3 000 euroa. Riippumattoman onnistuneen pelialueen luojat voivat ansaita enemmän kuin kerran.

Opetuspelisuunnittelu Viron yrittäjyyden korkeakoulussa yhteistyössä Uppsalan yliopiston kanssa, yksi suosituimmista pelimoottorien valmistajista Unity Technologies, Creative Mobile, Reval Indie House, Pyrodactyl Games ja Interactive Fate.

Valmistuneet saavat tutkintotodistuksen ammattikorkeakouluista tietokonepelien suunnittelussa ja kehittämisessä.

Yleisten maahantulovaatimusten täyttämisen lisäksi odotamme ehdokkaalta motivaatiokirjettä (400 sanaa tai enemmän) tietokonepelien suunnitteluun ja kehittämiseen, jotka voit lähettää hakemuksen jättämisen jälkeen tutkimustietojärjestelmään. Kuvailkaa motivaatiokirjassa, miten olet aiemmin osallistunut pelien kehittämiseen ja miksi haluat opiskella tietokonepelien suunnittelua. Jos niitä on, muista sisällyttää viittauksia aiempiin teoksisiisi - peleihin, demoihin, toistettaviin tiedostoihin tai muihin asiaan liittyviin töihin.EL_Regionaalarengu_Fond_horisontaalne.jpg

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
  • Virolainen
Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) »

Viimeksi päivitetty Helmikuu 4, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
3 vuotta
Full-time
Hinta
4,420 EUR
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä