Opiskelijat graafisessa suunnittelussa ja / tai kuvituksessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Opiskelijat graafisessa suunnittelussa ja / tai kuvituksessa

Graafisen suunnittelun ja / tai piirustuksen kandidaatit ovat 3-vuotinen ohjelma, joka valmistelee opiskelijoita merkittävään visuaalisen taiteen ammatilliseen työhön. Ohjelma tarjoaa täydellisen valikoiman kursseja, joissa yhdistyvät luovuus, asiantuntemus ja ammattitaito.

131663_imagegraphicdesign.jpg

Opintojakson suoritettuaan graafisen suunnittelun ja / tai kuvituksen opiskelija hallitsee graafisen suunnittelun ja kuvitustekniikat ja tuntee perusteellisesti luovan suunnittelun ja kuvituksen periaatteet, joita tarvitaan erityisesti logon ja brändin luomiseen, mainontaan ja markkinointiin, kuvien ja animaation tuottamiseen.

Ammattimaista graafista suunnittelua tai kuvittajaa kehotetaan löytämään graafisia ratkaisuja, kuvittelemaan, suunnittelemaan ja luomaan piirroksia sekä kehittämään visuaalista ja graafista materiaalia markkinointia varten. Graafisen suunnittelun ja / tai kuvittelun tutkinnon suorittanut on hankkinut ammattimaisuuden, dynaamisuuden ja monipuolisuuden, jota tarvitaan ideoiden tiukkaan kääntämiseen muotoihin, väreihin ja kuviin.

Graafisen suunnittelun työ koostuu muun muassa erilaisten tuotemerkkisovellusten (kuten logot, iskulauseet, jinglit jne.) Luomisesta ja ehdottamisesta, markkinointimateriaaleista (esitteet, esitteet, lehdistöpaketit jne.), Tuoteesityksistä (kirjakannet, pakkaukset jne.) .) pitämällä mielessä esteettisen ja taiteellisen kehityksen ja liikkeiden kehitys. Kuvittajan suhteen hänen työnsä on kirjoittaa hahmoja kirjoille, sarjakuville, lastenkirjoille, erikoiskirjallisuudelle jne. Sekä luoda kuvituksia verkkosivustoille, videopeleihin ja graafisiin romaaneihin.

Yleiset tavoitteet

Graafisen suunnittelun ja / tai kuvituksen kandidaatit antavat opiskelijoille mahdollisuuden hankkia tekninen tietämys, esteettinen herkkyys ja ammatilliset työkalut monenlaisissa medioissa, jotta elämälle voidaan antaa ainutlaatuinen visuaalinen käsitys.

Ohjelman lopussa oleva opinnäyteprojekti antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää ammatillisen laadun omakohtainen projekti kunnioittaen samalla selkeää eritelmää ja laatustandardeja

Ensimmäinen vuosi

Ensimmäinen vuosi antaa opiskelijoille johdannon luovan sävellyksen perusteisiin ja antaa heidän mahdollisuuden löytää luovaan ilmaisuun tarvittavat tekniikat. Kurssit keskittyvät sekä manuaalisten että digitaalisten työkalujen ja tekniikoiden hallitsemiseen, mukaan lukien piirtäminen, koostumusteoria, verkkojärjestelmä, vektoripiirros, väriteoria, typografia, Photoshop, Illustrator ja InDesign.

Opiskelija kehittää taiteellista herkkyyttään kääntääkseen ideat graafisiksi ja / tai kuvituksellisiksi. Opiskelija oppii ja tutustuu visuaalisen ilmaisun erilaisiin menetelmiin ja tekniikoihin.

Toinen vuosi

Toinen vuosi vakiinnuttaa ensimmäisen vuoden aikana opitut perusteet ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden aloittaa vivaikkaisempi käsitteellinen lähestymistapa. Opiskelija suorittaa tutkimusta ja oppii erilaisia teoreettisia ja käytännön menetelmiä valitsemallaan erikoistumisalueella luodakseen vuorovaikutuksen ideoiden, sanojen, kuvien ja käsitteiden välillä.

Luovaa työtä täydentää ammatillinen ja tekninen lähestymistapa, joka käsittelee olennaisia osia, kuten luovaa toimeksiantoa, asiakassuhteiden ja odotusten hallintaa, asiakkaan ja suunnittelijan / kuvittajan suhdetta, projektinhallintaa, määräaikoja ja kustannuksia.

Kolmas vuosi

Viimeinen vuosi mahdollistaa graafisen suunnittelijan tai kuvittajan yksilöllisen luovan ja käsitteellisen kehityksen ja perehtyy heihin yhteistyöhön muiden kuvataiteilijoiden kanssa ja ryhmäprojektien pariin työskentelemiseen.

Opiskelija ja tulevaisuuden graafinen suunnittelija tai kuvittaja havaitsevat ja ymmärtävät erilaisten kuvataiteiden vuorovaikutuksen projektin aikana: asiakkaista agentteihin, markkinoinnin ammattilaisiin ja 3D-suunnittelijoihin, opiskelija parantaa ammatillista ymmärrystään ja hankkii kasvavan ymmärtäminen asiakkaiden toimeksiantojen luovista ja teknisistä haasteista.

Suuren työkalu- ja tekniikkavalikoiman ansiosta tulevalla graafisella suunnittelijalla tai kuvittajalla on koulutuksensa loppuun mennessä luova, kriittinen ja monipuolinen käsitys visuaalisen taiteen työskentelystä, mikä antaa hänelle mahdollisuuden hallita luova projekti tai asiakkaan toimeksianto itsenäisesti ohjelman loppuun mennessä.

131662_imageillustration.jpg

Opinnot

Graafisen suunnittelun periaatteet I - typografia ja juliste -johtaminen - Toimituksellinen suunnittelu - Prepress - Video- ja liikesuunnittelu - WEB CMS Social Media - Valokuvaus - Taidehistoria - Nykytaiteen historia - Kuvitukset - Digitaalinen markkinointi - Konseptitaide - Adobe (Photoshop , Kuvittaja, InDesign), Kuvatekniikat - Animaatio - Estetiikka - Tekninen piirustus: Ihmisen anatomia - Objektien rakentaminen - Suunnittelun historia - Graafisen suunnittelun periaatteet II, Typografia II

Tulevat ura-alueet

Graafisen suunnittelun ja / tai kuvittelun kandidaatin tutkinnon suorittanut on luoja, teknikko ja liikemies. Visuaalisen taiteen täydellisen koulutuksen monipuoliset ammatilliset näkökohdat antavat hänelle mahdollisuuden työskennellä seuraavilla aloilla:

Graafinen suunnittelu - Kuva - Animaatio - Kirjakannen suunnittelu - Kuvakäsikirjoitus - CAD-suunnittelu - Colorist - Lehdistöjulkaisut - Digitaalinen markkinointi - Verkkosivujen suunnittelu - Mainonta - Kuvien / valokuvien muokkaus - Publicistiset kampanjat - Sosiaalisen median kampanjat - Suhdetoiminta - Tuotemerkin hallinta - Logon suunnittelu

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

CANVAS Ecole Art-Mode is a Swiss Arts College specialized in Fashion and Graphic Design. Based in Lausanne, Switzerland, the school has over 25 years’ experience training students to enter the Visual ... Lue lisää

CANVAS Ecole Art-Mode is a Swiss Arts College specialized in Fashion and Graphic Design. Based in Lausanne, Switzerland, the school has over 25 years’ experience training students to enter the Visual Arts and Fashion industries. Näytä vähemmän